Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Kızlar benim acil çıkmam lazım.gelince görüşürüz.Şom ağzım toplantı yok xrayden geçmiyorum dedim ya ufffffffffffffff haydin grşrz

kızlar ablam aradı tyz oluyomuşum çok sevindim ya ben neden beceremiyorum ablamdam neyim eksik benden haber beklerken ailem ablam hamile kalmış süpriz oldu banada diyolar sen hala beceremedinmi ya biryanım çok seviniyo biryanım ben nezamn bu mutlu haberi vericem diye kzııyorum kendime sizinle paylaşmak istedim byu sevincimi

kızlar ablam aradı tyz oluyomuşum çok sevindim ya ben neden beceremiyorum ablamdam neyim eksik benden haber beklerken ailem ablam hamile kalmış süpriz oldu banada diyolar sen hala beceremedinmi ya biryanım çok seviniyo biryanım ben nezamn bu mutlu haberi vericem diye kzııyorum kendime sizinle paylaşmak istedim byu sevincimi

canım ne güzel ya hayırlı olsun bende cok sevindim senin adına, Kısmet canım üzülme sende Allah saglıklı bi evlat nasip etsinde, gec olsun güç olmasın dimi :Saruboceq:

ablan adına çok sevindim inşallah sağlıcakla kucağına alır bebeğini sende üzülme cnm ya inşallah sende en kısa zamanda alırsın kucağına bebeğini

herkese merhaba,eşimin sperm test sonucu geldi indetrnetten baktıgımda biraz moralım bozuldu sızde bır bakıp yorumlarmısınız

sağolun

Miktar 2,2 cc
ph8,0
likefaksiyon %60>
hızlı ileri hareketli %3
yavaş ileri hareketli % 16
yerinde hareketli %33
hareketsiz%48
lokosit 200.000cc
1cc deki spermazaton 22milyon
total zpermazaton 48,400.000
morfolojı
norman%50
anromal %50
kruger normal%1
krugeranormal%99
bas defekt %43
boyun defekt %40
kuyruk defekt%16

CADIARZU

herkese merhaba,eşimin sperm test sonucu geldi indetrnetten baktıgımda biraz moralım bozuldu sızde bır bakıp yorumlarmısınız

sağolun

Miktar 2,2 cc
ph8,0
likefaksiyon %60>
hızlı ileri hareketli %3
yerinde hareketli %33
hareketsiz%48
lokosit 200.000cc
morfolojı
norman%50
anromal %50
kruger normal%1
krugeranormal%99
bas defekt %43
boyun defekt %40
kuyruk defekt%16

CADIARZU

canım benim bu konuda pek bilgim yokki. Bilen varsa kızlardan yazar.(=

Canım dilerim en kısa zamanda sen de o haberi verirsin ailene.çifte mutluluk olur.İlk yeğenin mi bilmiyorum ama yeğenler de çok seviliyor.O da senin bir çocuğun oluyor.teyze anne yarısı derler ya hakikaten öyle.Hele bir de sana düşkün olursa insan daha da çok seviyor.

sağolun

Miktar 2,2 cc
ph8,0
likefaksiyon %60>
hızlı ileri hareketli %3
yerinde hareketli %33
hareketsiz%48
lokosit 200.000cc
morfolojı
norman%50
anromal %50
kruger normal%1
krugeranormal%99
bas defekt %43
boyun defekt %40
kuyruk defekt%16

CADIARZU

tatlım malesef ben de hiç bir şey bilmiyorum bu konuda:çok üzgünüm: ama umarım her şey yolundadır

şimdi şeyi düşündüm ben de mesela ben dr.uma artık bebek istiyoruz dediğimde benden bi sürü tahlil istedi.ama eşime hiç bir şey yapılmadı.size dr. mu söylüyo eşine de yapalım diye yoksa siz mi istiyosunuz?neye göre karar veriliyor?

şimdi şeyi düşündüm ben de mesela ben dr.uma artık bebek istiyoruz dediğimde benden bi sürü tahlil istedi.ama eşime hiç bir şey yapılmadı.size dr. mu söylüyo eşine de yapalım diye yoksa siz mi istiyosunuz?neye göre karar veriliyor?

benden tahlil istememişti hiç ama ben bekarkende uzun zamandır ona gidiyorum, rahim agzı kanseri aşılarımıda o yaptı Bana sadece simir falan yapmıştı. demiştiki 6 ay bakarız bişey olmazsa senden de eşinden de tahlil isteriz duruma göre davranırız CADIARZU

evet cnm ama 1 seneyı gecıpte olmayınca bu sefer esınden spermıyogram testı ıstıyorlar ona gore yol planı cızılıyor zaten

X