Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

üfffffffffffff ya.bende çok kötüyüm.her ay işin yoksa bekler.sonuç hep aynı.canım sıkkın.neyse.artık foruma da bişey yazmayacağım.umut filan kalmadı.

üfffffffffffff ya.bende çok kötüyüm.her ay işin yoksa bekler.sonuç hep aynı.canım sıkkın.neyse.artık foruma da bişey yazmayacağım.umut filan kalmadı.

A Aaaa hanımlar neler oluyor size. Böyle pes edip Rabbimin sınavından kaçmayalım.Lütfen moralleri yüksek tutalım. Yok öyle foruma yazmicam falan diyip kaçmak. Rabbimin izniyle hepimiz bebeklerimizi kucağa alacağız. Bak sende ankaradaymışsın belki buluşur bebeklerimizi tanıştırırızda :ecrin_bebek: ama yakındaaaa ama uzaktaaa fakat muhakkak.

iyi akşamlar kızlar bugün bende bir sinir halsizlik karın ağrısı bacaklarımda ağrı garip bi haller oldu bunun üstünede eşim hayırdır muayyen günündemisin diye espiri yapmazmııııı kafasını kırasım geldi yawww sanırım ağlıycam görüşürsss:çok üzgünüm:

canım o da sana takılmıştır şekerim alınganlık yapma tatlım olur mu? her zaman umut dolu olmalıyız:lepi:

sebin kullanıcısından alıntı
Çocuklar nasıl tanıştınız derlerse
"walla yavrucum neredeyse seni babanla ben değil hep beraber yaptık diyebiliriz " deriz.

Arkadaşlar siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün... göbüşlerinizi bebişle doldursun inşallah...

uyanır uyanmaz siteye girdim..sohbetinizi okudum.. yarın gunduzde uyuyor olacağım..çünkü gene sabaha bi iş yetiştiricem... Allahtan çalışma günleri değil kocişimin yüzünü zor görüyorum...

iyi geceler....yarın aksama gorusmek uzere...

aysellim iyi geceler canım...
tam çıkarken gördüm burdaymışsın..
burda internet sürekli kopuyo..dogru durust baglanamadım...
iyi geceler tekrar..bu arada teşekkürler bu güzel topicte bizi buluşturduğun için....opuyorumnanaktan

herkese ıyı akşamlar bugun bek baglanamadım durumlar ne

sebin 3 kasım
integral 3 kasım
aleyna34 3 kasım
oba-cigdem 4 kasım
mercan76 4 kasım

had bakalım umarım guzel haberler gelır...dualarm sızınle

bende bugun doktora gtıım hormon testı ıstedı bakalım ıns ıyı cıkar

aysellim iyi geceler canım...
tam çıkarken gördüm burdaymışsın..
burda internet sürekli kopuyo..dogru durust baglanamadım...
iyi geceler tekrar..bu arada teşekkürler bu güzel topicte bizi buluşturduğun için....opuyorumnanaktan

CANIM BENDE SİZİN GİBİ BİRBİRİNİZDEN TATLI ARKADAŞLARLA TANIŞTIĞIMA MEMNUN OLDUM. CANIM GÜZEL HABERLER ALMAK İÇİN ÇOK DUA EDİYORUM:Saruboceq: LİSTE OLAN VE TÜM HAMİŞ OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIN DUALARI KABUL OLUR İNŞ.:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

herkese ıyı akşamlar bugun bek baglanamadım durumlar ne

sebin 3 kasım
integral 3 kasım
aleyna34 3 kasım
oba-cigdem 4 kasım
mercan76 4 kasım

had bakalım umarım guzel haberler gelır...dualarm sızınle

bende bugun doktora gtıım hormon testı ıstedı bakalım ıns ıyı cıkar

CANIM YENİ BİR GELİŞME YOK BEKLEMEDEYİZ GÜZEL HABERLER ALACAZ İNŞ.kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız inşallahhhhhhhhhh hepinize bol bol dua ediyorum çünkü hepimiz nede olsa kader arkadaşıyız aynı sorunları paylaşıyoruz

arkadaşlar birde birşey sorcam benim regl dönemin hep düzenliydi takiii korunmayı bırakana kadar şimdi ya bayağı düzensizleşti ya 5gün erken oluyorum yada 6gün geç oluyorum benimle aynı durumda olan varmı acaba?

soğuk ama güzel bir gün..bugün içim kıpır kıpır uyandım... :Saruboceq: güzel haberler gelecek bugün.... :CüvCüv:

günaydın kızlar.Ben dün akşam çok hastalandım.sabah da dr.uma gittim.rutin kan tahlilleri istedi.hamilelik şüphem olduğunu söyledim.ona da bakalım dedi.benim derdim eşim bugün pozitif mi negatif mi öğrenecek süpriz yapamıcam oldu.fakat ofise gelirken test aldım yaptım.madem bugün kanda bakılacak dedim.Size güzel haber vermek çok isterdim ama idrar sonucum tek çizgi :çok üzgünüm: kan sonucum da akşam 4 buçukta çıkacak onu da bildiririm.işin kötüsü mü yoksa bir umut mu bilmem ama kırmızılardan haber yok ve hiç de gelecek gibi değiller.

Son düzenleme:
günaydın kızlar.Ben dün akşam çok hastalandım.sabah da dr.uma gittim.rutin kan tahlilleri istedi.hamilelik şüphem olduğunu söyledim.ona da bakalım dedi.benim derdim eşim bugün pozitif mi negatif mi öğrenecek süpriz yapamıcam oldu.fakat ofise gelirken test aldım yaptım.madem bugün kanda bakılacak dedim.Size güzel haber vermek çok isterdim ama idrar sonucum tek çizgi :çok üzgünüm: kan sonucum da akşam 4 buçukta çıkacak onu da bildiririm.işin kötüsü mi yoksa bir umut mu bilmem ama kırmızılardan haber yok ve hiç de gelecek gibi değiller.

Çok çok ama çok geçmiş olsun dikkat et kendine.Ya hemen üzülme hiç belli olmaz ama.Hamileliğin başında o testin doğruluk ihtimali düşük olabiliyormuş.Umudunu kesme.Hem olmazsa da üzülme ya bu ay olmaz diğer ay olur.Geç olsun güç olmasın.Hayırlısı olsun.Üzülme olur mu:sinifsinif:

X