- 14 Ağustos 2009
- 221
- 0
- Konu Sahibi alaycikus67
- #1.761
üfffffffffffff ya.bende çok kötüyüm.her ay işin yoksa bekler.sonuç hep aynı.canım sıkkın.neyse.artık foruma da bişey yazmayacağım.umut filan kalmadı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üfffffffffffff ya.bende çok kötüyüm.her ay işin yoksa bekler.sonuç hep aynı.canım sıkkın.neyse.artık foruma da bişey yazmayacağım.umut filan kalmadı.
Çocuklar nasıl tanıştınız derlerse
"walla yavrucum neredeyse seni babanla ben değil hep beraber yaptık diyebiliriz " deriz.:roflol:
iyi akşamlar kızlar bugün bende bir sinir halsizlik karın ağrısı bacaklarımda ağrı garip bi haller oldu bunun üstünede eşim hayırdır muayyen günündemisin diye espiri yapmazmııııı kafasını kırasım geldi yawww sanırım ağlıycam görüşürsss:çok üzgünüm:
aysellim iyi geceler canım...
tam çıkarken gördüm burdaymışsın..
burda internet sürekli kopuyo..dogru durust baglanamadım...
iyi geceler tekrar..bu arada teşekkürler bu güzel topicte bizi buluşturduğun için....opuyorumnanaktan
herkese ıyı akşamlar bugun bek baglanamadım durumlar ne
sebin 3 kasım
integral 3 kasım
aleyna34 3 kasım
oba-cigdem 4 kasım
mercan76 4 kasım
had bakalım umarım guzel haberler gelır...dualarm sızınle
bende bugun doktora gtıım hormon testı ıstedı bakalım ıns ıyı cıkar
ah canımmm inşallah inşallah :) yoksa senin bugün mü belli oluyooooooooooooorrrrrrzemuszemussoğuk ama güzel bir gün..bugün içim kıpır kıpır uyandım... :Saruboceq: güzel haberler gelecek bugün.... :CüvCüv:
günaydın kızlar.Ben dün akşam çok hastalandım.sabah da dr.uma gittim.rutin kan tahlilleri istedi.hamilelik şüphem olduğunu söyledim.ona da bakalım dedi.benim derdim eşim bugün pozitif mi negatif mi öğrenecek süpriz yapamıcam oldu.fakat ofise gelirken test aldım yaptım.madem bugün kanda bakılacak dedim.Size güzel haber vermek çok isterdim ama idrar sonucum tek çizgi :çok üzgünüm: kan sonucum da akşam 4 buçukta çıkacak onu da bildiririm.işin kötüsü mi yoksa bir umut mu bilmem ama kırmızılardan haber yok ve hiç de gelecek gibi değiller.