- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
-
- Konu Sahibi alaycikus67
aysellim merhaba canım nasılsınhihoyyyt
merhaba canım;
iyiyim yoğundum biraz bakamadım. Günün nasıl geçiyor?[/QUOT
sabahtan sakindim canım ben bugün çalışmalara başlayacağız eşimlgün sayıyorum delikafadulden:CüvCüv:
a.s.kızlar bir şey sorucam.Folik asiti her gün aynı saatte almak gibi bir zorunluluk var mı?Bazen işler yoğun olunca öğleden sonra içiyorum da .
bildiğim kadarıyla saat önemli değil tok karnına almak ve hergün mutlaka içmek gerekli.Folikasit gebelikte önemi çok büyük. İlk gebeliğimde ihmal ettim ne yazıkki ama bu sefer gebelikten önce başladım bakalım inşallah sorun olmaz yine...
teşekkürler cevabın için.İlk gebeliğimde ihmal ettim demişsin.umarım bundan dolayı problem yaşamamışsındır.benim ilk bebeğim olacak inş. olursa.ikinci denememiz henüz.Bakalım Allah o güzel duyguyu isteyen herkese nasip eder inşallah.:Saruboceq:
ne yazıkki yaşadımbebişimin beyni su topladı ve gebeliğim 4. ayında sonlandırıldı bu yüzden ben artık hiç ihmal etmeden içiyorum.
aysellim canim beni yazmamissin listeye 8 Kasim
eklersen sevinirim
Kizlar ben folik asit icin drma sordum ama gerek yok dedi. bende kullanmoyorum simdi
aysellim canim beni yazmamissin listeye 8 Kasim
eklersen sevinirim
Kizlar ben folik asit icin drma sordum ama gerek yok dedi. bende kullanmoyorum simdi
saansli 3 kasım
aysellim 3 kasım
sebin 3 kasım
oba-cigdem 4 kasım
bebiskom88 8 kasım
bmen 10 kasım
nevetna 11 kasım
ayşen_34 12 kasım
ezel22 12 kasım
tek0633 15 kasım
per-i 15 kasım
AyTanem 19 kasım