Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ya ben göğüslerime baktım ama rengi koyulaşmış mı anlayamadım.daha önce hiç dikkat etmemişim rengine kaydirigubbakcemile3

yerim seni yaaa güldürdün beni :)))))))) ben de fark etmezdim ama bayağı koyulaşma olunca dikkatimi çekti kızlar kafaya takmayalaım bakalım rahat olunca daha çabuk kalırız bence. Bir de doktorun dediği gibi gün aşırı bizim pek fırsatımız olmadığı için çok düşük ihtimal.kamplumbaa hesabı ilerlyiyoruz

yorucu sporlardan uzak dur bence bu aralar.ben bu ay spor mpor yapmadım valla.sadece işe gidip gelirken yürüdüm o kadar.

hadi ya :S aksine hamile kalana kadar kendimi iyice yoruyorum ben.Ama doktor da tavsiye etmişti.Zaten yaptığım da çok apır spor değil canım. her gün 5 km yürüyorum.yarım saat uzay yürüyüşü. bir de mekik o kadar. hamile kalana kadar zorluyourm kendimi:sinifsinif:

yorucu sporlardan uzak dur bence bu aralar.ben bu ay spor mpor yapmadım valla.sadece işe gidip gelirken yürüdüm o kadar.

canım benim ya sen bidaha bak rengine farkedersin değişiklik varsa bence. Bende son zamanlarda spor yapamıyorum haftada 3 akşam plates yapmaya çalışıyorum. Ama yetişemiyoki insan akşam yemekten sonra zaten saat gec oluyo napıcagımızı şaşırıyoruz CADIARZU

sebin ve aysellim yorumlarınızı okudum yorgunluk ve uykuya düşkünlükte gebelik belirtisi siz bu aralar biraz uykuya düşkünsünüz galiba CADIARZU

plates yorucu da değil. Ben de başlayacaktım ama sonradan vazgeçtim muammada kaldı :)) nereye gidiyosun platese?

sebin ve aysellim yorumlarınızı okudum yorgunluk ve uykuya düşkünlükte gebelik belirtisi siz bu aralar biraz uykuya düşkünsünüz galiba CADIARZU

evet canım ama ben ramazandan beri böyle uyuşuk oldum :) benim daha çok gaz ve kasık ağrısı sıkıntım var bu aralar.aysellimciğim kırmızı kartı gördü malesef ama inş.Aralık ayının ilk hamilesi olur:Saruboceq:

plates yorucu da değil. Ben de başlayacaktım ama sonradan vazgeçtim muammada kaldı :)) nereye gidiyosun platese?

başla başla cok faydalı valla daha bi rahat oluyo insan. Bi yere gitmiyorumki, daha önceden stepe aerobige falan gitmiştim. Şimdi pilates kitabımda var evde kendim uyguluyorum yani şekerim. (= İnsallah yakında hamileler için de pilates dvd si almak durumunda kalırım

Kendini yorunca ne oluyormuş ki dr. tavsiye etti?Allah Allah benim bildiğim hani düşük olmasın diye ilk zamanlar koşulmaz, ağır kaldırılmaz, yukarıya uzanılmaz.gerçi devir değişti şimdi hoplayıp zıplayan bile hamile kalıyor. :)

inşallah canım inşalllah :))))))))) hamileyken aslında birkaç ay sonra bir buluşma ayarlasak keşke herkes de tanışmış olur :)

akşam enine boyuna bir inceleyeyim.Eşimemi sorsam ki belki o rengini hatırlıyordur :roflol:

inşallah canım inşalllah :))))))))) hamileyken aslında birkaç ay sonra bir buluşma ayarlasak keşke herkes de tanışmış olur :)

dr.lar hamileliğin 2. 3 ayında yani 4-5-6. aylarda seyahat daha rahat olur diyorlar.hem havalarda yavaş yavaş ısınmaya başlar olabilir valla.düşünsene diyelim topicte 30 kişi var.Bizi görenler aaa bir grup yuvarlak bayan topluluğu geçiyor der.ayyy inş. çok kilo almayız kızlar.amaaan alsak da veririz ne olcek?

ama ne kadar güzel olur yaaaa düşünsene öyle bir resim :)))) bence çok güzle olur yaaa böyle bir şey yapalım valla süper olur. hem sanal hem gerçek birbirimize destek oluruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…