- 7 Ekim 2009
- 4.682
- 0
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #1.721
ya ben göğüslerime baktım ama rengi koyulaşmış mı anlayamadım.daha önce hiç dikkat etmemişim rengine kaydirigubbakcemile3
yorucu sporlardan uzak dur bence bu aralar.ben bu ay spor mpor yapmadım valla.sadece işe gidip gelirken yürüdüm o kadar.
doğru diyosun aslında bakalım şans bu işler bence.herkese hayırlısını versin allahilk denemeyle bile tutturanlar var.neden olmasın.İnş. öyledir.
yorucu sporlardan uzak dur bence bu aralar.ben bu ay spor mpor yapmadım valla.sadece işe gidip gelirken yürüdüm o kadar.
plates yorucu da değil. Ben de başlayacaktım ama sonradan vazgeçtim muammada kaldı :)) nereye gidiyosun platese?canım benim ya sen bidaha bak rengine farkedersin değişiklik varsa bence. Bende son zamanlarda spor yapamıyorum haftada 3 akşam plates yapmaya çalışıyorum. Ama yetişemiyoki insan akşam yemekten sonra zaten saat gec oluyo napıcagımızı şaşırıyoruz CADIARZU
sebin ve aysellim yorumlarınızı okudum yorgunluk ve uykuya düşkünlükte gebelik belirtisi siz bu aralar biraz uykuya düşkünsünüz galiba CADIARZU
plates yorucu da değil. Ben de başlayacaktım ama sonradan vazgeçtim muammada kaldı :)) nereye gidiyosun platese?
canlarım ben gideyim yavaştan ancak toparlanıp çıkarım, iyi akşamlar hepinize yerimseniben
hadi ya :S aksine hamile kalana kadar kendimi iyice yoruyorum ben.Ama doktor da tavsiye etmişti.Zaten yaptığım da çok apır spor değil canım. her gün 5 km yürüyorum.yarım saat uzay yürüyüşü. bir de mekik o kadar. hamile kalana kadar zorluyourm kendimi:sinifsinif:
başla başla cok faydalı valla daha bi rahat oluyo insan. Bi yere gitmiyorumki, daha önceden stepe aerobige falan gitmiştim. Şimdi pilates kitabımda var evde kendim uyguluyorum yani şekerim. (= İnsallah yakında hamileler için de pilates dvd si almak durumunda kalırım
canım benim ya sen bidaha bak rengine farkedersin değişiklik varsa bence. Bende son zamanlarda spor yapamıyorum haftada 3 akşam plates yapmaya çalışıyorum. Ama yetişemiyoki insan akşam yemekten sonra zaten saat gec oluyo napıcagımızı şaşırıyoruz CADIARZU
inşallah canım inşalllah :))))))))) hamileyken aslında birkaç ay sonra bir buluşma ayarlasak keşke herkes de tanışmış olur :)
misafirim var yazamadım canım yarın bekleyeyim perşembe yapacağım hayırlısı bakalım
dr.lar hamileliğin 2. 3 ayında yani 4-5-6. aylarda seyahat daha rahat olur diyorlar.hem havalarda yavaş yavaş ısınmaya başlar olabilir valla.düşünsene diyelim topicte 30 kişi var.Bizi görenler aaa bir grup yuvarlak bayan topluluğu geçiyor der.ayyy inş. çok kilo almayız kızlar.amaaan alsak da veririz ne olcek?