Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Amin canim insallah. neyse ben kaciyorum hadi size iyi sohbetler canlar. sebincim güzel haberlerini bekliyorum canim insallah. Aksam doktordan geldikden sonra yazarim artik.

amin canım.ben de senden güzel haber bekliyorum.inş. keseyi de görürsün kalbini de duyarsın yakında

kızlar kasıklarım ile karnım arasında sızlama şeklinde sancım var.nasıl tarif etsem içten sızlıyor gibi

Evet ince bir sızı ama karnımın altında sertlik yok gibi.yani hissetmiyorum sertlik.eskiden de böylemiydi bilmiyorum

hayır kasıklarımda ağrı olur ama sızlama olmaz.ya gerçekten feci üşüttüm yada (ki 2. şıktır inş. Rabbim) güzel haber yolda

hayır kasıklarımda ağrı olur ama sızlama olmaz.ya gerçekten feci üşüttüm yada (ki 2. şıktır inş. Rabbim) güzel haber yolda

merhaba kızlar...
inşallah bebişin sızlatıyodur sebincim....

dün sabaha kadar çizim yaptım şimdi teslim etmeye gidiyorum... sonra uyuyacağım..çoook yorgunum..mide yanmam geçmiyor ve regl günüm ço kyakın olmasına rağmen ara ara akıntım var . hiç olmazdı..erken negatif teste rağmen ümitlensemmi bilemedim... midemin yanmasından ölecek gibi oldum ama guvenemediğim için ilaç ta alamadım...

uyanır uyanmaz katılacağım size... inşallah güzel haberler eklenir ...:CüvCüv:

merhaba kızlar...

dün sabaha kadar çizim yaptım şimdi teslim etmeye gidiyorum... sonra uyuyacağım..çoook yorgunum..mide yanmam geçmiyor ve regl günüm ço kyakın olmasına rağmen ara ara akıntım var . hiç olmazdı..erken negatif teste rağmen ümitlensemmi bilemedim... midemin yanmasından ölecek gibi oldum ama guvenemediğim için ilaç ta alamadım...

İnş. benim sızlama senin de mide yanmaların bebiştendir.Eğer öyle ise sızlasın dursun şikayetçi değilim.İyi uykular opuyorumnanaktan

bebek anne rahmine yerleşirken karnın iç kısmı büyüdüğü ve genişlediği için sızı olur tatlım inşallah bebişin göbüşündedir

merhaba kızlar...

akıntı hamilelik belirtisi dir ama yanma benim bildiğim sonraki aylarda başlar ama herkeze göre farklı olduğu için belirtiler inşallah seninki bebiştendir iyi dinlenmeler kendine dikkat et canım

vallahi canım bende çalışmalara devam bilmem tutar mı bu ay hep beraber göreceğiz 15 kasıma daha çok varkafamçokkarıştı

zaman geçmiyor gibi görünse de çok çabuk geçiyor.aslında vakit yaklaştıkça da daha bir heyecan yapıyor insan.Tüm kalbimle 15 kasımda senin için burda sevnç çığlıkları atmayı diliyorumdelikafadulden

zaman geçmiyor gibi görünse de çok çabuk geçiyor.aslında vakit yaklaştıkça da daha bir heyecan yapıyor insan.Tüm kalbimle 15 kasımda senin için burda sevnç çığlıkları atmayı diliyorumdelikafadulden

insallah tatlım ya, bende bu topicten ben dahil biçok hamile cıkacagını düşünüyorum :CüvCüv:

Sagol supremecim cok iyiyim. yok bisi cekmiyo dedigim gibi zaten hamilede hissetmiyorum kendimi :) bakalim doktor ne diyecek bugün. Tek sen deneyimlisin nede olsa bisi sorcam canim. Doktora ne zaman gitmem gerekiyor yani nezaman bisi görülür bana hemen bugüne randevu verdi ama bisi görebilirmiyim canim adetime daha bi kac gün var.

Bebiskom daha regline 2-3 gün var ise bebeğin henüz. 3+4 gunluktur yani muayenede birsey görünmez. Bence doktorun sana sadece kan testi yaptırıp degerine bakacaktır. 2 gün arayla test yapılıp düzgün artış olup olmadığına bakar. Gebelik kesesini görmen için en az 6 haftalık olması lazım, yani bhcg 1000'i geçmesi lazım.

X