Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

amin canım inş.bugün regl günüm.henüz bit tıkırtı yok inş. da gelmez.test yapmaya cesaret edemiyorum henüz delikafadulden.Reglin biter bitmez yoğun bir şekilde çalış sen de.ne kadar çok çalışırsan o kadar çok şansın var.Dularım hepimiz için:Saruboceq:Allah büyük

hoşgeldin canım benim özlettin kendini nerelerdeydin bakayım

Biz çalısmalara yarın başlıyoruz, tamamen temizlensin diye bekliyorum. Ben ateş ölçme ve clearplan monitör kullanıyorum ovulasyon icin. Pko'luyum, 35 yaşındayım, 3 yıldır tedavi görüyoruz. 3 aşılama,1 tüp bebek denemesi sonuc 1 dış gebelik ve gecen sene Ekim ayında sol tupten kist aldırdım. 8 aydır adetlerim düzene girdi ( çok şükür). Artık kendiliğinden yumurta gelişiyor ve çatlıyor. Eşimde de sperm sayısı düşük (10 milyon) ve yavaş hareketli idi. 3 aydır kur uyguluyor ve bu ay 24 milyon ve %63 ileri hareketi gördük. Morfoloji de çok iyi. Bu aydan çok umutluyum. Hersey yolunda gider inşallah:))

cnm hayırlısı olsun inş buay bebişin gelir artık inşallah isteyen herkese versin :Saruboceq: :Saruboceq:

sebincim nerelerdesin inşallah hasta falan değilsindir işlerin yoğun olduğu için girememişsindir
özlettin kendini güzelim
inşallah güzel haberlerle gelirsin öptüm kocaman kocaman canım benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Tünaydın kızlaarr.sabah sabah işlerde bir yoğunluk anlatamam.işleirmin yoğunluğundan giremedim doğru bilmişsin ama aynı zamanda boğazım felaket acıyor.şifayı kaptım yani.ofistekilerde ayy hemen antibiyotiğe başla diyolar diyemedim ki yolcu bekliyorum gelmiyecekse başlarım diye.a.s

Tünaydın kızlaarr.sabah sabah işlerde bir yoğunluk anlatamam.işleirmin yoğunluğundan giremedim doğru bilmişsin ama aynı zamanda boğazım felaket acıyor.şifayı kaptım yani.ofistekilerde ayy hemen antibiyotiğe başla diyolar diyemedim ki yolcu bekliyorum gelmiyecekse başlarım diye.a.s

Tünaydıııınn aman dikkat et kendine.Bol bol ıhlamur iç ballısından :KK70: ve ekinezya çayı iç.ekinezya bağışıklığı güçlendirir hastalıklara da birebir :)

ıhlamur kuşburnu iç canım dikkat et kendine inşallah bekliyoruz güzel haberleriniopuyorumnanaktanzemuszemus

aman dikkat canım ya, antibiyotik içemezsin tabi. Bitki cayları, ıhlamur bal ve destek c vitamini falan al =) sogukmu işyeri?

aman dikkat canım ya, antibiyotik içemezsin tabi. Bitki cayları, ıhlamur bal ve destek c vitamini falan al =) sogukmu işyeri?

kaloriferler yanıyor ama benim oda üst katta zor ısınıyor. bol bol c vitamini almaya çalışıyorum ıhlamur içiyorum.

burdayım arım balım peteğim opuyorumnanaktan işler yoğun da giremedim senağlama ama aklım burdaydı

ya canım bu testi daha erken yapma şansın yokmuki =( hiçmi yok =( şukadarcık bilemi yok :sinifsinif: cok heyecanlıyım nedense yaa. Kıpı kıpır içim

ıhlamur kuşburnu iç canım dikkat et kendine inşallah bekliyoruz güzel haberleriniopuyorumnanaktanzemuszemus

canım aklıma geldikçe heyecanlanıyorum.dün akşam eczanenin önünden geçerken testi perşembe akşam alayım falan diye düşündüm.almaya utandığımı fark ettim.sonra da kendi kendime güldüm.göğüslerim kaşınıyor adet olacağım zaman olur bazen ama umarım kırmızı kart görmem.bir de dün akşam eve gidince akıntım oldu.çok afedersiniz ama yumurta akı gibi uzuyordu bir de kasıklarımda acayip ağrı vardı.üşütmekten mi acaba?ayaklarım ok üşüdü dün.

ne garip değil mi birbirimiz için heyecanlanıp,sevinip üzülüp dualar ediyoruz.burası ne güzel bir yer böylekaydirigubbakcemile2

canım aklıma geldikçe heyecanlanıyorum.dün akşam eczanenin önünden geçerken testi perşembe akşam alayım falan diye düşündüm.almaya utandığımı fark ettim.sonra da kendi kendime güldüm.göğüslerim kaşınıyor adet olacağım zaman olur bazen ama umarım kırmızı kart görmem.bir de dün akşam eve gidince akıntım oldu.çok afedersiniz ama yumurta akı gibi uzuyordu bir de kasıklarımda acayip ağrı vardı.üşütmekten mi acaba?ayaklarım ok üşüdü dün.

Valla bana kalırsa hayırdır hayır diyorum, sende hayra yor. Saglıklı sıhhatli hayırlı bebiş olsun inşallah :ecrin_bebek:

evet bende burası ne güzel biyer diye düşünüyorum. Dogru yerdeyim diyorum, karşılıgı yok cünkükaydirigubbakcemile5

ne garip değil mi birbirimiz için heyecanlanıp,sevinip üzülüp dualar ediyoruz.burası ne güzel bir yer böylekaydirigubbakcemile2

Sebincim şimdi hepimiz sana kilitlendik senden gelecek güzel haberi bekliyoruz. Sen kendini mümkün olduğunca sıcak tutmaya gayret et. Umarım cuma günü senden gelen haberle hepimiz sevinip umut dolacağız.

Günaydin arkadaslar, nasilsiniz??

Sebin arkadasimiz insallah senden hayirli haberler aliriz..

Günleri yaklasan arkadadaslar hepinizden hayirli haberler bekliyoruz, insallah

Sebincim şimdi hepimiz sana kilitlendik senden gelecek güzel haberi bekliyoruz. Sen kendini mümkün olduğunca sıcak tutmaya gayret et. Umarım cuma günü senden gelen haberle hepimiz sevinip umut dolacağız.

Yavaş yavaş gerildiğimi hissediyorum.sonuç pozitif olursa tabii ki havalara uçarım ama negatif olursa da Allah'ın bir bildiği vardır der çalışmaya devam ederim.ama bu bekleme süresi var ya adamı yiyo bitiriyo.Dualarınızı eksik etmeyin canlarım benim:1hug:

aleyna34 dün akşam girmiş ama sanırım o da test yapmamış henüz.onun ve integralin de bugündü tarihleri

hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı olurmuş ama akıntı olmaz sadece hamilelik olduğunda olur diye biliyorum inşallah bebişin göbüşündedir:CüvCüv::Saruboceq:
iyi sabırlısın canım benim ben olsan çoktan almıştım opuyorumnanaktan

X