- 4 Eylül 2009
- 470
- 0
- Konu Sahibi alaycikus67
- #1.581
kızlar selam herkese nasılsınız bakalım ne var ne yok, ayselim nasıl oldun canım?? agrıların gectimi?
hoşgeldin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar selam herkese nasılsınız bakalım ne var ne yok, ayselim nasıl oldun canım?? agrıların gectimi?
amin canım inş.bugün regl günüm.henüz bit tıkırtı yok inş. da gelmez.test yapmaya cesaret edemiyorum henüz delikafadulden.Reglin biter bitmez yoğun bir şekilde çalış sen de.ne kadar çok çalışırsan o kadar çok şansın var.Dularım hepimiz için:Saruboceq:Allah büyük
Biz çalısmalara yarın başlıyoruz, tamamen temizlensin diye bekliyorum. Ben ateş ölçme ve clearplan monitör kullanıyorum ovulasyon icin. Pko'luyum, 35 yaşındayım, 3 yıldır tedavi görüyoruz. 3 aşılama,1 tüp bebek denemesi sonuc 1 dış gebelik ve gecen sene Ekim ayında sol tupten kist aldırdım. 8 aydır adetlerim düzene girdi ( çok şükür). Artık kendiliğinden yumurta gelişiyor ve çatlıyor. Eşimde de sperm sayısı düşük (10 milyon) ve yavaş hareketli idi. 3 aydır kur uyguluyor ve bu ay 24 milyon ve %63 ileri hareketi gördük. Morfoloji de çok iyi. Bu aydan çok umutluyum. Hersey yolunda gider inşallah:))
sebincim nerelerdesin inşallah hasta falan değilsindir işlerin yoğun olduğu için girememişsindir
özlettin kendini güzelim
inşallah güzel haberlerle gelirsin öptüm kocaman kocaman canım benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Tünaydın kızlaarr.sabah sabah işlerde bir yoğunluk anlatamam.işleirmin yoğunluğundan giremedim doğru bilmişsin ama aynı zamanda boğazım felaket acıyor.şifayı kaptım yani.ofistekilerde ayy hemen antibiyotiğe başla diyolar diyemedim ki yolcu bekliyorum gelmiyecekse başlarım diye.a.s
Tünaydın kızlaarr.sabah sabah işlerde bir yoğunluk anlatamam.işleirmin yoğunluğundan giremedim doğru bilmişsin ama aynı zamanda boğazım felaket acıyor.şifayı kaptım yani.ofistekilerde ayy hemen antibiyotiğe başla diyolar diyemedim ki yolcu bekliyorum gelmiyecekse başlarım diye.a.s
sebin nerelerdesin şekerim ses ver fisfisfis
aman dikkat canım ya, antibiyotik içemezsin tabi. Bitki cayları, ıhlamur bal ve destek c vitamini falan al =) sogukmu işyeri?
burdayım arım balım peteğim opuyorumnanaktan işler yoğun da giremedim senağlama ama aklım burdaydı
ıhlamur kuşburnu iç canım dikkat et kendine inşallah bekliyoruz güzel haberleriniopuyorumnanaktanzemuszemus
ya canım bu testi daha erken yapma şansın yokmuki =( hiçmi yok =( şukadarcık bilemi yok :sinifsinif: cok heyecanlıyım nedense yaa. Kıpı kıpır içim
canım aklıma geldikçe heyecanlanıyorum.dün akşam eczanenin önünden geçerken testi perşembe akşam alayım falan diye düşündüm.almaya utandığımı fark ettim.sonra da kendi kendime güldüm.göğüslerim kaşınıyor adet olacağım zaman olur bazen ama umarım kırmızı kart görmem.bir de dün akşam eve gidince akıntım oldu.çok afedersiniz ama yumurta akı gibi uzuyordu bir de kasıklarımda acayip ağrı vardı.üşütmekten mi acaba?ayaklarım ok üşüdü dün.
ne garip değil mi birbirimiz için heyecanlanıp,sevinip üzülüp dualar ediyoruz.burası ne güzel bir yer böylekaydirigubbakcemile2
Sebincim şimdi hepimiz sana kilitlendik senden gelecek güzel haberi bekliyoruz. Sen kendini mümkün olduğunca sıcak tutmaya gayret et. Umarım cuma günü senden gelen haberle hepimiz sevinip umut dolacağız.
canım aklıma geldikçe heyecanlanıyorum.dün akşam eczanenin önünden geçerken testi perşembe akşam alayım falan diye düşündüm.almaya utandığımı fark ettim.sonra da kendi kendime güldüm.göğüslerim kaşınıyor adet olacağım zaman olur bazen ama umarım kırmızı kart görmem.bir de dün akşam eve gidince akıntım oldu.çok afedersiniz ama yumurta akı gibi uzuyordu bir de kasıklarımda acayip ağrı vardı.üşütmekten mi acaba?ayaklarım ok üşüdü dün.