Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

slm kızlar benıde aranıza alırmısınız kı acepopuyorumnanaktan

Listede bende varım kızlar gerçi biz daha yeni evliyiz ama olsun yaa istiyoruuzz inşallah bu ay olur 12 kasım beklenmeyen günüm:Saruboceq:

a.s.kızlar bir şey sorucam.Folik asiti her gün aynı saatte almak gibi bir zorunluluk var mı?Bazen işler yoğun olunca öğleden sonra içiyorum da .

saansli 3 kasım
aysellim 3 kasım
sebin 3 kasım
oba-cigdem 4 kasım
bebiskom 8 kasım
bmen 10 kasım
nevetna 11 kasım
ayşen_34 12 kasım
ezel22 12 kasım
tek0633 15 kasım
per-i 15 kasım
AyTanem 19 kasım
supreme 20 kasım
gcamurdas belli değil
yvonna belli değil
mercan76 belli değil

Canım,
Bizde de çalışmalara devam ovulasyon testinde halen çift çizgi göremedim. Artık gebelik testinde görmek nasip olur inşallah.Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
Listede eksiklik ve hata olursa söyleyin düzeltirim olur mu çalışırken hata yapmış olabilirim. Kızlar sayı olarak arttık inşallah hepimiz hamiş oluruz kasımda.

inşallah inşallah :Saruboceq: Allah bu duyguyu tatmak isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin :1rolleyes: regl günümde 1-2 gün oynama olabilir ama normalde 12 kasım umarım 9 aylık bi oynama olur bu sefer kaydirigubbakcemile3 eşimle sevgili olduğumuz günlerden beri bebek hayalleri kuruyoruz isimler bile hazır nerdeyse kafayı bozmuş durumdayız yani laelaelaelaelae geçen ay ovulasyon neyim takip edemedim yeni evli olmanın ve kasılmaların atlatılmasının verdiği şevkle her gün çalıştık :kedi: buna rağmen olmadı yani ama bu ay vücut ısımı ölçmek için derece aldım bakalım denicem hadi hayırlısı hepimiz için yaz bitmeden gelsin bebişler kaydirigubbakcemile5

huuu huuu şekerler siz folik asit kullanmıyor musunuz? yoksa sorumun cevabını mı bilmiyorsunuz? yoksa kimse yok mu topicde benden başka CADIARZU

a.s.kızlar bir şey sorucam.Folik asiti her gün aynı saatte almak gibi bir zorunluluk var mı?Bazen işler yoğun olunca öğleden sonra içiyorum da .

bildiğim kadarıyla saat önemli değil tok karnına almak ve hergün mutlaka içmek gerekli.Folikasit gebelikte önemi çok büyük. İlk gebeliğimde ihmal ettim ne yazıkki ama bu sefer gebelikten önce başladım bakalım inşallah sorun olmaz yine...

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz

ben ilk bebeğimde kullanmadım folikasit sağlıklı bir kızım var ama bende bu sefer kullanmak istiyorum bugün iş çıkışında alıp başlayacağım inşallah hamişte kalırız kasım ayı hepimize uğur getirsin :CüvCüv:hihoyyyt

bildiğim kadarıyla saat önemli değil tok karnına almak ve hergün mutlaka içmek gerekli.Folikasit gebelikte önemi çok büyük. İlk gebeliğimde ihmal ettim ne yazıkki ama bu sefer gebelikten önce başladım bakalım inşallah sorun olmaz yine...

teşekkürler cevabın için.İlk gebeliğimde ihmal ettim demişsin.umarım bundan dolayı problem yaşamamışsındır.benim ilk bebeğim olacak inş. olursa.ikinci denememiz henüz:eek:.Bakalım Allah o güzel duyguyu isteyen herkese nasip eder inşallah.:Saruboceq:

teşekkürler cevabın için.İlk gebeliğimde ihmal ettim demişsin.umarım bundan dolayı problem yaşamamışsındır.benim ilk bebeğim olacak inş. olursa.ikinci denememiz henüz:eek:.Bakalım Allah o güzel duyguyu isteyen herkese nasip eder inşallah.:Saruboceq:

ne yazıkki yaşadım:KK43: bebişimin beyni su topladı ve gebeliğim 4. ayında sonlandırıldı:KK43: bu yüzden ben artık hiç ihmal etmeden içiyorum.

ne yazıkki yaşadım:KK43: bebişimin beyni su topladı ve gebeliğim 4. ayında sonlandırıldı:KK43: bu yüzden ben artık hiç ihmal etmeden içiyorum.

Ben kullanmıyorum ama doktor söylediği için. Kullanmayı düşünmüştüm bana gerek olmadığını aldığımız bazı besinlerle bu eksikliğin olmadığını söyledi. Kızlar yoksa almaya başlayayım mı?

aysellim canim beni yazmamissin listeye 8 Kasim
eklersen sevinirim

Kizlar ben folik asit icin drma sordum ama gerek yok dedi. bende kullanmoyorum simdi

aysellim canim beni yazmamissin listeye 8 Kasim
eklersen sevinirim

Kizlar ben folik asit icin drma sordum ama gerek yok dedi. bende kullanmoyorum simdi

ben 3 doktora gittim 3 de kullanmam gerektiğini gebelik öncesinde söylediler. Peki doktorun sana tahlilller mi yaptı belki vucudunun ihtiyavı yoktur. ama genelde önerir doktorlar.

saansli 3 kasım
aysellim 3 kasım
sebin 3 kasım
oba-cigdem 4 kasım
bebiskom88 8 kasım
bmen 10 kasım
nevetna 11 kasım
ayşen_34 12 kasım
ezel22 12 kasım
tek0633 15 kasım
per-i 15 kasım
AyTanem 19 kasım