Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Ben boğazımı acıyarak uynadım bu sabah.ofise geldiğimden beridir de sıcak bir şeyler içiyorum.kazak giydim hatta üstüne polar giydim.evde de ofiste de kaloriferleri yaktık.birden kış geldi 3 gün önce thirt üstünde hırka ile dolaşıyorduk sokakta.sabah kabanı mı bile giydim.sanırım şifayı kapıyorum akannehir

Aman canım çok dikkat et kendine. bende de öyle boğazda acımalar batmalar olmaya başlamıştı sonra iyice şifayı kaptım.

Kızlar okumaya çalışıyorum. Sürekli bağlantı kopuyoryarıda kalıyor :KK43: siz devam edin ben okumaya çalışayım şekerlerim

galiba şu anda vücudumda savaş var.vücudum dreniyor.c vitamini almaya çalışıyorum bol bol.sıkı sıkıda giyindim ama inşallah boğazımın acısı ile kalırım.asta olursa da yatar dinlenirim valla kimse kusura bakmasın.olmadı evden çalışırım

galiba şu anda vücudumda savaş var.vücudum dreniyor.c vitamini almaya çalışıyorum bol bol.sıkı sıkıda giyindim ama inşallah boğazımın acısı ile kalırım.asta olursa da yatar dinlenirim valla kimse kusura bakmasın.olmadı evden çalışırım

çörekotunu biraz kavurup teflonda sonra döverek hafif eziyosun ballı süt yapıp sıcak sıcak karıştırıp içiyosun.. 1 fincan süt+ 1 çorba kaşığı bal + 1 tepeleme tatlı kaşığı çörek otu..

çörekotunu biraz kavurup teflonda sonra döverek hafif eziyosun ballı süt yapıp sıcak sıcak karıştırıp içiyosun.. 1 fincan süt+ 1 çorba kaşığı bal + 1 tepeleme tatlı kaşığı çörek otu..

hımmm kolay bir şey ama ben hem bal sevmem hem de diyabetim.şu aralar extra dikkat etmem lazım.zaten hasta olunca ister istemez dengem biraz bozuluyor.ama çay kaşığı ile belki deneyebilirim.önerin için teşekkürler a.s.

KIZLAR HEPSİNİ OKUDUM. prayforU kusura bakma canım yaa hemen yazıyorum u senin nick diye yazmışım ne alakaysa canım özür dilerim. valla kızlar çok soğuk var ayaklarım üşüyorum elektrikli sobayı ayaklarımın ucunda yaktım ama yine de üşüyorum birde adet olunca zaten üşürüm ikisi bir arada zor oluyor çalışırken.

hımmm kolay bir şey ama ben hem bal sevmem hem de diyabetim.şu aralar extra dikkat etmem lazım.zaten hasta olunca ister istemez dengem biraz bozuluyor.ama çay kaşığı ile belki deneyebilirim.önerin için teşekkürler a.s.
Canım bu karışıma bal katman art değil zaten balın tüm değerini öldürüyor sütün sıcaklığı.Sadece diyabetine özel tatlandırıcı varsa onu katabilirsin bence. Sadece daha lezzetli olsun diye. Çünkü çörekotu biraz acımsı oluyor sanırım.

bebiskom88 İLK HAMİŞİMİZ KIZLAR

badegül 30 eylül
saansli 3 kasım kırmızıları gördü
aysellim 3 kasım kırmızıları gördüm sanırım 1 aralık olur
sebin 3 kasım
integral 3 kasım
aleyna34 3 kasım
oba-cigdem 4 kasım
mercan76 4 kasım
prayforU 5 kasım özür dilerim şekerim nick için:)
berru89 6 kasım
naagihan 6 kasım
Lila 8 kasım
ayşima04 9 kasım
bmen 10 kasım
cankirili18 10 kasım
nevetna 11 kasım
ayşen_34 12 kasım
ezel22 12 kasım
tubiloshh 12 kasım
gokcek 13 kasım
alexandrayasemin 13 kasım
eso11 15 kasım
tek0633 15 kasım
per-i 15 kasım
AyTanem 19 kasım
supreme 20 kasım
korunur 20 kasım
naaz 20 kasım
sürmeli 20 kasım
hacer44 22 kasım
pelly1 24 kasım
yeşim25 25 kasım
şekerkız67 29 kasım
gcamurdas belli değil
yvonna belli değil
sincap_ 1 aralık

KIZLAR HEPSİNİ OKUDUM. prayforU kusura bakma canım yaa hemen yazıyorum u senin nick diye yazmışım ne alakaysa canım özür dilerim. valla kızlar çok soğuk var ayaklarım üşüyorum elektrikli sobayı ayaklarımın ucunda yaktım ama yine de üşüyorum birde adet olunca zaten üşürüm ikisi bir arada zor oluyor çalışırken.

önemli değil canım yaa. zaten bu aya nasip değil gibi görünüyor...son düdük çalmadan maç bitmez ama :) uzatmaları oynuyorum :Saruboceq:

badegül 30 eylül
sebin 3 kasım
integral 3 kasım
aleyna34 3 kasım
oba-cigdem 4 kasım
mercan76 4 kasım
berru89 6 kasım
naagihan 6 kasım
Lila 8 kasım
ayşima04 9 kasım
bmen 10 kasım
cankirili18 10 kasım
nevetna 11 kasım
ayşen_34 12 kasım
ezel22 12 kasım
tubiloshh 12 kasım
gokcek 13 kasım
eso11 15 kasım
tek0633 15 kasım
per-i 15 kasım
AyTanem 19 kasım
supreme 20 kasım
korunur 20 kasım
naaz 20 kasım
sürmeli 20 kasım
hacer44 22 kasım
pelly1 24 kasım
yeşim25 25 kasım
şekerkız67 29 kasım
gcamurdas belli değil
yvonna belli değil
sincap_ 1 aralık

Selam Kızlarrrrrr
Uzun zamandır yazamadım. Maşallah kaynaymışsınız :)
Sonunda hap tedavisine başladım. 10 gün sonra adet olacağım ve tam gaz çalışmalara devam :)
yani kırmızı kart görmek istemediğim tarih 12 aralık.
8 aralık da eşimin doğum günü inşallah eşime geç doğum günü süprizi yapabilirim.
sositososito

Canım bu karışıma bal katman art değil zaten balın tüm değerini öldürüyor sütün sıcaklığı.Sadece diyabetine özel tatlandırıcı varsa onu katabilirsin bence. Sadece daha lezzetli olsun diye. Çünkü çörekotu biraz acımsı oluyor sanırım.

Ayy bu karışımı denesek mi bilmiyorum ki?

aysellim kullanıcısından alıntı

badegül 30 eylül
sebin 3 kasım
integral 3 kasım
aleyna34 3 kasım
oba-cigdem 4 kasım
mercan76 4 kasım
berru89 6 kasım
naagihan 6 kasım
Lila 8 kasım
ayşima04 9 kasım
bmen 10 kasım
cankirili18 10 kasım
nevetna 11 kasım
ayşen_34 12 kasım
ezel22 12 kasım
tubiloshh 12 kasım
gokcek 13 kasım
eso11 15 kasım
tek0633 15 kasım
per-i 15 kasım
AyTanem 19 kasım
supreme 20 kasım
korunur 20 kasım
naaz 20 kasım
sürmeli 20 kasım
hacer44 22 kasım
pelly1 24 kasım
yeşim25 25 kasım
şekerkız67 29 kasım
gcamurdas belli değil

sincap_ 1 aralık
yvonna 12 aralık

önemli değil canım yaa. zaten bu aya nasip değil gibi görünüyor...son düdük çalmadan maç bitmez ama :) uzatmaları oynuyorum :Saruboceq:[/QUOT

CaNIM İNŞALLAH UZATMALAR SANA DÜNYANIN ENGÜZELİ HABERİ BEBİŞİNİ GETİRMESİNİ DİLERİM. BENDE BU AY OVULASYON TESTİNE TEKRAR BAŞLAYACAM HAYIRLISI BAKALIM :)

yvonna hoş geldin bak hemen tarihini ekledim inşallah uğurlu gelir :)

İnşallah canım.
Ben bu listelerin uğuruna inanıyorum zaten. Önce adet olayım hayırlısıyla. 4 aydır adet olmadım. Yine ilk aydan olacağına inanmak istiyorum. Allah isteyen herkese bebeklerini verir inşallah.

inşallah canım.
Ben bu listelerin uğuruna inanıyorum zaten. önce adet olayım hayırlısıyla. 4 aydır adet olmadım. Yine ilk aydan olacağına inanmak istiyorum. Allah isteyen herkese bebeklerini verir inşallah.

inşallah gönlünden geçtiği gibi olur.
Supremem canım nerelerdesin merake ettim seni?

X