Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

sebincim hava ne kadar soğudu değilmi
biranda sıcaklık çok fazla düştü inşallah grip olmayız donuyorum bennnnnnnnnnnn:bbo:

Ben boğazımı acıyarak uynadım bu sabah.ofise geldiğimden beridir de sıcak bir şeyler içiyorum.kazak giydim hatta üstüne polar giydim.evde de ofiste de kaloriferleri yaktık.birden kış geldi 3 gün önce thirt üstünde hırka ile dolaşıyorduk sokakta.sabah kabanı mı bile giydim.sanırım şifayı kapıyorum akannehir

üzülme canım bekle adet tarihin geçsin bir daha tekrarla geç yumurtlama geçirmiş olabilirsin inşallah bebişin göbüşündedir

birkaç gün sonra sabah ilk idrarınla denesene bir de.çünkü akşam yanlış sonuç verebiliyor diye duydum doğru mu bilmem.İnş. öyle bir şey olmuştur.

aman canım benim dikkat et bu ara kendine ayaklarını özellikle sıcak tut bitki çaylarından içki grip olmayasınopuyorumnanaktan

biz iyiyiz canım sen nasılsın varmı bir belirti?puyorumnanaktan

bende iyiyim canım belirti varmı yokmu bende bilmiom :1rolleyes: ateş ölçme yöntemi topiciğine yazmıştım burayada kopyaliim okuyun yorum yapın bakem:

kızlar bende bu ay ölçtüm ateşimi ama ben ağızdan diye okumuştum sadece dil altı olcağını düşünemedim ya en son çocukken ateşim ölçüldü o da dil üstündendi bende dil üstünden ölçtüm ne bilem doğru çıkarmı bide reglim bittikten sonra başladım 7 gün sürüyo tam bitmesi 8. gün başladım sabah uyandığımda yani 8-8.30 civarı daha yataktan kalkmadan ölçüyorum

bakın yazayım da bi yorum yapın karmakarışık ısım var benim

8.gün: 36.1
9.gün: 36.0
10.gün: 35.3
11.gün: 35.6
12.gün: 35.1
13.gün: 35.0
14.gün: 35.8
15.gün: 35.9
16.gün: ölçemedim
17.gün: 35.7
18.gün: 36.5
19.gün (bugün): 36.3

benim reglim düzenli geliyo 28 günde bir çok nadir 29 oluyo 14.gün karnımda regl ağrısı gibi ağrı vardı zaten ama 18.gün ovulasyon olabilirmi sizce? bugünlerin içinde sadece 18.günün akşamı yani dün akşam çalışamadık eşim rahatsızdı umarım ovulasyonu kaçırmamışızdır bu akşam kesin çalışma olcak zaten hasta masta dinlemem
kaydirigubbakcemile3

inşallah canım seninde güzel haberlerini alırız burda hep beraber halay çekerizopuyorumnanaktan

Tahlillerinde çok iyi çıkar inş.Folik asite başla hemen.aslında dr.a düzenli gitmek lazım ama hangimiz gidiyoruz ki?

evet canım 18. gün yumurtlama gününmüş gibi geldi banada bence bugünü sakın aksatma herşey bebiş için:lepipuyorumnanaktan

bu arada memişler acıyo ama geçen ayda böle erkenden acımaya başladı bi şey çıkmadı bu ay heveslenmicem :umursamaz: çok gazım var ve sürekli tuvaletim geliyo sanırım ben çocuk yapayım derken üşüttüm :roflol:

aman canım benim dikkat et bu ara kendine ayaklarını özellikle sıcak tut bitki çaylarından içki grip olmayasınopuyorumnanaktan

dikkat etmeye çalışyırum ama bazen de sakınan göze çöp batıyor işte.zaman zaman ayağıma istersem 3 çorap giyeyim yine de ısıtamıyorum.tabi buu diyabetten kaynaklanıyor benneyaptımki

2. çizgiyi göreceğime inanmışım..bi iki dk şaşkınlık geçirdim..o kadar...
hala ümit var ama pek çok kişinin silik de olsa bişeyler çıkıyor... gerçi döllenme tarihi 28 ekim gibi hesaplarıma göre..6-7 gün sonra testte çıkar yazıyodu ama daha fazla umutlanmak istemiyorum...
sizlerden güzel haberlerin devamını bekliyorumm.
zaten aysellim beni listeye yazmamış sanırım
:teytey:

dikkat etmeye çalışyırum ama bazen de sakınan göze çöp batıyor işte.zaman zaman ayağıma istersem 3 çorap giyeyim yine de ısıtamıyorum.tabi buu diyabetten kaynaklanıyor benneyaptımki

m&s da eskiden vardı..polar çoraplar..terletmeden sıcak tutuyordu...ben tekrar bulamadım..benim de ayaklarım zor ısınır... hala sökülen yerlerini dikip o çorabı giyerim kışın ...eskidi ama atamadım....

yazını kaçırmıştır.tarihin neydi bir daha söylesene eklesin aysellim

m&s da eskiden vardı..polar çoraplar..terletmeden sıcak tutuyordu...ben tekrar bulamadım..benim de ayaklarım zor ısınır... hala sökülen yerlerini dikip o çorabı giyerim kışın ...eskidi ama atamadım....

ben ofiste ne yapıyorum biliyormusun.bilgisayarımın güç kaynağı var yerde hemen ayaklarımın üstünde.o sıcak oluyor.ayakkanbıyı çıkarıp onun üstüne koyuyorum bazen kaydirigubbakcemile3

5 kasımdı :) ama artık 6-7 aralık olacak heralde ....orda bi "hemen yazıyorum var" o ben olabilirmiyim ?

aaa belki de.belki ben sana tarihi yaz dedim.sen de hemen yazıyorum dedin. aysellim de nickini o sandızemuszemus çünkü o nickte birini hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…