Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

sebincim bak ne güzel demişsin korkunun ecele faydası yok diye belirtilerin var ben o yüzden yap dedim canım benim yine de sen bilirsin

Hani hep adetim geçsin dedim ya ondan kararsız kaldım.Bir de bariz bir belirtim yok.ağzımdaki tad değişikliği geçti mesela.mide bulantısı yok, göğüslerimde de bir değişiklik yok.evet karar verdim.cuma yapıcam.

Hanımlar herkese günaydın. Canım çok sıkkın. Belki sizden bir fikir alabilirim. Benim regl tarihim 29 Ekimdi. fakat ben 20 Ekimde böbrek taşı düşürdüm ve 21inde kanda gebelik bakıldı hastanede negatif çıktı.tedavi için antibiyotik ve ağrı kesici verdiler onları bitirdim.Ayın 28 ine kadar 2-3 kere birliktelik oldu.28 inde seyahate çıktık ve ben üşüttüm şu an soğukalgınlığı geçiriyorum ama 29unda da regl olmadım. 29unu da sayarsak 4 gün geçti. Acaba geç yumurtlama oldu ve bebiş mi var? yoksa kullandığım ilaçlardan dolayı gecikme olur mu? :bbo:

bebiskom88 İLK HAMİŞİMİZ KIZLAR

badegül 30 eylül
saansli 3 kasım kırmızıları gördü
aysellim 3 kasım kırmızıları gördüm sanırım 1 aralık olur
sebin 3 kasım
integral 3 kasım
aleyna34 3 kasım
oba-cigdem 4 kasım
mercan76 4 kasım
hemen yazıyorum 5 kasım
berru89 6 kasım
naagihan 6 kasım
Lila 8 kasım
ayşima04 9 kasım
bmen 10 kasım
cankirili18 10 kasım
nevetna 11 kasım
ayşen_34 12 kasım
ezel22 12 kasım
tubiloshh 12 kasım
gokcek 13 kasım
alexandrayasemin 13 kasım
eso11 15 kasım
tek0633 15 kasım
per-i 15 kasım
AyTanem 19 kasım
supreme 20 kasım
korunur 20 kasım
naaz 20 kasım
sürmeli 20 kasım
hacer44 22 kasım
pelly1 24 kasım
yeşim25 25 kasım
şekerkız67 29 kasım
gcamurdas belli değil
yvonna belli değil
sincap_ 1 aralık

bebişkom da hamileymiş oley oleyy :dance: :sm_cool: :teytey: :hooray: hihoyyyt zemuszemus :lepi: alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile5 :nazar: a.s.

Hanımlar herkese günaydın. Canım çok sıkkın. Belki sizden bir fikir alabilirim. Benim regl tarihim 29 Ekimdi. fakat ben 20 Ekimde böbrek taşı düşürdüm ve 21inde kanda gebelik bakıldı hastanede negatif çıktı.tedavi için antibiyotik ve ağrı kesici verdiler onları bitirdim.Ayın 28 ine kadar 2-3 kere birliktelik oldu.28 inde seyahate çıktık ve ben üşüttüm şu an soğukalgınlığı geçiriyorum ama 29unda da regl olmadım. 29unu da sayarsak 4 gün geçti. Acaba geç yumurtlama oldu ve bebiş mi var? yoksa kullandığım ilaçlardan dolayı gecikme olur mu? :bbo:

ilaçlardan da olabilir geç yumurtlama da olabilir canım en iyisi bir test al yap için rahatlasın inşallah bebiştendir:Saruboceq::CüvCüv:eek:puyorumnanaktan

arkadaşlar merhaba ben 2,5 yıllık evliyim ve artık biz de bebek istiyoruz korunmayı bıraktık bakalım ne zaman olacak?
açıkçası korkularım yok da değil, bakalım hayırlısı

ilaçlardan da olabilir geç yumurtlama da olabilir canım en iyisi bir test al yap için rahatlasın inşallah bebiştendir:Saruboceq::CüvCüv:eek:puyorumnanaktan

Canım peki test yapsam doğru sonuç verir mi acaba yoksa biraz daha beklemek mi lazım? çünkü eğer bebiş varsa hemen idrarda çıkar mı ki?

Canım peki test yapsam doğru sonuç verir mi acaba yoksa biraz daha beklemek mi lazım? çünkü eğer bebiş varsa hemen idrarda çıkar mı ki?

bence de çıkar baksana adeti gelmeden çıkanlar var.İnş. pozitif çıkar bir halay da senin için çekeriz.:teytey:

merhaba arkadaşlar..bebiş haberlerini alan arkadaşlara tebrikler..darısı başımıza....

ben dayanamadım ve cumartesi akşam test yaptım... adetime 5 gün varken daha.. çok güzel netmi net bi tanecik çizgi çıktı ...uzun süre bi silik bişi görürümüyüm diye iyice baktım ama ı ıh...
mafoldumben

slm.

c.tesi doktora gittim. 9 yıllık evlilik hayatımda ilk defa vajinal muayene ve smear testi yaptırdım. Hiçde korktuğum kaçtığım kadar değilmiş. Doktorumdanda çok memnun kaldım.

2. bebek istediğimizi ve 3-4 aydır denedimizi söyledim. 7-8 ay normal yollardan denemeye devam edin dedi. Folic asid verdi.

Bir kaç tahlil istedi bu hafta onları yaptırcam.

Hayırlısı ile artık sonuç alırız inşallah...

Son düzenleme:
X