- 4 Eylül 2009
- 470
- 0
- Konu Sahibi alaycikus67
- #1.361
herkez nereye gitti bakıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabi o zaman kadar kırmızılar gelmezse a.s
Hanımlar herkese günaydın. Canım çok sıkkın. Belki sizden bir fikir alabilirim. Benim regl tarihim 29 Ekimdi. fakat ben 20 Ekimde böbrek taşı düşürdüm ve 21inde kanda gebelik bakıldı hastanede negatif çıktı.tedavi için antibiyotik ve ağrı kesici verdiler onları bitirdim.Ayın 28 ine kadar 2-3 kere birliktelik oldu.28 inde seyahate çıktık ve ben üşüttüm şu an soğukalgınlığı geçiriyorum ama 29unda da regl olmadım. 29unu da sayarsak 4 gün geçti. Acaba geç yumurtlama oldu ve bebiş mi var? yoksa kullandığım ilaçlardan dolayı gecikme olur mu? :bbo:
ilaçlardan da olabilir geç yumurtlama da olabilir canım en iyisi bir test al yap için rahatlasın inşallah bebiştendir:Saruboceq::CüvCüvpuyorumnanaktan
Sebinim inşallah kırmızılar gelmezde bebişin içindedir inşallah tatlım benim:)
bu arada nasılsınız bakalım hatunlar?
inşallah canım benim gelmez bebişin göbüşündedir opuyorumnanaktan:CüvCüv:
Canım peki test yapsam doğru sonuç verir mi acaba yoksa biraz daha beklemek mi lazım? çünkü eğer bebiş varsa hemen idrarda çıkar mı ki?
Canım peki test yapsam doğru sonuç verir mi acaba yoksa biraz daha beklemek mi lazım? çünkü eğer bebiş varsa hemen idrarda çıkar mı ki?