Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Günaydin arkadaslar. Bugün tekrar test yaptim saat 06.da :)
Ve ikinci cizgiyi cok net bi sekilde görebiliyorum. cok saskinim. Birazdan doktorumu arayip randevu alacam.

ayyyyyy ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah aman dikkat et canım kendine havalar birden soğudu

hadi kızlar halaya :teytey::teytey::teytey:
darısı hepimizin başına :Saruboceq:

Hoşgeldin canım seni listeye ekleyeyin değişiklik olursa hemen değiştiririz.

Kızlar ben bu akşam kırmızıları gördüm:gitme: ççok üzüldüm eşime zor söyledim:sinifsinif:

Canıım beniiiim.üzümüşsündür tabi ben bile üzüldüm ama toparlanıp önümüzdeki aylara bakmamız lazım.yavru kuşum ben senden çok ümütliyim budan sonrakinde olur inş.Sakın canını sıkma ok? Dualarımız birbirimiz için.opuyorumnanaktan

slm arkadaşlar benim 4 kasım adet tarihim...bugün tst yaptım iki çizgi çıktı çok şakınım adet günüme
daha 3gün var.

Tebrik ederim.Bir arkadaşımız var bebişkom88 eğer onunki de kesinleşirse sen topicimizin 2. hamilesisin.alkisalkisalkis

selam canım aramıza hoşgeldin bende ilk hamileliğim de üstüne görme olayını yaşadım benim ki şöyle oldu beklenen adet tarihimde kısa ve çok az süreli adet oldum kırmızılar yoğun birşekilde değildi çok açık ve az oldum 2 gün sonrada tamamen bitti
ama senin dediğin gibi kahverengi lekelenme yaşayanlarda var herkezde farklı oluyor eğer lekelenmen çok uzun sürdüyse kırmızılar gelmediyse bir test al bence

Ben düzenli adet olurum ama ömrümde ilk defa geçen ay 18 gün ara ile adet oldum.Yani olabiliyormuş.ilginç ama oluyor işte.eee senin şimdi beklemediğin adet tarihin ne?

Günaydin arkadaslar. Bugün tekrar test yaptim saat 06.da :)
Ve ikinci cizgiyi cok net bi sekilde görebiliyorum. cok saskinim. Birazdan doktorumu arayip randevu alacam.

OLEY OLEY OLEY :teytey::teytey::teytey: yazıları okuya okuya gidiyordum.seninkini şimdik gördüm canııııımmmm tebrik ederim.Darısı bekleyenlerin ve kırmızıları görenlerin başına.İlk hamilemiz sensin.Hadi bakalım haberlerini bekliyoruz.

azize1 canım tebrik edeim seni de inşallah kesinleşirde daha da çok seviniriz.

Sebinim canım üzülmemek elde değil ama hayırlısı böyleymiş canım benim

Tesekkür ederim tebrikler icin. Randevu yarina alabildim cok heycanliyim :)

komik olmuş senin yazını görmeden kesinleşirse diye yazmışım hemen altınakaydirigubbakcemile3 meğer topicimizin ilk anne adayı tebrikleri kabul ediyormuş o sırada.İnş. rahat bir hamilelik geçirirsin canııım

azize1 canım tebrik edeim seni de inşallah kesinleşirde daha da çok seviniriz.

Sebinim canım üzülmemek elde değil ama hayırlısı böyleymiş canım benim

Doğru diyosun tatlım vardır mutlaka bir sebebi.Kendine dikkat et ayaklarını falan üşütme havalarda soğudu.

slm arkadaşlar benim 4 kasım adet tarihim...bugün tst yaptım iki çizgi çıktı çok şakınım adet günüme
daha 3gün var.

azizecim tebrik ederim çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı hnasip etsin inşallah darısı hepimizin başına olsun:CüvCüvpuyorumnanaktan

kızlar gaz sorununuz ne oldu?yaw eskiye göre azaldı ama hala tükenmedi benimki.Yine ishal oldum bugün:kedi: bir de akıntım var.hani yumurtlama döneminde olur ya onun gibi kafamçokkarıştı amaaan beklemek baydı valla.

canım bence sen artık bir test yap

Biliyorum korkunun ecele faydası yok ama tırsmaya başladım.en azından adetim geçsin diyorum.haftaya p.tesi yapacaktım.bu cuma mı yapsam acaba?Çok kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…