- 4 Eylül 2009
- 470
- 0
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #1.341
Günaydin arkadaslar. Bugün tekrar test yaptim saat 06.da :)
Ve ikinci cizgiyi cok net bi sekilde görebiliyorum. cok saskinim. Birazdan doktorumu arayip randevu alacam.
Hoşgeldin canım seni listeye ekleyeyin değişiklik olursa hemen değiştiririz.
Kızlar ben bu akşam kırmızıları gördüm:gitme: ççok üzüldüm eşime zor söyledim:sinifsinif:
slm arkadaşlar benim 4 kasım adet tarihim...bugün tst yaptım iki çizgi çıktı çok şakınım adet günüme
daha 3gün var.
Tesekkür ederim tebrikler icin. Randevu yarina alabildim cok heycanliyim :)
Canım Benim Çok Sevindim
Allah En güzelini nasip etsin İnşallah yerimseniben
Tsk ederim canim amin. allah isteyen herkese nasip etsin.
merhaba kızlar . bende adet olmayı bekliyordum fakat adet günümden 5 gün önce yani dün kahverengi bi lekelenme yaşadım o lekelenme çok az devam ediyor bugünde ağrı falan hissetmiyorum.üstüne görme olabilirmi?
azize ablacim cook tebrik ederim walla cok sevindim,,,beraber gun sayiyoduk hatirlarsan,,,bi arkdsmz demisti kasim ayinin ilk hamis haberini azizeden alicaz diye hatta bende demistim askolsun arkdsm ben 3 kasim azize abla 4 kasim benide sayin gibicesinden konusmustum ama gercek oldu,,,benimkiler 3 kasimda gelmesi gerekirken bi hafta erken tesrif ettiler ve 28 ekimde geldiler,,,,ve isin tuhafi son adetim 9 ekim di,,,28 ekimde tekrar adet oldum bi ay icinde 2 kere yumurtlanilabilicegini duymmustumda 1 ay icinde 2 kere adet olundugunu kendimde sahit oldum,,,hersey muamma bugunler de bidaki adetim ne zaman,ovulasyon ne zaman fln fln,,,seni tekrar tebrik ederim ablacim,,,allah tamamina erdirsin rabbim saglikla hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin ins ins ins,,,,
Günaydin arkadaslar. Bugün tekrar test yaptim saat 06.da :)
Ve ikinci cizgiyi cok net bi sekilde görebiliyorum. cok saskinim. Birazdan doktorumu arayip randevu alacam.
Tesekkür ederim tebrikler icin. Randevu yarina alabildim cok heycanliyim :)
azize1 canım tebrik edeim seni de inşallah kesinleşirde daha da çok seviniriz.
Sebinim canım üzülmemek elde değil ama hayırlısı böyleymiş canım benim
slm arkadaşlar benim 4 kasım adet tarihim...bugün tst yaptım iki çizgi çıktı çok şakınım adet günüme
daha 3gün var.
kızlar gaz sorununuz ne oldu?yaw eskiye göre azaldı ama hala tükenmedi benimki.Yine ishal oldum bugün:kedi: bir de akıntım var.hani yumurtlama döneminde olur ya onun gibi kafamçokkarıştı amaaan beklemek baydı valla.