- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- Konu Sahibi alaycikus67
iyi akşamlar canımmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben haziran ayında 5 aylık bebişimi kaybettim bir kızım var 6 yaşında bebegim anomali nedeniyle alındı şimdi spirali cıkarttım ve bebek istiyorum sitede bal tarcın cörekotu görmüştüm onu uyguladım eşimede keci boynuzu içiriyorum kasımda hamile kalırmıyım acaba ya doktorlar genetik degil döllenmeden kaynaklanmış dedi ama kafamdan atamıyorum ya bidaha öyle olursa diye korkuyorum
ben haziran ayında 5 aylık bebişimi kaybettim bir kızım var 6 yaşında bebegim anomali nedeniyle alındı şimdi spirali cıkarttım ve bebek istiyorum sitede bal tarcın cörekotu görmüştüm onu uyguladım eşimede keci boynuzu içiriyorum kasımda hamile kalırmıyım acaba ya doktorlar genetik degil döllenmeden kaynaklanmış dedi ama kafamdan atamıyorum ya bidaha öyle olursa diye korkuyorum
tek
canım 16 ay oldu evleneli yani temmuzda tam 2 snee olucak kısmetse
kızlar olmasını hiççççç istemediğim regl tarihim benimde 12 kasım
Hoşgeldim canım.
Hoşbulduk canım. Bende 13 Kasım ekleyebilirsiniz.. :)
slm kızlar nasılsınız
valla ben de yumurtlama günümü hesaplıyorum bazılarında çıkmıyor bazılarında da adetli olduğum günden başlıyo anlayamadım gitti
Merhaba kizlar bende 1 yil 7aylik evliyim. Daha yeni bebise karar verdik calismalara basladik sanirim bugün yumurtlama günüm Insallah bebisim bana gelir. Listeye ekleyin lütfen 8 Kasim.