Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ben haziran ayında 5 aylık bebişimi kaybettim bir kızım var 6 yaşında bebegim anomali nedeniyle alındı şimdi spirali cıkarttım ve bebek istiyorum sitede bal tarcın cörekotu görmüştüm onu uyguladım eşimede keci boynuzu içiriyorum kasımda hamile kalırmıyım acaba ya doktorlar genetik degil döllenmeden kaynaklanmış dedi ama kafamdan atamıyorum ya bidaha öyle olursa diye korkuyorum

tek
canım 16 ay oldu evleneli yani temmuzda tam 2 snee olucak kısmetse
kızlar olmasını hiççççç istemediğim regl tarihim benimde 12 kasım

ben haziran ayında 5 aylık bebişimi kaybettim bir kızım var 6 yaşında bebegim anomali nedeniyle alındı şimdi spirali cıkarttım ve bebek istiyorum sitede bal tarcın cörekotu görmüştüm onu uyguladım eşimede keci boynuzu içiriyorum kasımda hamile kalırmıyım acaba ya doktorlar genetik degil döllenmeden kaynaklanmış dedi ama kafamdan atamıyorum ya bidaha öyle olursa diye korkuyorum

Canım çok üzüldüm.Yaşadığın çok üzücü bir şey ama her işte bir hayır vardır.Allah 6 yaşındaki kızına sağlıklı uzun ömür versin.Korkman çok doğal.Ama bir kere kötü bir olay yaşadın diye bu tekrarlanacak anlamına gelmez.İçini ferah tutmaya çalış.kafayı çok fazla takma.Kendine başka meşgaleler bulmaya çalış.Bak mesela ilk kızın da maşallah hiç bir sorun yaşamamışsın öyle düşün.Demek ki 2.nin zamanı değilmiş.Dilerim Allah'tan en kısa zamanda 2. kez hamile kalır sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.Şimdi hepimiz için dua ediyorum.sonra görüşürüz :Saruboceq:

saansli 3 kasım
aysellim 3 kasım
sebin 3 kasım
oba-cigdem 4 kasım
bmen 10 kasım
nevetna 11 kasım
ayşen_34 12 kasım
tek0633 15 kasım
per-i 15 kasım
AyTanem 19 kasım
supreme 20 kasım
gcamurdas belli değil
yvonna belli değil
mercan76 belli değil

Hoşgeldin canım,
Geçmiş olsun çok üzüldüm. Güzel düşün kü canım güzel bebişin seninle olsun canım:)

tek
canım 16 ay oldu evleneli yani temmuzda tam 2 snee olucak kısmetse
kızlar olmasını hiççççç istemediğim regl tarihim benimde 12 kasım

Merhaba,
benim de temmuzda 2 sene olacak vee hamiş olursak kasım ayından temmuzda bebişlerimiz olacak inşallah:) çok istiyorum bebişim olmasını:)

saansli 3 kasım
aysellim 3 kasım
sebin 3 kasım
oba-cigdem 4 kasım
bmen 10 kasım
nevetna 11 kasım
ayşen_34 12 kasım
gökcek 13 kasım
tek0633 15 kasım
per-i 15 kasım
AyTanem 19 kasım
supreme 20 kasım
gcamurdas belli değil
yvonna belli değil
mercan76 belli değil

ah canım çok üzüldüm inşallah bu ay sende 2. meleğine kavuşursun benimde 6 yaşında bir kızım var bende eşime keçi boynuzu kürüne başladım 2 gün oldu bende incir kürü yapıyorum hayırlısı ile bu sefer olacak inşallah topiğimiz hamilelerle dolsun:CüvCüv:

valla ben de yumurtlama günümü hesaplıyorum bazılarında çıkmıyor bazılarında da adetli olduğum günden başlıyo anlayamadım gitti

Merhaba kizlar bende 1 yil 7aylik evliyim. Daha yeni bebise karar verdik calismalara basladik sanirim bugün yumurtlama günüm Insallah bebisim bana gelir. Listeye ekleyin lütfen 8 Kasim.

valla ben de yumurtlama günümü hesaplıyorum bazılarında çıkmıyor bazılarında da adetli olduğum günden başlıyo anlayamadım gitti

adetinin ilk gününden başlıyor ama tabi adetinin kaç günde bir olduğuna bağlı 28 gün de birse 14. gün yumurtlama günün
mesela biz adet olduktan sonra 9. gün başlıyoruz bir gün durup birgün devam o şekilde yani arkadaşım...

X