- 23 Ekim 2007
- 6.301
- 54
- Konu Sahibi alaycikus67
- #9.961
kızlar z sonra kan testine gidiyorum... bana dua edin nolurrrr :Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar gülmekten ölücem yaaaaa .Geniş Aile dizisini izleyeniniz var mı bilmem... Saftirik bir Mürsel var (damat) eşi test yapmış elinde bakıyo ver bu ne diyo karısıda dokunma ben buna işedim diyo çocuğumuz olcak mı ona bakıyorum diyor. Mürselde saftirik madem ikimizin çocuğu ben niye işemedim diyo kaydirigubbakcemile3
sebincim hoşgeldin canım benim yogunluk hala devam demi tatlım :bbo:Ne oldu kartanem.akşam tekrar test yaptın mı sen?Gecikme hayırlı şeylerin habercisidir inş.
Buarada herkese merhaba a.s.
Ne oldu kartanem.akşam tekrar test yaptın mı sen?Gecikme hayırlı şeylerin habercisidir inş.
Buarada herkese merhaba a.s.
ayyy süper yaaa
ben sürekli izliyorum aslında bu sahneyi nasıl kaçırdım yaaakaydirigubbakcemile2
Kızlar gülmekten ölücem yaaaaa .Geniş Aile dizisini izleyeniniz var mı bilmem... Saftirik bir Mürsel var (damat) eşi test yapmış elinde bakıyo ver bu ne diyo karısıda dokunma ben buna işedim diyo çocuğumuz olcak mı ona bakıyorum diyor. Mürselde saftirik madem ikimizin çocuğu ben niye işemedim diyo kaydirigubbakcemile3
canım yok akşam yapmadım. dr um dedi. 1 hafta 10 gün sonra çıkar normal testte şimdi hemen çıkması biraz zor. kan tahlili yaptırmak lazım dedi.
pazartesi sabahı gel kan testini yapalım bakalım neden gecikmiş. inşallah bu defa bebiş gelcek dedi opuyorumnanaktan
her an olucakmışım gibi hissediyorum dedim. o normal. öyle hissetmen lazım zaten dedi kaydirigubbakcemile3
ama ben pazartesiye kadar duramıcagıma karar verdim. şimdi yaptırırım,
varsa pazartesi tekrarlar, değerim artmışmı diye bakarım. yoksa pazartesi günü kist mi var ne var diye baktırmaya giderim...
merhaba sebin hoşgeldin
görüşemiyoruz tatlım yoğun çalışıyorsun
Yaptır! yaptır ! yaptır ! :enbuyukkk:
Ayselcim kaçırmadın... Önümüzdeki bölümün reklamında gördüm bu sahneyi... salı günü izleriz doya doya
hadi dünürüm benim güzel haberlerle gel
canım ya sizde eşinle kan uyuşmazlıgı var mı senin kan gurubun ne
sebincim hoşgeldin canım benim yogunluk hala devam demi tatlım :bbo:
canım çıkıcam 15 dk ya...
ben 0 RH pozitif
eşim A RH pozitif
uyumlu hemi?
sebincim hoşgeldin canım benim yogunluk hala devam demi tatlım :bbo:
sebin çalışma günlein başlamadı daha seninkaydirigubbakcemile3
daha yeni oldun yaaa o açıdan söyledim
canım düzensizlik var sende ovulasyon testleri kullanmanı öneriyorummm
ama ben bu ay kullanmıyorum
tek sorunum zayıflamakkaydirigubbakcemile2
sevindim canım acaba kan uyuşmazlıgımı var da o yüzden demiştim ki senin pozitif oldugunu okuyunca rahatladım sende rahatla olur mu güzel bi gün seni bekliyor yerimseniben