Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Kızlar gülmekten ölücem yaaaaa .Geniş Aile dizisini izleyeniniz var mı bilmem... Saftirik bir Mürsel var (damat) eşi test yapmış elinde bakıyo ver bu ne diyo karısıda dokunma ben buna işedim diyo çocuğumuz olcak mı ona bakıyorum diyor. Mürselde saftirik madem ikimizin çocuğu ben niye işemedim diyo kaydirigubbakcemile3

ayyy süper yaaa
ben sürekli izliyorum aslında bu sahneyi nasıl kaçırdım yaaakaydirigubbakcemile2

yaw bizim bu sıpaları doğduktan sonra bi güzel popişlerine popişlerine vurup derslerini vermek lazım bizi niye bu kadar beklettiler diye... Nazlı sıpalar...

Ne oldu kartanem.akşam tekrar test yaptın mı sen?Gecikme hayırlı şeylerin habercisidir inş.
Buarada herkese merhaba a.s.

canım yok akşam yapmadım. dr um dedi. 1 hafta 10 gün sonra çıkar normal testte şimdi hemen çıkması biraz zor. kan tahlili yaptırmak lazım dedi.
pazartesi sabahı gel kan testini yapalım bakalım neden gecikmiş. inşallah bu defa bebiş gelcek dedi opuyorumnanaktan
her an olucakmışım gibi hissediyorum dedim. o normal. öyle hissetmen lazım zaten dedi kaydirigubbakcemile3

ama ben pazartesiye kadar duramıcagıma karar verdim. şimdi yaptırırım,
varsa pazartesi tekrarlar, değerim artmışmı diye bakarım. yoksa pazartesi günü kist mi var ne var diye baktırmaya giderim...

Kızlar gülmekten ölücem yaaaaa .Geniş Aile dizisini izleyeniniz var mı bilmem... Saftirik bir Mürsel var (damat) eşi test yapmış elinde bakıyo ver bu ne diyo karısıda dokunma ben buna işedim diyo çocuğumuz olcak mı ona bakıyorum diyor. Mürselde saftirik madem ikimizin çocuğu ben niye işemedim diyo kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: yeni bölümde mi?bayılıyorum Mürsele

canım yok akşam yapmadım. dr um dedi. 1 hafta 10 gün sonra çıkar normal testte şimdi hemen çıkması biraz zor. kan tahlili yaptırmak lazım dedi.
pazartesi sabahı gel kan testini yapalım bakalım neden gecikmiş. inşallah bu defa bebiş gelcek dedi opuyorumnanaktan
her an olucakmışım gibi hissediyorum dedim. o normal. öyle hissetmen lazım zaten dedi kaydirigubbakcemile3

ama ben pazartesiye kadar duramıcagıma karar verdim. şimdi yaptırırım,
varsa pazartesi tekrarlar, değerim artmışmı diye bakarım. yoksa pazartesi günü kist mi var ne var diye baktırmaya giderim...

Yaptır! yaptır ! yaptır ! :enbuyukkk:

sebin çalışma günlein başlamadı daha seninkaydirigubbakcemile3
daha yeni oldun yaaa o açıdan söyledim
canım düzensizlik var sende ovulasyon testleri kullanmanı öneriyorummm
ama ben bu ay kullanmıyorum
tek sorunum zayıflamakkaydirigubbakcemile2

sebincim hoşgeldin canım benim yogunluk hala devam demi tatlım :bbo:

sebin çalışma günlein başlamadı daha seninkaydirigubbakcemile3
daha yeni oldun yaaa o açıdan söyledim
canım düzensizlik var sende ovulasyon testleri kullanmanı öneriyorummm
ama ben bu ay kullanmıyorum
tek sorunum zayıflamakkaydirigubbakcemile2

canımcım benim aslında çok düzenliydi ne zaman korunmayı bıraktık (ki ben hap flan da kullanmadım eşim korundu) o zaman düzenimiz bozuldu bence fazla kafa yordum olcak mı olmayacak mı diye ondan böyle oldu.bu ay çok rahatım.hatta çoğu zaman unutuyorum bebek olayını.tabi bunda işlerin yoğunluğunun da payı var.karar verdim iyice oluruna bıraktım.yumurtlama zamanımı falan takip etmicem.önceden 10. günden itibaren çalışmaya başlardık.bugün 13. gün.erken çıkabilrisem belki bugün çalışırız dicem ama hiiiç de canım çekmiyor kaydirigubbakcemile3 adama da yazık sonra sonra diye diye oyaladm.garibim o da çok yoruluyorum diye ısrar edemiyo

sevindim canım acaba kan uyuşmazlıgımı var da o yüzden demiştim ki senin pozitif oldugunu okuyunca rahatladım sende rahatla olur mu güzel bi gün seni bekliyor yerimseniben

canımsınız benim. çok acaip moral oluyorsunuz bana...
inşallah güzel haberlerle gelirim. eşimi bekliyorum. gelmek üzeredir. o gelince hemen verip elicez...

X