- 27 Mayıs 2009
- 445
- 7
- Konu Sahibi alaycikus67
AyTanem;
Bende kasımda müjdeli haberi önce alıp sonra eşime söylemek istiyorum.
Insallah aysellim dilegimiz gerceklesir.. Benide listeye al canim bende 19 kasim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AyTanem;
Bende kasımda müjdeli haberi önce alıp sonra eşime söylemek istiyorum.
Haklısın ama dediğin gibi söylemesi kolay ama yapması zor bi durum. Gönlümden hepimize bu ay uğurlu gelsin istiyorum. Aslında ben çok rahattımda eşim sorun yapıyor. Bu durum da bende stres oluyorum
kızlar selam ,
Temmuz ayında bebeğimin kalbinin durması sonucu onu 6 haftalıkken malesef aldırmak zorunda kaldım. Şimdi kasım ayında tekrar hamile kalmayı planlıyorum tabii Allah izin verirse ben anladım ki bu biraz da kısmet ve şans işi. Benide listeye ekler misiniz? 15 Kasım
Umarım tüm isteyenler sağlıklı ve hayırlı bebeklere en kısa zamanda kavuşurlar.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Sağol canım inşallah burda çok güzel bebek haberleri alırız herkesten.....
kaç yıllık evlisiniz canım
saansli 3 kasım
aysellim 3 kasım
oba-cigdem 4 kasım
bmen 10 kasım
nevetna 11 kasım
tek0633 15 kasım
per-i 15 kasım
AyTanem 19 kasım
supreme 20 kasım
gcamurdas belli değil
canım 1,5 yıllık sayılır geçen yıl temmuzda evlendim:)
Allah herkese sağlıklı bebiş versin. Benim ilk bebişimin beyninde su toplandığından gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldık Allah kimseye yaşatmasın.
saansli 3 kasım
aysellim 3 kasım
oba-cigdem 4 kasım
bmen 10 kasım
nevetna 11 kasım
tek0633 15 kasım
per-i 15 kasım
AyTanem 19 kasım
supreme 20 kasım
gcamurdas belli değil
yvonna belli değil
amin canım çok üzüldüm umudunu yitirme inşallah bu ay hamiş kalırız
hiç bir foruma yazmadım ama sürekli okudum her forumdan güzel hamile haberleri çıktı inşallah burdan da çıkacak:)
amin canım çok üzüldüm umudunu yitirme inşallah bu ay hamiş kalırız
allah isteyen herkezin kucağını boş bırakmasın
hayırlısı böyleymiş diyorum elimizden birşey gelmedi ne yazık ki ama inşallah bidahaki bebişimiz sağlıklı olacak inanıyorum buna. İlk hamileliğimde hep en kötüsünü düşündüm hep bebişime bişey olursa diye düşündüm ve öylede oldu.O yüzden artık olumsuz düşünmemeye karar verdim.