Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

saansli 3 kasım
aysellim 3 kasım
oba-cigdem 4 kasım
bmen 10 kasım
nevetna 11 kasım
tek0633 15 kasım
AyTanem 19 kasım
supreme 20 kasım

kızlar selam ,
Temmuz ayında bebeğimin kalbinin durması sonucu onu 6 haftalıkken malesef aldırmak zorunda kaldım. Şimdi kasım ayında tekrar hamile kalmayı planlıyorum tabii Allah izin verirse ben anladım ki bu biraz da kısmet ve şans işi. Benide listeye ekler misiniz? 15 Kasım
Umarım tüm isteyenler sağlıklı ve hayırlı bebeklere en kısa zamanda kavuşurlar.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar selam ,
Temmuz ayında bebeğimin kalbinin durması sonucu onu 6 haftalıkken malesef aldırmak zorunda kaldım. Şimdi kasım ayında tekrar hamile kalmayı planlıyorum tabii Allah izin verirse ben anladım ki bu biraz da kısmet ve şans işi. Benide listeye ekler misiniz? 15 Kasım
Umarım tüm isteyenler sağlıklı ve hayırlı bebeklere en kısa zamanda kavuşurlar.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çok üzüldüm canım inşallah bu ay hamiş kalırsın

Allah herkese sağlıklı bebiş versin. Benim ilk bebişimin beyninde su toplandığından gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldık:KK43: Allah kimseye yaşatmasın.

hiç bir foruma yazmadım ama sürekli okudum her forumdan güzel hamile haberleri çıktı inşallah burdan da çıkacak:)

amin canım çok üzüldüm umudunu yitirme inşallah bu ay hamiş kalırız

hayırlısı böyleymiş diyorum elimizden birşey gelmedi ne yazık ki ama inşallah bidahaki bebişimiz sağlıklı olacak inanıyorum buna. İlk hamileliğimde hep en kötüsünü düşündüm hep bebişime bişey olursa diye düşündüm ve öylede oldu.O yüzden artık olumsuz düşünmemeye karar verdim.

hayırlısı böyleymiş diyorum elimizden birşey gelmedi ne yazık ki ama inşallah bidahaki bebişimiz sağlıklı olacak inanıyorum buna. İlk hamileliğimde hep en kötüsünü düşündüm hep bebişime bişey olursa diye düşündüm ve öylede oldu.O yüzden artık olumsuz düşünmemeye karar verdim.

Haklısın umutla bakmalıyız herşeye. Olumlu güzel düşünelim ki güzel olsun değil mi? Hepimiz o güzelliği birlikte yaşayalım canlarım

X