- Konu Sahibi alaycikus67
:ecrin_bebek:
Canım tarihini verde ekleyelim :ecrin_bebek:
Aysellim malesef tarih yok
12 Eylülde bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Daha adet olmadım. Adet olup çalışmalara başlamayı bekliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:ecrin_bebek:
Canım tarihini verde ekleyelim :ecrin_bebek:
Canım bu ay olur inşallah. Bende bu ay istiyorum. Genç yaşta evlenmişsin. ben geçen yıl evlendim bu yıl bebek kararı aldık. hepimiz için hayırlısı olur inşallah....
Aysellim malesef tarih yok
12 Eylülde bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Daha adet olmadım. Adet olup çalışmalara başlamayı bekliyorum.
ins ins ins olur canim yaa bende artik boyle pamuk pamuk elleri boncuk boncuk gozlu melegimi istiyorum ins ins ins bu ay gelir hayirlisiyla ve hayirlisiysa ,,,
tebrik ederim mutlulugunuz bir omur boyu sursun ins ins ins canim,,,, :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Çok geçmiş olsun canım. Bebek ne kadarlıktı? Çok üzüldüm canım
Benim beklenen adet tarihim 29 Ekim ama eğer adet olursam yani hamile değilsem Kasım ayındaki yumurtalama haftasını deneyeceğiz.Hayırlısı inşallah.Umarım herkesin gönlüne göre verir Rabbim.
Bende varim arkadaslar.. 6,5 yildir evliyim 2 aydir ugrasiyoruz henüz olmadi maalesef.. Bu ayda hemde bugün hüsrana ugradim.. Insallah hepimizin dualari kabul olurda Kasimda mücdeli haberler veririrz .:Saruboceq:
Bende Kasım ayında çift çizgiyi görmek istiyoruuummmm.....
kizlar bende kasim ayinda cift cizgiyi gormek istiyorum 7 aylik evliyim ve hic korunmadik ins. bu ay kismetse olur benide listeye ekleyin 13 kasim
Hoşgeldin canım hemen ekleyelim seni. İnş. son listen olur uğur getirir sana
Teşekkür ederim canım... Sanırım sıranın ilk başında ben varım :bbo: Umarım müjdeli bir haber vermek nasip olur ve sizlere de biraz daha cesaret getirir.
İnşallah canım. Bende haziran ayından beri hamile olmak istiyorum ama henüz bir gelişme yok. Ovulasyon testi kullanıyorum. Ne kadar faydalı olur bilemiyorum ama ama zaman geçtikçe stres olmaya başlıyor.İnşallah hepimiz izin en hayırlısı olur
slm kızlar inşallah bu ay hepimiz hamiş oluruz
aysellim hiç kendini strese sokma biliyorsun bu işler birazda rahat olmaya düşünmemeye bakıyor. kafanı takma düşünmemeye çalış kendini başka şeylere yölendir söylemesi kolay bende bazen zorlanıyorum ama ne yapalım herşey bebişlerimiz için...:)