Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

evet canım bende keçiboynuzu kürüne başlıycam
bende incir yiyorum yatmadan önce 5 tane
inşlhh
bizimde vesilemiz olur

ıncır kurunu saracoglunun tarıfı vardı o sekılde mı yapıyorsunuz kayantılıo vs ...
ama hergun 8 ıncır falan dıyodu sanırım

Yok valla ben normal yiyorum kuru inciri... gün içinde 4-5 tane. o kürü yapmaya kalksam batarım valla.. :)

hatta sımdı baktım tekrar 16 tane dıo bende o yuzden vazgecmıstım ...cok pahalı ya kuru ıncır her gun 18 x 21 gün -tatlicadiarzu-
mutlaka normal yemenın de faydası vardır bende ole deneyeyım bakalım bıde ...

Slmkıslar nasılsınız

Slm şekerim nasıl olalım... bir yandan güzel haberlerle coşuyoruz bir yandan da beklemedeyiz kendimiz için...
Dün badegül hamiş olduğunu öğrendi... NPSL de ikiz beklediğini öğrendi... bir çocuğu varken Allahın izniyle 3 çocuğu olcak. :)) onlara sevindik
Benim günüm bugün ama gelen giden yok.Salı gününe kadar bekleyeceğim. Tuğbanın da gelmedi kırmızıları ve biz hamiş olduğunu düşünüyoruz.

Gaye evet yaa bende tubİŞİn hamİle olduĞunu dÜŞÜnÜyrum
vee İnŞallah bebİŞİ ona tutunur canım yaaa

canım zaten tuğba kolay hamile kalıyormuş ama tutunmada problem yaşıyormuş... Ama bu sefer onu pc başına kilitliycez hiç kalkamiicak veeee bebişi ona sıkı sıkı tutunacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…