Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

günaydın şekerler...

kız gaye bana zorla aşertcen.. ne güzel poğaçalar onlar. ayrıntılı tarif ver bakiyim hemen..
yarında annem geliyo , mantı yapacak ... zemuszemus

anammmmm bura ne kadar acıkmış insan varr kimse bişi yememiş
içimize doğmuş gayenin poğaça yaptığı demek cokacimcoook

günaydın hayatım iyiyim sen nasılsın

kızlar ben soğan kürünü yapamıycam
dayanamıyorum artık :bbo:
içince 3 saat kendime gelemiyorum
her yer soğan kokuyo resmen camları açıp duruyorum ama koku benden geliyo :bbo::bbo:

ayselim canım alıntı yapamıyorum.. netten de düşebilirim. büroda değilim..
iyiyim. namaza başlatacak bebiş beni zorla.. tam gözümü açıyorum ezan okunuyor :)
2-3 gündür mide bulantısı azaldı. yanma başladı.. yavaş yavaş gidiyo belirtiler sanırım.. ama göbüşüm 4 aylık gibi oluyor bazen.. kilom aynı ama gaz sanırım :kedi:

iyiyim. namaza başlatacak bebiş beni zorla.. tam gözümü açıyorum ezan okunuyor :)

ayy canım inşallah bebişin namaza vesile olur opuyorumnanaktan

gunaydın arkadaslar...
gayenın pogacalar cok guzel gorunuyor gercekten ...
ınsallah suan tarıfını yazıyodur topık e beklıyoruz hepımız sanırım
mayalı mı kabartma tozu mu kullandı acaba.. valla benım esım hergun borek pogaca yapsam yer o kadar sevıyo yanii

günaydın kuzucuklarrr
nasılsınız bakalaımm

kısssss gayee ne hamaratsın öle zemuszemus
banada yollaa kahvaltı bile edesim gelmiyo tek başıma :sinifsinif:

Canım benim yakınımda olsanız poğaçaları kekleri börekleri yapar yapar gelirim... :))
Benimde hiç uzun uzun kahvaltı yapasım yok.Poğaçaları da kocişim için yaptım.O çok sever.

günaydın şekerler...

kız gaye bana zorla aşertcen.. ne güzel poğaçalar onlar. ayrıntılı tarif ver bakiyim hemen..
yarında annem geliyo , mantı yapacak ... zemuszemus

Oyyyy canım benim İzmir'in boyozu yanında benim poğaçaların lafı bile olmaz... Çoook özledim valla boyoz'u.Ama gelemedim bi türlü izmire.

Hemen tarifini vereyim....
malzemeler: 1 çay bardağı süt, 1 çay bardağı ılık su, 1 küp yaş maya, 1,5 çorba kaşığı toz şeker, 2 tatlı kaşığı tuz, 1 paket oda sıcaklığında margarin,2 adet yumurta (birinin sarısı üstlerine sürülmek üzere kenara ayrılacak) Aldığı kadar un.
iç harcı için ben kırık peynir alıyorum.ama arzuya göre değiştirilebilir.

Yapılışı: 1 çay bardağı ılık su içinde mayayı eritin,Margarini yoğurma kabının içinde koyup biraz yoğurun,üzerine içinde mayayı erittiğiniz 1 çay bardağı suyu,1 çay bardağı sütü, 1 yumurtayı ve diğer yumurtanın sadece akını,toz şeker ve tuzu koyup hepsini birbirine karışana kadar yoğur daha sonra un eklemeye başla.... Ele yapışmayan orta sertlikte (kulak memesi kıvamında) bir hamur elde edene kadar un ekleyip yoğur. Hamuru elde edince 15 dk dinlendir. Daha sonra küçük topaklar yapıp ortalarına bastır harcından koy ve ikiye katla.Yağlanmış tepsiye diz.yaklaşık 1 saat tepside beklet (mayalanmaları için) daha sonra üst yumurtalarını sürüp 180 derece fırında yaklaşık 25dk (yada fırına göre değişebilir üstü ve altı kızarana kadar) pişir.

Afiyet olsuncokacimcoook

eline sağlık canım
benim tarifin aynısı
2 gün öncede ben yapmıştım koçişe kahvaltı için
ama sağolsun eser kalamadı kaydirigubbakcemile3

canım benim olay biraz karışık yani....
bende tiroid çıktı 2 ay önce tedavi görüyorum gebeliği engelleyen bu denildi ondan önce
jinekoloğum yumurtalıklarımda bi sorun olmadığını tsh kontrol altında al eşinde sprmygrmı yaptırsın
sonra istediğin zaman gel yumurta takibi yapalım dedi
bende bi yaptırsın aklımızda soru işareti kalmasın diye yaptırmasını istedim :hulya:

canım bende keçiboynuzu pekemzi yediriyorum her günn
bakalım inşlhh vesilemiz olur
iyi haberlerimizi alırız birbirimizin:Saruboceq:

bizde sperm azlığı vardı ama hızlı oranı ve morfoloji yüzdeleri iyiydi. bende netten araştırdım. doktora gitmedi eşim. keçi boynuzu kürü yaptı. bende incir kürü yaptım . 3. veya 4. aydı hamileydim hihoyyyt
zaten sperm üretimi 2-3 ayda tamamlandığı için kür o zman etki ediyor.. bilmem artık sebep nedir ama Allahın takdiri.. kürler de sebep oldu işte...

Canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız ve bu yolda biraz daha mesafe katetmiş olursunuz.Umarım hepimizin hamiş habirlerini alırız buradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…