Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

tebrikler canım allah kucağına almayı nasıl etsin inşallah ne mutlu sana darısı bize bende dün aşılama yaptırdım lütfen dua edin ben burdan hamileyim diye çığlık atayım istiyorum bu arada kendine çok dikkat et istirahat et olurmu canım

güzel nohutlu karnıbahar
pırasalı az etli kereviz
ıspanak kavurması
mantarlı et/tavuk sote
arpa şehriye pilavı tereyağlı

aklıma bunlar geldi:icecream:

kereviz tarafımca elendi :) hiç sevmem çünkü

mantarlı tavuk veya ıspanak kavurma düşünebilirim.. ama onun içinde alışverişe gitmek lazım... hiç dışarı çıkasım da yok fisfisfis

tekrar beeennn..

kızlar, ben inciri şöyle yaptım.. her akşam bir büyük fincan suya 2-3 tane incir küçük parçalar halinde attım ve 3-4 dk kaynayınca beklettim ve içtim.. sevdiğim için incirleride yedim :) zaten çok yoğun ve tatlı oluyor daha fazlasını içemem heralde...

oyyy bugün hiç çalışmak içimden gelmiyor
patorn yok ama sağolsun telefonlar iş üzerine iş veriyor
çok sinir oluyorummmm

Canım sanırım alıntı yapamadın cevap için. kime yazmıştın bunu???

Ayrıca senin de aşılaman hayırlı olsun canım.İnşallah yakın zamanda senin için de burada halaylar çekeriz

bende dün geç saate kadar çizim yaptım.. bugüne söz verdim diye adamlar aradı şimdi gelmiceklermiş. işleri acil değilmiş... birazdan uyuycam kalıcam laptopun üstünde.... çok uykum var...

Acep kaynamasının bir etkisi oluyor mu? ben direkt kuruyemiş gibi yiyorum öyle hoşuma gidiyor.Çünkü ben inciri tazeyken sevmem ve yiyemem... ama kuru hali güzel

Acep kaynamasının bir etkisi oluyor mu? ben direkt kuruyemiş gibi yiyorum öyle hoşuma gidiyor.Çünkü ben inciri tazeyken sevmem ve yiyemem... ama kuru hali güzel

muhakkak kaynama sonucu acıga cıkan farlı bı etkısı vardır ya..
bıde dk olarak sure vermesı de ılgınc yanı kur de
dememkkı bı şey ıfade edıo arastımak lazım ...
nede olsa herseyı arastırır olduk kafamçokkarıştı

valla her türlü etkisi vardır muhakkak ama daha çabuk etkisi oluyordur belki kaynatınca..

ama ben bunu uyguladıktan sonra yumurtlama dönemi akıntım değişti hemen ve ilk defa o dönemde ufak sancı ve batmalar hissettim. bana çok faydası oldu diye düşünüyorum..

kereviz tarafımca elendi :) hiç sevmem çünkü

mantarlı tavuk veya ıspanak kavurma düşünebilirim.. ama onun içinde alışverişe gitmek lazım... hiç dışarı çıkasım da yok fisfisfis

evinde patlıcan varsa eğer.közle
burgu makarnayı haşla
varsa tavuk mantar kavur ppatlıcanı ekle inmeye yakın az un ve sütle krema yap.az daha pişir makarnayla karıştır.

tadından yenmiyoooo

AyAyayayayy ben bugün yemek yapmiyom
balık yices disarida
doktor haftada 2 balık yiceksin dedi hamissss kalma döneminde

ben yemeklerimi azalttım ve bu hafat 2 kg gitmiş.yarısı su ödem vs ama göbik indi biraz...
bu kiloyla hamiş kalırsam 90la falan doorurum herhalde

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün kocişle yatak keyfi yaptık anca yedik kahvaltımızı opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…