Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

gaye canım umutsuz olma elbette gelecek bebişlerimiz
shuraa nın dediği asi bunlar annesi asi gençlik yavaş yavaş nazlana nazlana gelecekler sanırımkaydirigubbakcemile5

kızlar eşimin işi uzamış daha gelmedi :çok üzgünüm:
test işi bugünlük yattı sanırım...

belirsizlikten nefret ediyoruummm :eek:lmaz:

neden hamile olman imkansızmış?? :sm_confused:

Şekerim en büyük yumurtam 13,5 tu o da kendi kendine yok oldu çatlamışmı diye test yaptılar ama çatlamamış ne yazıkki. bi tane de 12cm lik vardı ama o da çok küçük yani çatlayamaz.. 18-22 arası olması lazım. Yani çatlayan olgun yumurtam olmadığı için hamiş olma imkanım çooook ama çoook düşük
Şimdi adet olursam doktorum klomen başlatacak.

Dün test yaptım negatif.Bugün sabah saatlerinde adet olmalıydım olmadım daha.Saat olarak bile geçmez.Erken olur ama gecikmez.Şimdi kist oluşmuş olabilir mi acaba?

Şekerim en büyük yumurtam 13,5 tu o da kendi kendine yok oldu çatlamışmı diye test yaptılar ama çatlamamış ne yazıkki. bi tane de 12cm lik vardı ama o da çok küçük yani çatlayamaz.. 18-22 arası olması lazım. Yani çatlayan olgun yumurtam olmadığı için hamiş olma imkanım çooook ama çoook düşük
Şimdi adet olursam doktorum klomen başlatacak.

hmmmm CADIARZU
orasını bilemeycem canım...
inşallah olmazsın ama :)

Dün test yaptım negatif.Bugün sabah saatlerinde adet olmalıydım olmadım daha.Saat olarak bile geçmez.Erken olur ama gecikmez.Şimdi kist oluşmuş olabilir mi acaba?

Canım bende kist olduğunda sadece 7 günlük gecikme olmuştu yani ben 8.gün doktordaydım.Ha geldi ha gelecek diye bekledim 7 gün. Onun dışında belirgin hiçbir belirtim yoktu.

ay NPSL'ye çok sevindim yaaa... süper valla 2 seferde 3 çocuğu halledecek. :)) Keşke benimde ikiz bebişlerim olsa... ıki tane erkek. böyle pompik yanaklı.. dik saçlı... cin cin bakan :))

slm arkadaşlar benimde bu ayın 19.da normal adet olucaktım ama 9.da kahverengi akıntılarım başladı kasık ağrılarım arada batma var doktor adetin erken oluyo dedi ama bi geliyo bir geliyo

Canım bende kist olduğunda sadece 7 günlük gecikme olmuştu yani ben 8.gün doktordaydım.Ha geldi ha gelecek diye bekledim 7 gün. Onun dışında belirgin hiçbir belirtim yoktu.

Hımm anladım.....Bende de aynı şey olmaz umarım.Olursa da napalım doktora doğruca.........

Gunaydinnnnnnnn
tubiloshh dan haber varmı??

Günaydın canım...Dün gece tubiş netteydi ama eşi daha gelmemişti.Dolayısıyla testte gelmedi. Bilmiyorum bugün ne yapar. Bende gece 2,30 da yattım.Kocişime pastane poğaçası yaptım :)) Kahvaltıda yesin diye.

cimg1123x.jpg

cimg1119.jpg

Son düzenleme:
günaydın kuzucuklarrr
nasılsınız bakalaımm

kısssss gayee ne hamaratsın öle zemuszemus
banada yollaa kahvaltı bile edesim gelmiyo tek başıma :sinifsinif:

X