Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar selamlarrrr badegül arkadaşıma cokkk sevindim hadi bakalım tugba sendende bekliyoruz sonra bir topik acıp bebeklara nasıl bakacagımızı da konuşuruz inşallahhhh dualarım sizinle kızlar fazla giremiyorum bu aralar ama inanaın aklımdasınız hem misafirlerim var hemde cok yorgunum hep uyumak istiyorum pazartesiye az kaldı kızlar dua edin benim için bebişimle tanışıcam bakalım ne olacak

kızlar selamlarrrr badegül arkadaşıma cokkk sevindim hadi bakalım tugba sendende bekliyoruz sonra bir topik acıp bebeklara nasıl bakacagımızı da konuşuruz inşallahhhh dualarım sizinle kızlar fazla giremiyorum bu aralar ama inanaın aklımdasınız hem misafirlerim var hemde cok yorgunum hep uyumak istiyorum pazartesiye az kaldı kızlar dua edin benim için bebişimle tanışıcam bakalım ne olacak

teşekkür ederim canım güzel dileklerin için...
dediğin gibi bir topic süper olur kaydirigubbakcemile3
benimki çok huysuz. yok benimki çok uslu teyzesii... benimkinin gazı var :roflol:
pazartesi günü melegin sana el sallıcak oradan annesiiii :asigim:

teşekkür ederim canım güzel dileklerin için...
dediğin gibi bir topic süper olur kaydirigubbakcemile3
benimki çok huysuz. yok benimki çok uslu teyzesii... benimkinin gazı var :roflol:
pazartesi günü melegin sana el sallıcak oradan annesiiii :asigim:

kız tubis sen de HAMİLEYİM diye çığlık at şuralarda da göbek atalım:dance::dance:.almıştır kocişin yeni test inş.

Canım seninle bir türlü karılaşıp da tebrik edemedim.ben bu aralar çok çalışıyorum (ofiste ama öbür çalışmalara zaten fırsat olmuyor yorgunluktan :)) )Bebişine bizleri anlat annesi.Ee tabi bir de bizim için dua et.Tabi senin duanla olcak iş değil çalışmadıktan sonra biliyorum ama sen yinde de dua et.opuyorumnanaktan

Kızlar ben halaaa ofisteyim bu arada.sizlere doyum olmaz ama işime devam etmem lazım :çok üzgünüm:

mercan ablacim coooooooooooooookkkkkkkk sevindim inanki rabbim sag salim kucagina almak nasip etsin bebegini,,,

kızlar ıkı gun once beta hcg 492 bugun 1200 cıktı doktor gel bakalım dedı veee ıkı kesemız var,,kalp atıslarını duyana kadar beklıcez dedı..soktayım bı tane cocugum varken allah ızın verırse uc tane cocugum olcak

kız tubis sen de HAMİLEYİM diye çığlık at şuralarda da göbek atalım:dance::dance:.almıştır kocişin yeni test inş.

teşekkür ederim bitanemmmm güzel dileklerin içinn
inşallah bebişim benimledir... özledim onu çok.
rabbim hepimize versin inşallah. npsl gibi çifter çifteeerrr :teytey:

kızlar ıkı gun once beta hcg 492 bugun 1200 cıktı doktor gel bakalım dedı veee ıkı kesemız var,,kalp atıslarını duyana kadar beklıcez dedı..soktayım bı tane cocugum varken allah ızın verırse uc tane cocugum olcak
Ay supersinnnn npsl
bende çok istiyorum ikizzzzzzzz

Yaaa bu süper habeeeerrr.... ikiz bebişler geliyooo... Topicimizin ilk ikizi sen olacaksın... Sağlıkla doğsunlar inşallah.:teytey::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Canım sen ilaç kullanmış mıydın?

wayyyy ne güzel haberler var topiğimizzzzzzzde süper yaaazemuszemus

badegül ilk tebrikler sana çok sevindim yaaa sağlıkla kucağına alırsın inş.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ve

NPSL canım ikizler geliyormuş çok sevindim yaaa canım benimmmmhihoyyythihoyyyt

çok mutluyum darısı başımıza şekerlerrrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

wayyyy ne güzel haberler var topiğimizzzzzzzde süper yaaazemuszemus

badegül ilk tebrikler sana çok sevindim yaaa sağlıkla kucağına alırsın inş.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ve

NPSL canım ikizler geliyormuş çok sevindim yaaa canım benimmmmhihoyyythihoyyyt

çok mutluyum darısı başımıza şekerlerrrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Ayselcim dualarına katılıyorum ve Amin diyorum.... Keşkem bizim de ikizlerimiz olsaaaa.... çok güzel olurdu...
Ama bizde daha 1 tane bile yok.

Ayselcim dualarına katılıyorum ve Amin diyorum.... Keşkem bizim de ikizlerimiz olsaaaa.... çok güzel olurdu...
Ama bizde daha 1 tane bile yok.

canım gelecekler bebişlerimiz ben çok inanıyorummm
ben çok umutluyum sadece bir ay daha kaymasını istemiyorummmm

canımmmm darısı hepimizn başına göbüşlermizde bebeklerimiz olur inş.

canım gelecekler bebişlerimiz ben çok inanıyorummm
ben çok umutluyum sadece bir ay daha kaymasını istemiyorummmm

canımmmm darısı hepimizn başına göbüşlermizde bebeklerimiz olur inş.

Yarın benim regl günüm... Ama şu ana kadar hiç bir belirti yok... Hayırlısı diyorum... Hamile olmam imkansız gibi bişey ama en azından kist olmaz inşallah. Her açıdan tedirginim.

X