Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Kvrck'cım google da seksi gelin yazıp arat ve görsellere tıkla. birçok seçenek görürsün orada :))
Artık sende elindeki çamaşırlarını değerlendirirsin ona göre :))

Şekerim takım illa böyle olması gerekmez.... bilmiyorum kvrck'ın gelinlik iç çamaşırı nasıldı? belki onunda jartiyerlidir onu giyer :)) üstüne de duvak...
yok canım ya o zaman 36 bedendim gerek yok güzel durmaz sende dediler almadım elimde kırmızı siyah ve beyaz var gecelik en seksilerinden :kedi:

yok canım ya o zaman 36 bedendim gerek yok güzel durmaz sende dediler almadım elimde kırmızı siyah ve beyaz var gecelik en seksilerinden :kedi:

tatlim bence nacizane fikrimi soyluyorum,,,eger:
beyaz tenliysen siyahi giy
esmersen beyazi giy
kumral yada sarisinsan da kirmiziyi giy derim,,,

tamam işte seksi beyaz gecelik içine belki sadece bir tanga çamaşır ve duvak kaydirigubbakcemile3
Pazar günü yangın vaaaarrrrrrr :kedi:kaydirigubbakcemile3

tamam işte seksi beyaz gecelik içine belki sadece bir tanga çamaşır ve duvak kaydirigubbakcemile3
Pazar günü yangın vaaaarrrrrrr :kedi:kaydirigubbakcemile3

olurrrrrrrrrrr ya ben her saat degiştircem geceligimi hem hepsini giymiş olurum olmaz mı :kedi: ama duvak işi süper onu kesin denicem :lepi:

benımde adetım olmasaydı tam pazar gunu falan bellı olacaktı hamılelıgım bende sevınmıstım cok yıldonumumuzde cok guzel surprız olacak dıye senağlama

hayırlısı bakalım ...pazar gunu kvrck hiç ugramaz buraya bu planlardan sonra opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile Şeniz

yaa canım bu arada kvrck demek zor oluyor... gerçek ismin neydi ?

canım bana kızmazsan burda degil de özelde söyleyim sana burayı takip eden arkadaşlarım var anlarlarsa bu kadar rahat konuşamam sizle siz bana kıvırcık deseniz olur emin ol ismim daha uzun ve zor

canım bana kızmazsan burda degil de özelde söyleyim sana burayı takip eden arkadaşlarım var anlarlarsa bu kadar rahat konuşamam sizle siz bana kıvırcık deseniz olur emin ol ismim daha uzun ve zor

O zaman ben sana zeynep diyeyim... İçimden zeynep demek geldi sana ... eğer kabul edersen tabii ki

bana uyar severim zeynep ismini

Kendi isminde güzel bir isimmiş ama ben sana zeynebim diicem kaydirigubbakcemile3

Kızlar benim markete gitmem lazım... Şimdi hazırlanıp çıkacağım... 1 - 1,5 saate gelirim yanınıza. Öpüyorum hepinizi... kaybolmayın sakın biyerlere

Ben geldim
Alisveristen
off hava çok kötü

Bende gittim markete. salkım domates,marul ve böreklik lor alıp geldim. Kasvetli bir hava var burda.zaten sabah yağmurla uyandık.
Gelirken dayanamadım eczaneden test aldım koydum çekmeceye... Günüm yarın ve 15 ine kadar bekliicem eğer kırmızılar gelmezse bi test yapar doktora öyle giderim.

Bende gittim markete. salkım domates,marul ve böreklik lor alıp geldim. Kasvetli bir hava var burda.zaten sabah yağmurla uyandık.
Gelirken dayanamadım eczaneden test aldım koydum çekmeceye... Günüm yarın ve 15

ine kadar bekliicem eğer kırmızılar gelmezse bi test yapar doktora öyle giderim.

ben bitirdim testleri gecen ayy
bende market alışverişi yaptım
hamileyiz.biz dergisi aldım birde
:KK66:
çılgın turk gibiyim
bir sürü bilgi var
yilbasi gecesi nasıl beslenmeli diye bir makale var
dedim hamile kalırsam bari dergiyi kullanırım
kaydirigubbakcemile5

X