Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım karın kısmında şişkinlik var ama gazdan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Bende bilemiyorum inş. hamilelik belirtisidir:)

Evet sebin kimseden ses yok. Hep aynı kişiler dertleşiyoruz. AMa forumda da sorun var ondan kaynaklanmış olabilir.

:1no2: olmaz. tedbiri elden bırakmamak lazım.bütün sakıncalı hareketlerden uzak dur.Ben daolapta yüksek rafa bir şey koymam gerekiyorsa bile koymuyorum eşime yaptırıyorum.ağır kaldırmıyorum.dikkat et şekerim lütfen.

aleyna34 mü sigara içiyordu?Umarım azaltmıştır ve sonunda da tamamen bırakır.

Sevgili anne adayları ben çıkıyorum.bir işim var konsantre olmam lazım.herkese iyi akşamlar.Yarın Supreme'den ilk güzel haberi almak dileğimle opuyorumnanaktan

Ayy kaç kere yazdım gitmedi sebinciğim sana iyi akşamlar şimdiki işinde kolay gelsin şekerim yarın görüşmek üzere öptüm seni

:1no2: olmaz. tedbiri elden bırakmamak lazım.bütün sakıncalı hareketlerden uzak dur.Ben daolapta yüksek rafa bir şey koymam gerekiyorsa bile koymuyorum eşime yaptırıyorum.ağır kaldırmıyorum.dikkat et şekerim lütfen.

bennde canım senin gibi yapıyorum tedbirli olmakta yarar varopuyorumnanaktan

Bende cikiyorum bayanlar. Birazdan eve gidiyorum zaten. Yarin görüsürüz. Supremein testinide heycanla bekliyorum. Öptüm sizleri

X