- 20 Ekim 2009
- 7.927
- 1.437
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #9.661
Kizlar bu aksam ne yemek var sizlerde
ya hergun ne yicesss dusuncesiii ;(
Yıl sonu yaklaştıkça çalışan arkadaşlarımızın işleri yoğunlaştı.Haliyle foruma pek zaman ayıramıyorlar. Biz ev hanımları sürekli pc başındayız ama zemuszemus
günaydın canım sen demedinmi gece kuşu olma gündüzde gel diye bende bu sabah erkenden işlerimi yaptım geldim tatlım kaydirigubbakcemile3
Kizlar bu aksam ne yemek var sizlerde
ya hergun ne yicesss dusuncesiii ;(
Bu arada ayın 11'i oldu ama bende hiç regl belirtisi yok CADIARZU hamilede de olamam fisfisfis Umarım kist falan olmamıştır :Saruboceq:
Canım dün akşam aslında dolapta biber dolmam ve makarna vardı yanına salata ve yoğurt ile yiyecektik ama bi akşam önceden de yediğimiz için eşim mırın kırın etti.(o aynı şeyi 2 gün üstüste yemeyi sevmiyor) Bende kalktım etli patates yemeği yaptım.cacık ve pilav ile.
Sanırım bugün birşey yapmayacağım. Patates yemeği biber dolma ve pilav var belki ortaya bir salata yaparım. :))
Amaaa yarın sabah için eşime pastane poğaçası yapacağım.
Gaye senin gunun ne zaman?insallah bebek vardirrr
sen hamile kalsan havalara ucarim resmen bennnnnnn
Hmm supermis
kizlar soya ve bezelye çok iy değilmiş hamile kalma döneminde
yabancı bir sitede video görüntüsünde soylemislerdi
ben yemiyommm
bu arada biz bir danışmanlık firması falan kuralım
bilmedigimiz ogrenmedigimiz birsey kalmadi
tatlışladım selam... benim kırmızılardan hala ses yok. sabah test yaptım önce 2 çizgi çıktı sonra anında ikiye bölnüp acaip bişi oldu. test mi bozuktu aceba :uhm:
eger olmazsam pazartesi tekrarlarım testi diye düşüünüyorum...
ama en uzun sürem bu oldu... kısmet...
Ay canim hayirlisi
bugun yeni test alsan??
:kedi:
canlarım selam... benim kırmızılardan hala ses yok. sabah test yaptım önce 2 çizgi çıktı sonra anında ikiye bölnüp acaip bişi oldu. test mi bozuktu aceba :uhm:
eger olmazsam pazartesi tekrarlarım testi diye düşüünüyorum...
ama en uzun sürem bu oldu... kısmet...
Ayy Tuğbacım hamilesin sanırım canım :))) :teytey::teytey: yuppiii... eğer öyle olduysa idrar yetersiz gelmiş olabilir... Gel hadi eczaneden bir tane daha test al ve yap.Bizi pazartesine kadar heyecanda bırakmaaa
Gaye benim gelirim yok valla
bazen gitti gidiyordan satis o kadar