- 19 Ekim 2009
- 6.368
- 2
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #9.621
günaydın arkadaslar 4ay hap kullanmıstım gecen ay kullanmadım ve kasım sonunda bısey olmadı bu ay daha dıkkatlı ugrasıyoruz dun yumurtlama gunumun sonuydu hesaplayıcılara gore ama ben devam edıcem 24 aralıkta adet günüm ama inşallah bu ay kırmızıları gormem bıde dun ılk defa ilişkiden sonra kasıklarım ve karnım arasında bı sızı seklınde sancı oldu ve ılk defa bu sabah o sıvı hiç dısarı akmadı neden acaba....
kıyamam ben sana canım benim gel ben hazırlarım beraber yaparız kahvaltımızı cokacimcoookCanım iyiyim ama çok acıktım kahvaltı yapmadım daha. Ama hiç kalkıp hazırlayasım da yok.
günaydın arkadaslar 4ay hap kullanmıstım gecen ay kullanmadım ve kasım sonunda bısey olmadı bu ay daha dıkkatlı ugrasıyoruz dun yumurtlama gunumun sonuydu hesaplayıcılara gore ama ben devam edıcem 24 aralıkta adet günüm ama inşallah bu ay kırmızıları gormem bıde dun ılk defa ilişkiden sonra kasıklarım ve karnım arasında bı sızı seklınde sancı oldu ve ılk defa bu sabah o sıvı hiç dısarı akmadı neden acaba....
bitanem ya biz ilişkiden sonra ben hemen kalkıp duşumu alıyorum ya sabaha kadar durursam belki günah olur böyle yatmayım diye acaba hamilelik durumunu bu o kadar etkiliyor muBende o sızlama hep oluyor ama ilişkiden sonra hiç kalkmamama rağmen sabah yine de akıyor o sıvı. Fakat o spermin koruyucu sıvısıymış akması normal.Belki seninki ilişkiden sonra yeteri kadarı çıkmıştır ve sabaha kalmamıştır çıkacak birşey.
kıyamam ben sana canım benim gel ben hazırlarım beraber yaparız kahvaltımızı cokacimcoook
canım benim belki bebiştir o güzel haberlerini alırız seninde inşallah :Saruboceq:
günaydınnnnnnn hoşgeldin a.s.günaydın kızlar opuyorumnanaktan
bitanem ya biz ilişkiden sonra ben hemen kalkıp duşumu alıyorum ya sabaha kadar durursam belki günah olur böyle yatmayım diye acaba hamilelik durumunu bu o kadar etkiliyor mu
günaydınnnnnnn hoşgeldin a.s.
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
günaydın canım.hoşgeldin.
canım benim sagol ovulasyon hesaplama bile var burdaValla canım ben internetten okudum ve arkadaşlarıma sordum.Aslında en az 20 dk kalkmadan sırtüstü yatmak gerektiğini öneriyor doktorlar.Ayrıca kalçanın altına bir yastık koymakta spermlerin ilerleme yönüne hız kazandıracağından yararlı olabilir deniliyor. İnternette dr Nevra hanımın sitesi var.Aslında gayet güzel ve açıklayıcı bir sitesi var. Kadın Hastalıkları, Gebelik Hamilelik, Cinsellik, Kısırlık Hakkında En Doğru Bilgiler doktornevra.com.GEBELİK HAMİLELİK GEBE HAMİLE DOĞUM KÜRTAJ JİNEKOLOG
Naber kızlar ben hala adet olmadım kan testi negatif adet olmuyorum bu nası iştir annamadım bide adetlerimin düzeniyle övünürdüm bu ay mafettiler beni pazartesiye kadar gelmezse ''doktorum adanada o yüzden bekliyorum '' kontrole gidecem bende kistten şüpheleniyorum geçen ayki klomenin etkisi olabilir mi aceba diyorum hayırlısı bakem
canım benim sagol ovulasyon hesaplama bile var burda
dün çarşıya indim burda ovulasyon istiyorum dedim eczacı kız yüzüme tuhaf tuhaf baktı anlamadım dedi ben tekrarladım sonra bana bi test verdi gebelik testi kaydirigubbakcemile3 bu degil ovulasyon testi dedim o da ne dedi hani yumurtlama günleri oluyor ya o günleri belirleyen bi test var ondan istiyorum dedim ben öyle bişey bilmiyorum dedi Çok üzgünüm çoook sinir oldummmmmmmmmmmm
o da bişi mi eşim için e vitamini alalım dedik o bile yok burda hiçbi eczane e vitamini satmıyorbence o eczacı kız hakikaten saçmalamış :sm_confused::sm_confused:klava:
benim kocam bile ovulasyon testini biliyo artık
o da bişi mi eşim için e vitamini alalım dedik o bile yok burda hiçbi eczane e vitamini satmıyor
canım benim sagol ovulasyon hesaplama bile var burda
dün çarşıya indim burda ovulasyon istiyorum dedim eczacı kız yüzüme tuhaf tuhaf baktı anlamadım dedi ben tekrarladım sonra bana bi test verdi gebelik testi kaydirigubbakcemile3 bu degil ovulasyon testi dedim o da ne dedi hani yumurtlama günleri oluyor ya o günleri belirleyen bi test var ondan istiyorum dedim ben öyle bişey bilmiyorum dedi Çok üzgünüm çoook sinir oldummmmmmmmmmmm