- 12 Kasım 2009
- 1.531
- 0
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #9.461
günaydın kızlar bende sabah kalktım baktım hala olmamışım akıntımda arttı çamaşırımı ıslatır hale geliyor artık eşime anneme kardeşlerime testi yarın yaptırcam dedim ama sürpriz olsun istedim bugün gittim kan verdim öğleden sonra alacam dua edin nolur nasıl geçer bilmem vakit allahım nolur bebişim benimle olsun :Saruboceq:
canım benim inşallah ögleden sonra hep beraber sevinicez burda hihoyyythihoyyyt
Hadi canim benimmmm
hayirlisi olsunnn
heyecan dorukttaa
kacta cikacak test sonucu??
cnm ben ekledım senı facede
günaydın kızlar bende sabah kalktım baktım hala olmamışım akıntımda arttı çamaşırımı ıslatır hale geliyor artık eşime anneme kardeşlerime testi yarın yaptırcam dedim ama sürpriz olsun istedim bugün gittim kan verdim öğleden sonra alacam dua edin nolur nasıl geçer bilmem vakit allahım nolur bebişim benimle olsun :Saruboceq:
devlette verdim kanı öğleden sonra dediler 1 gibi giderim doktora gösterecem sonra inşallah allahım bebeğim benimledir.......
Aman insallah gunumuzz senlenirr
5 gun mu gecikmismiydi canim??
sonradan farkettim canım kabul ettim :)
kıslar kımse konuşmuyomu yazılarlar banamı gelmıo
günaydın kızlar
Ayy 10 tane hamilemiz var
50 olsun insallahh