Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

şimdi eger yumuoş çatlamazsa adet kanaması olmazmış zaten kanama yumoş çatladıgı için olurmuş demişlerdi yalan mı bu kanama olsa bile belki yumoş çatlamamış mı oluyomuş

benim bildiğim adet kanamasının yumurtayla değil rahimde döllenme ve tutunma için hazırlanan -oluşan dokuyla ilgisi var daha çok. çatlamasada adet olabiliyorsun. yani ben öyle biliyorum... döllenme ve tutunma olmayınca o doku atılıyor sonraki ay yenisi oluşuyor

doğudayım dün lojmana saldırdılar
3 gün önce yine oldu bugünde bekliyorlar psikolojim bozuldu

allah korusun hepınızı ınan cok uzuldum ..hayatın tek gercegını ölum..o korkuyu yasamaksa gercekten zor ınsan ne hamılelık gorur ne baska bısey,,gecmıs olsun tekrar tanrı hepınızı korusun

benim bildiğim adet kanamasının yumurtayla değil rahimde döllenme ve tutunma için hazırlanan -oluşan dokuyla ilgisi var daha çok. çatlamasada adet olabiliyorsun. yani ben öyle biliyorum... döllenme ve tutunma olmayınca o doku atılıyor sonraki ay yenisi oluşuyor

anladım o zaman benim geçen ay yumoşlarım yoktu her ay sancım olursu 13. 14. günler falan genelde sol kasıgımda bide çok akıntım geçen ay hiç biri olmadı bide bumu çıktı şimdi ya
hamile miyim diye belirti bekliyodum şimdi bide yumoş var mı diye mi belirti arıycam oy oy oy babaannem nası 7 tane dogurmuş acep çok merak ettim valla

anladım o zaman benim geçen ay yumoşlarım yoktu her ay sancım olursu 13. 14. günler falan genelde sol kasıgımda bide çok akıntım geçen ay hiç biri olmadı bide bumu çıktı şimdi ya
hamile miyim diye belirti bekliyodum şimdi bide yumoş var mı diye mi belirti arıycam oy oy oy babaannem nası 7 tane dogurmuş acep çok merak ettim valla

geçen gün bizde eşimle çok güldük kendimize.. bir filmde yine biri hamileydi. epi topu bi kere birlikte olmuşlar. sakınan göze çöp batar derler ya.. sakınan yumurtaya sperm daha çok batıyo heralde .. ya da korkan yumurta daha çekici oluyo .. ne biliyim... :sm_cool:

geçen gün bizde eşimle çok güldük kendimize.. bir filmde yine biri hamileydi. epi topu bi kere birlikte olmuşlar. sakınan göze çöp batar derler ya.. sakınan yumurtaya sperm daha çok batıyo heralde .. ya da korkan yumurta daha çekici oluyo .. ne biliyim... :sm_cool:

ama bak ben dedim
dedim ki kızlar gelin biz beraber olmayalım bırakalım adamlar bi azsın saldırsınlar nasıl hamiş kalcaz hemencecik dedim emme sakalım yokki sözümü dinlesinler

ama bak ben dedim
dedim ki kızlar gelin biz beraber olmayalım bırakalım adamlar bi azsın saldırsınlar nasıl hamiş kalcaz hemencecik dedim emme sakalım yokki sözümü dinlesinler

valla zaman kötü.. ipleri tam dengede tutmak lazım.. sengözlerimebaksanab

Haydaaa bi bu kalmıştı yapmadığımız kaydirigubbakcemile3 sokacaz parmağı akıntı alıcaz bide onu sündürücezz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Yaww bu sıpa bi gelsin ben ona yapacağımı biliyooomm... şu yaptıklarımıza bak gelsin diye.

Ehehhe alemsin Gaye sen ..seni cok seviyomm Ben

ya bu beşamel soslu makarna nasıl yapılıyo bilen var mı acıktım da birden geldi aklıma psikolojik aşerme yaşıyorum galiba cokacimcoook

ya bu beşamel soslu makarna nasıl yapılıyo bilen var mı acıktım da birden geldi aklıma psikolojik aşerme yaşıyorum galiba cokacimcoook

Şekerim onun için kalın spagetti makarna haşlayacaksın diğer yanda da o haşlanırken beşamel sos hazırlayacaksın (margarin,un,süt,yumurta) hazır beşamel sosta çok güzel oluyor. sonra makarnayı süzüp fırın borcamına koyucan üstüne beşameli dökücen iyice birbirine karıştırıcan sonra elinle bastırarak borcama yayıcan makarnayı.üzerine kaşarpeyniri serpip kaşar eriyip kızarana kadar fırında pişireceksin... Fırın makarna yapıp yiyeceksin :) cokacimcoook

ben beşamel sosu hazır alıp yapıyorum.. içine kaşar rendeliyorum.. bazen kırıntı beyaz peynir varsa onuda katıyorum . haşlanmış makarnayla boca edip üzerine kaşar gezdirip fırına veriyorum... 15 dk sonra hazır..
beşamel sosla brokoliyi fırında daha çok seviyorum.. cokacimcoook

bu benım fırın makarna tarıfım ıstersen ...
ozel mesaj atamıyorum daha o yuzden buraya eklıyorum kusura bakmayın arkadaslar

*1 paket makarna (şekil tercihi size kalmış nurtaç gibi takıntılarınız olabilir )
*2 s.bardağı süt
*1 yumurta sarısı
*1 çorba kaşığı tereyağ
*2 çorba kaşığı un
*1 tutam tuz
*isteğe göre karabiber

öncelikle makarnamızı çok fazla hamur olmayacak kıvama kadar haşlıyoruz
bir yandan ufak bir tava veya tencere de beşamel sosumuzu hazırlıyoruz
önce tereyağı ve unumuzu rengi pembeleşene kadar kavuruyoruz (az kavurursanız un kokusu kalabilir)
sonra ayrı bir yerde sütün içerisine yumurta sarısını karıştırıp unun üzerine ilave ediyoruz topak olmayacak şekilde kabarcıkları çıkana kadar karıştırıyoruz
bu karışımı haşlanan ve süzdüğümüz makarnanın içine karıştırıyoruz
tüm makarnanın sosla buluşması önemli
daha sonra isterseniz bu karışımın içine isterseniz karışımı fırın tepsisine aldıktan sonra üzerine kaşar rendesi ilave ediyoruz
ve makarnamızı 170 derecelik fırına veriyoruz
tüm malzemeler piştiği için yaklaşık 15 dk üstü kızarana kadar fırında tutmamız yeterli

Şekerim onun için kalın spagetti makarna haşlayacaksın diğer yanda da o haşlanırken beşamel sos hazırlayacaksın (margarin,un,süt,yumurta) hazır beşamel sosta çok güzel oluyor. sonra makarnayı süzüp fırın borcamına koyucan üstüne beşameli dökücen iyice birbirine karıştırıcan sonra elinle bastırarak borcama yayıcan makarnayı.üzerine kaşarpeyniri serpip kaşar eriyip kızarana kadar fırında pişireceksin... Fırın makarna yapıp yiyeceksin :) cokacimcoook

ben yazınca istemedim ama senin anlatışınla canım istedi .. akşama yapayım bari

patates veya mercimek köftesi tarifi verecek olan varmı.. canım istiyor ama hiç denemedim daha önce hep annem yapar ben yerdim bu yaşa kadar... :kedi:

Yaw kvrck ne yaptın yaaa hepimizin canı fırın makarna çekti şimdi.... Valla akşama yapabilirim... Çok canım çekti.

şekerim mercimek köftesi çok basit... içine koyacağın yeşillik yöreye göre değişebiliyor.onları bir kenara hazırla doğrayıp.sonra 1 su bardağı ince bulgur hazırla 2su bardağı da kırmızı mercimek.. mercimekleri koy ocağa 4 bardak su ile.suyunu çekene kadar haşla.başka bir yerde 1 soğanı yemeklilk doğra ve yağda biraz öldür içine 1 kaşık salça ekle ve indir ateşten.Mercimekler suyunu çekinde içine ince bulguru ekle karıştır ağzını kapat tencerenin biraz beklet.(15dk kadar) sonra kavrulan salçalı soğanı ekle ve yoğur. yeşillikleri ekleyip tekrar yoğur ve şekil ver.

bu arada içine koyacağın baharatlar sana kalmış ama biraz kimyon ve karabiber olmazsa tadı olmaz :)

X