Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Slm kızlar adetim 19 aralık yumurta takibi yaptırıyorum p.tesi gittim yumartam çatlamamıştı ama içindeki sıvıyı atıyo çatlayabilirmiş demişti az önce açık pembe kanamam oldu bu nedir ya kötü bişeymi bu ay olmaz diyodu çok zor diyodu doktor çünkü bu nedir ya yardımcı olun doktorumu aıyımmı kanama devam etmez inş.

günaydın kızlar
size birşey sorucam benim adet günüm aralığın 7 siydi ama hala gelmedi ben normalde test yapmayı düşünmüyordum arkadaşlar çok ısrar edince bu sabah yaptım kocaman bi tek çizgi herzamanki gibi bebiş olsaydı çıkardı artık değilmi benimki sadece gecikme diye düşünüyorum artık sizinde bi fikrinizi almak istedim de kafamçokkarıştı

canım hamile olduğun için bünyen değişim sürecinde
alışman lazımm
annesi bebişin gelecek:)))

eve ultrasonmu alsak diyoruz , daha hissedemeyince ... göbüşte büyümedi.. zaten 3 aylık görünen bi göbüşüm olduğu için alışığız bu görüntüye... :CüvCüv:
bazen iyiki bulantılar var diyorum eşim gülüyor ... değilse herşey aynı... :hulya:
ara sıra çift çizgili çubuğa ve ultrason fotolarına bakıyorum...

Slm kızlar adetim 19 aralık yumurta takibi yaptırıyorum p.tesi gittim yumartam çatlamamıştı ama içindeki sıvıyı atıyo çatlayabilirmiş demişti az önce açık pembe kanamam oldu bu nedir ya kötü bişeymi bu ay olmaz diyodu çok zor diyodu doktor çünkü bu nedir ya yardımcı olun doktorumu aıyımmı kanama devam etmez inş.

herkese göre değişir bu doktor bakmadan anlaşılmaz ama benim yumurtlama sonu gibi bi kez azıcık bi lekelenmem olmuştu.. hatta erken adetmi olucam diye düşünmüştüm..
telefonla bilgi alma şansın varsa ara bir sor ..

eve ultrasonmu alsak diyoruz , daha hissedemeyince ... Göbüşte büyümedi.. Zaten 3 aylık görünen bi göbüşüm olduğu için alışığız bu görüntüye... :cüvcüv:
Bazen iyiki bulantılar var diyorum eşim gülüyor ... Değilse herşey aynı... :hulya:
Ara sıra çift çizgili çubuğa ve ultrason fotolarına bakıyorum...

canım benimmm
kendini boşlukta mı hissediyorsun?
Hani hamileyim ama hissedemiyorum gibi birşey
azcık büyüsün ağırlık yapmaya başlasın anlarsın annesi bebişini:)))))

eve ultrasonmu alsak diyoruz , daha hissedemeyince ... göbüşte büyümedi.. zaten 3 aylık görünen bi göbüşüm olduğu için alışığız bu görüntüye... :CüvCüv:
bazen iyiki bulantılar var diyorum eşim gülüyor ... değilse herşey aynı... :hulya:
ara sıra çift çizgili çubuğa ve ultrason fotolarına bakıyorum...

Ahh bir hamiş olsam o ultrason fotolarını albüm yapıcam.Hatta çerçeveletip bebek odasına asabilirim :)
görmemiş hamile kalmış misali :p

günaydın kızlar
size birşey sorucam benim adet günüm aralığın 7 siydi ama hala gelmedi ben normalde test yapmayı düşünmüyordum arkadaşlar çok ısrar edince bu sabah yaptım kocaman bi tek çizgi herzamanki gibi bebiş olsaydı çıkardı artık değilmi benimki sadece gecikme diye düşünüyorum artık sizinde bi fikrinizi almak istedim de kafamçokkarıştı

cnm benimki de 3 gun gecikmeli geldi ama insallah seninki gec dollenmedir ya :Saruboceq:

herkese göre değişir bu doktor bakmadan anlaşılmaz ama benim yumurtlama sonu gibi bi kez azıcık bi lekelenmem olmuştu.. Hatta erken adetmi olucam diye düşünmüştüm..
Telefonla bilgi alma şansın varsa ara bir sor ..

şu an için yok canım yarın zaten gidicem doktora kötü bişey değildir inş.

günaydın kızlar

valla canım benimde 5. Günüm dünkü test negatifti ben de korktum olsa çıkardı diye kan için cumayı bekliyorum sanki bazen geliyormuş gibi hissediyorum o yüzden bekliyorum korkumdan sen niye bekliyorsun sendede oluyomu geldi geldi deyip wcye koşma dün daha çoktu bugün daha az oluyo rahat gibiyim bakalım....

valla canım benimde 5. Günüm dünkü test negatifti ben de korktum olsa çıkardı diye kan için cumayı bekliyorum sanki bazen geliyormuş gibi hissediyorum o yüzden bekliyorum korkumdan sen niye bekliyorsun sendede oluyomu geldi geldi deyip wcye koşma dün daha çoktu bugün daha az oluyo rahat gibiyim bakalım....

evet canım bendede oluyo akıntı ıslaklık hissediyorum olduğumu zannediyorum bakıyorum normal akıntı ama seninki 5 gün gecikti tatlım sen benden daha fazla umutlusun inşallah bebişin gelmiştir canım cümlemizin inşallah :Saruboceq:

Yaa kızlar valla bu ay pıtırcığımın olmadığını ve pıtlamadığını bilmesem ben hamileyim diyeceğim neredeyse... için için mide bulantım var.Hele sabah eşime tost hazırlarken midem kalktı resmen kokusundan. Sanki adet olacakmış gibi kasıklarımda gerginlik oluyor ara ara... Ve akıntım arttı.Bende böyle akıntı pek olmazdı şimdi akıntım arttı.
Ama biliyorum ki yumurtalarım gelişip çatlamadılar ve hamilelik mümkün değil.

Kızlar bence biraz bekleyin olmazsa
yarın perşembe topluca kan testi yaptırırsınız
yarın çifte haberler alırız inş.

insallah insallah hamile haberleri alinca cok mutlu oluyorum ben duygulandiriyor beni kendim kalamiyorum ya ondan herhalde:sinifsinif:

X