- 13 Mayıs 2009
- 1.182
- 0
- 42
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #9.181
ben de geçen ay test yapacağım gün adet olmuştum.geciktiği için değil hiçbir adet belirtim olmadığı için yapcaktım.
bitan üzülme canım yaa :) asi gençlik işte..siz isyeyince değil ben isteyince gelicem diyolar :)))
selam arkadaslar kızım cok hastalandı bugun o yuzden ne tests yapabıldım ne de haber verebıldım testımı aldım sabah yapcam..bugunde gelmedı..
günaydın kızlar sakin ol kvrck stres yapma kendini yıpratıyorsun inşallah bu ay değilse bidahaki aya çalışamadın bile bu ay bide çok yolun başındsın daha 2. ayın bence sen enyakın zamanda bebişine kavuşursun ama öncelikle olumlu düşün stres yapma ayrıcada ben daha adet olmadım 30 günü bulması bir mucize bakalım inşallah göbüşümdede bir mucize vardır.........
gunaydın hadı bugun hamıs haberlerı ıle senlensın forummm
günaydın canım hoşgeldin buyrunnnnnnnnngünaydın arkadaşlar
günaydınnnnnnnnnnn a.s.gunaydın hadı bugun hamıs haberlerı ıle senlensın forummm
sorma canım ya ben bu hatayı hep yapıyorum herşey hemen oluversin istiyoırum biraz fazla sabırsızlık var bende rabbim bana ders veriyor galiba sabrımı deniyor biraz susmak gerekiyor sanırsam benneyaptımkikvrck canımmm neden böyle stres yapıp kendini hırpalıyorsun canım. hep stres seni bu hale getiriyor canım hayatında herşeyi planlayamazsın oluruna bırak canım hayatı azıcık akışına bırakkkk
günaydın kızlar ya tam 3 gündür tansiyonum yükseldi nabzım 110 lar da acayip çarpıntım var bu sabahta bi mide bulantısıyla uyandım ki sormayın zaten kanamam 2 gün sürdü diye umutlanmıştım sonra test negatif çıkınca bi hayal kırıklığı bide bunlar çıktı
artık psikolojik olarak mı yapıyorum yoksa başka sağlık problemlerim mi anlamış degilim biraz önce yine test yaptım yine negatif çıktı offfffffffffffffffffffffffffffffff napcamı şaşırdım mafoldumben
ekakal;
inş. hamişsindir canımmm idrar negatif çıkabilir ama kan testinde umarım güzel haberi alırız inş.
ya siz söylediniz yumoşların boyutu bile etkiliyomuş hamileliği en azından bana bunu deseler ya yeteri kadar büyük degil çatlamıyor yumuoşun yok şu sorun var bu var deselerŞekerim sanırım kendini çok yordun psikolojik olarak... Testlerin negatif çıkması, doktorların tavırları, kendini dinleyip belirti araman v.s. sanırım seni biraz yıprattı... Artık düşünme şekerim... Zaten regl oldun... geldi geçti geçen dönem.. şimdi önünde yeni dönem var... 2 gün yada 5 gün sorun değil sonuçta rahim duvarın bir şekilde eridi gitti şimdi kendini yeni döneme hazırlıyor bende artık sende biraz sakinleş ve kendini yeni pıtlama dönemine hazırla....