- 12 Kasım 2009
- 1.531
- 0
- Konu Sahibi alaycikus67
- #9.201
inşallah canım ya tek umudum o zaten idrar testi hata verebilir diyorum kendi kendime ve eşime yazık adamcağız gözümün içine bakıyor gün içi telefon açıp sormaya korkuyor oldum derim diye annem desen her aradığımda amaaaaaaaaan oldun mu diye açıyor teli inşallah allahım bebişim benimledir dua edin kızlar olmayayım :Saruboceq:
Aysellim gyshnky, gunaydın..yenı bırgun..bugun cok uyumusuz kocamla beraber..ıyıce dınlenmıs hıssedıyorum kendımı..
Kvrck,bıraz takmamaya bak..aynende banada oyle sureklı hamılemısın dıye telefonlar gelıyor. hıc takmamaya calısıyorum. artık eskı donemlerdekı gıbı ılk ılıskıde hamıle kalınmıyor. ayrıca Rabbımız anne adayının en guzel zamanında,ona en uygun zaman dılımınde cocugu anneye hedıye edıyor.Ne annenler ne baskası degıl..senın ıcın en UYGUN ZAMAN..senın dusuncelerın ve enerjın bu donemde cok onemlı. dıger bıryandan bu negatıf dusunceler bılıyorsunkı bebegın tutunmasını engellıyor. bu ay olmadı ondan sonrakı ay olur. olmadı Subat Martta olur. sonucta 1--2 ay farkeder..ama sen bunu takarsan hormonlarına ve bedenıne zarar verırsın...yapma...takmamaya calıs...hepımız bırgun anne olacagız..ama zamanında :kedi: