Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Aysellim gyshnky, gunaydın..yenı bırgun..bugun cok uyumusuz kocamla beraber..ıyıce dınlenmıs hıssedıyorum kendımı..
Kvrck,bıraz takmamaya bak..aynende banada oyle sureklı hamılemısın dıye telefonlar gelıyor. hıc takmamaya calısıyorum. artık eskı donemlerdekı gıbı ılk ılıskıde hamıle kalınmıyor. ayrıca Rabbımız anne adayının en guzel zamanında,ona en uygun zaman dılımınde cocugu anneye hedıye edıyor.Ne annenler ne baskası degıl..senın ıcın en UYGUN ZAMAN..senın dusuncelerın ve enerjın bu donemde cok onemlı. dıger bıryandan bu negatıf dusunceler bılıyorsunkı bebegın tutunmasını engellıyor. bu ay olmadı ondan sonrakı ay olur. olmadı Subat Martta olur. sonucta 1--2 ay farkeder..ama sen bunu takarsan hormonlarına ve bedenıne zarar verırsın...yapma...takmamaya calıs...hepımız bırgun anne olacagız..ama zamanında :kedi:

biliyomusun kuzenin tam 1 buçuk sene ugraştı hamile kalmak içinhemde hiç bir problemleri yoktu ne kendisinin ne eşinin herşey normaldi yani o zamanlar çok kızıyordum ona resmen hayata küsmüştü ya bekle sabret dogru zaman vardır illaki diyordum ama
insan kendi başına gelince yapamıyormuş bunu halime gülsem mi aglasam mı bilemedim :roflol:

gunaydın arkadaslar ...
... Rabbımız anne adayının en guzel zamanında,ona en uygun zaman dılımınde cocugu anneye hedıye edıyor.Ne annenler ne baskası degıl..senın ıcın en UYGUN ZAMAN..
mugmug cok guzel noktaya temas etmıs hep bunu dusunebılsek keske ne kadar motıve olmus oluruz ...belkı ben ıstedıgım zaman olsa hayırlı veya saglıklı olmayacak bılemem kı degıl mı... ısın dua ve teslımıyet kısmı cok onemlı gercekten ...
ve kesınlıkle dusundukce kırmızzılar da gelecekse bıle gecıkıo ve daha cok umıtlenıp gelınce daha cok hayal kırıklıgı yasıyoruz yanı bende oyle oluyor...
bende kırmızıları gordum bu arada yenı tarıh 5 ocak nasıbse...fisfisfis

orası oyle...benım ıcınde en dogru bu zaman..ugrasıyoruz..2 aydır..ben ılk ayda hop dıyerek olacak zannettım..olmuyormus ıste...yıkıldım resmen..sen aglasanda cıldırsanda..o zamanında olacak..bu yuzden takma dıyorum..cunku kontrol edebılecegımız bırsey degıl...

kızlar testım pozıtıf hamıleyımmmm yapar yapmaz ıkı koyu cızgı belırdı soktayım..teste bakıyorum acaba ovulasyon testımı dıye degıl,,,bayaa gebelık testı,,o kadar emındımkı hamıle olmadıgıma sok oldum..ve hıcbır belırtım yok kan tahlılı yaptırana kadar da ınanamıcam sanırım..allah burada ısteyen herkeze su duyguyu yasatmak nasıp etsın hayırlısıyla...

tebrikler canım allah hepimize nasip etsin inşllah....

hayırlı olsun tebrıkler :teytey:

ayyyyyyyyyyyyy super...Anlat lutfen bıze NPSL ..ne kadardır evlısın? ne kadardır denıyorsunuz??neler yaptın??
hihoyyyt

hayırlısı canımcım..

Şekerim haklısın ama birde bunun üstüne sen stres yaparak hormonlarını altüst ediyorsun.Yani herşey yolunda gidecekse de gitmiyor.

Günaydın canım... Ohhh ne güzel dinlenmiş sakin dinç bir şekilde başladın yani güne...

Ayyy süper habeeerrr.. günler sonra bir hamişimiz daha olduuuu!!! Kasım ayı baya bereketli geçti. Allah tamamına erdirsin canım.Sağlıklı bir gebelik yaşar ve bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah

ben kalkıp derslerime geri döneyim o zaman 2 aydır elime tek kitap bile almadım en azından iş bulayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…