Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

slm arkadaslar aranizda kurtaj olmak zorunda kalan var mi.ben iki ay once oldum ama adetim cok duzensiz.bir ayda uc kez adet gordum ama tam bir sokme yok uc dort gun,normal mi bilmiyorum.dr kontrol icin gitttigimde bir sorun yoktu.bir ay oldu doktora gideli.ama zirt_birt da dr gitmek istemiyorum bilgisi olan arkadaslar var mi,,,?????

üst üste müşteriler geldi giremedim yahu..
şimdi de çıkıyorum mesaim bitti ...

yarın görüşmek üzere hoşçakalın...

olsun bitan dert etme ocak ayının ilk hamişlerinden olursun belki insan umudu olmazsa yaşayamaz umut et inşallah en yakın zamnda olur

Hamile olanlardan haber var mı?foruma girmiyorlar mı yoksa.MERCANCIM seni geçen gün öğrendim tebrik edemedim.Tebrik ederim.Dr.a giderken ayakkabının altına isimlerimizi yazın hamile olan arkadaşlar olur mu?

saol canım sebinim teşekkür ederim Allahım kısa zamanda sanada versin inşallah banada dua edin yaşadıklarımı birdaha yaşamayayımmm

tatlım üzülme kısmet değilmiş inşallah en yakın zamanda bebişine kavuşursun opuyorumnanaktan

aysellim listeniz uğurlu gelmiştir inşallah ben hala regli olmadım bekliyorum ama her an gelebilir kırmızılar delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…