- 12 Kasım 2009
- 1.531
- 0
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #9.221
Ayyy süper habeeerrr.. günler sonra bir hamişimiz daha olduuuu!!! Kasım ayı baya bereketli geçti. Allah tamamına erdirsin canım.Sağlıklı bir gebelik yaşar ve bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
ayyyyyyyyyyyyy super...Anlat lutfen bıze NPSL ..ne kadardır evlısın? ne kadardır denıyorsunuz??neler yaptın??
hihoyyyt
npsl çok sevindim
Allha sağlığıyla kucağına almayı nasip edr inşallah
amın aysellım cok tesekkur edrım allah ısteyen herkeze nasıp etsın ınsallah
kız iyiki varsınız valla allah hepinizden razı olsun arkadaşlık diye bişi kalmadı artık kimse birbirini çekemiyo diyordum yanılttınız beni
kaydirigubbakcemile5
kızlar hepınıze once tesekku rederım en kısa zamnda nasıp eder ınsallah allah sızede... mugmug ben 27 yasımdayım 7 yıllık evlıyım 19 aylık bı kızım var bu ıkıncı olcak ınsallah nısandan berı ıstıyoduk bı kere bıokımyasal gebelık gecırdım..ovulasyon testı yaptım ılk defa bu ay yumurtlama gunumu belırledım ama esım yurt dısındaydı 21 kasımda aslında 22 kasım oluyo beraberlık oldu sanırım o zaman hamıle kaldım
canım bu ovulasyon testi yardımcı oldu yani sana
bide bişi sorcam peki adet dönemin kaç gün sürücekti ve son adet tarihinden kaç gün sonra ovulasyon gününü tespit ettin
ekakal,lorke,kvrck,gyshnky hepınıze cok tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın allahım sızede en kısa zamanda nasıp etsın ınsallah ,,
EKAKAL,LORKE,KVRCK,GYSHNKY hepınıze cok tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın allahım sızede en kısa zamanda nasıp etsın ınsallah ,,
NPSL Hayırlı olsun. Çok sevindim. Allah kucağına almayı nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhh...
O çift çizgilerden bize de gönderir inşallahhhhhhhhhhhhhh..
opuyorumnanaktan
kızlar hepınıze once tesekku rederım en kısa zamnda nasıp eder ınsallah allah sızede... mugmug ben 27 yasımdayım 7 yıllık evlıyım 19 aylık bı kızım var bu ıkıncı olcak ınsallah nısandan berı ıstıyoduk bı kere bıokımyasal gebelık gecırdım..ovulasyon testı yaptım ılk defa bu ay yumurtlama gunumu belırledım ama esım yurt dısındaydı 21 kasımda aslında 22 kasım oluyo beraberlık oldu sanırım o zaman hamıle kaldım
aslında yardımcı oldu ben gunumu belırledım ama esım o gun yoktu 23 kasım da yumurtladım 21 kasım gece yarısı beraberık olmustu yanı 22 kasım sayılır sanırım o zaman kaldım ama ovulasyon testımın pozıtıf cıktıgı gun esım olmayınca ıhtımal veremedım nevetna soylemıstı sperm 72 saate kadar yasıyo dıye