Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

amin canım yaaaa !!!! ya kocişime takılıyorum sex kölesi yapıcam seni diye !!! sabah sabah kalkmış hadi çalışalım diyo gülerek..kendim için deil de eeşim için çok istiyorum.çok hevesli canım yaaa

selam kızlar bende sanki olcak gibiyim ama hala olmadım inşallahta olmam......... :Saruboceq:

ooo kızlar burdamısınız? nasılsınız bakalım?
ekakal cım senin geçmiş bayaa... inşallah güzel haber alırız...

inşallah ekakal cım...
yarın 27. günüm. 28 ine kadar günüm geçmiş saymıyorum... normalde hep 26 da olurum ama bir tek geçen ay stresten 28 günde oldu... zaman göstericek bakalım...

bende son 3 aydır 26 günde oluyom önceleride 26-27 günde bugünde 29. günüm adet oldum sanıp tuvalete çok koştum bugün ama olmadım daha

tubiloshh adetin kaçıncı günü yumurtladığı biliyomusun?

tatlım. ben bu ay kafamdan attım bebek düşüncesini. bebiş için özel 2 günde bir yada popo altına yastık durumları olmadı. memlekete gittik geldik.bol bol gezdik. hiç umursamadık. öyle ki yumurtlama dönemimi bile bilmiyorum. sadece gün yaklaşınca fark ettim. ay ne çabuk geçmiş dedim.ne yalan sölim, umudum yok aslında..

yok canım düzenli 10 aydır takipteyim genlelde 26-27 günde son 4 aydırda 26.günde oldum bugün 29.gün

inşallah hamilesindir tatlım madem kan testi yaptıracaksın neden cumayı bekliyorsunki yarın yaptırsana hamileysen zaten çıkar tatlım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…