- 13 Ekim 2009
- 252
- 0
- 37
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #8.841
hamişlerimiz çift sayıya ulaşmış,tez vakitte 20 li sayılara ulaşırız inşallah..
hamişlerimiz çift sayıya ulaşmış,tez vakitte 20 li sayılara ulaşırız inşallah..
dikkat etmek lazım kızlar 2 aylık oldunuz di mi ay ne güzelll yaa
bende istiyorum bende:))))))))))
sağolun kızlar ağrım olmadıkça aklıma bile gelmiyo kist mist zaten aklıma gelmeyince ağrımda olmuyo artık. bebiş olmuyo diye kimse üzmesin canını, benim gibi aman bebek sonraya kalsada olur bu beladan kurtulayım derdine düşmek dahada zor tek derdiniz hamiş kalmak olsun yeterki bu ay olmaz öbür ay olur sağlıklı olur güçlü olur. dr işini en kısa zamanda halledeyimde yazarım yine. hoşçakalın.
sebinden haber varmı?
sebinden haber varmı?
pek giremiyor sanırım.
çıkmadan sorayım dedim. senin ilk kalp atışı kaçtı bebeğinin? başka konulardan okudum 150-160 olan var benimki o kdr değil.sanada sorayım dedim.
doktor sayı vermedi. ama normal dedi sadece.
pek giremiyor sanırım.
çıkmadan sorayım dedim. senin ilk kalp atışı kaçtı bebeğinin? başka konulardan okudum 150-160 olan var benimki o kdr değil.sanada sorayım dedim.
slm herkeze bnde 11 aralıgı bekliyorum bnmdebewlirtiler var ama genelde hep oluyo bi gögüslerimde bi degişiklik yok o yüzden de yine olmadı gibi geliyo genelde ilk o belirti olurmus ama bnm belirtiler 2 .3 gün once acayıp bi akıntım vardı yogurt gibi bn bu ay ilk kez klomn kullandım daha bi kere bu ya 2 kilo almısım ikincisi iki gündür midem cok kötü hem yanma var ve bulantı ama kusma yok karnm da cok sisşti ama asıl beni rahtsız eden halsizlk 11 oldmus kalkamıyorumm hala yataktan kolarım cok fena agrıyo kilolarca yük tasımısım gibi ellerm sis gibi geliyo bana ilk baslamama ragmn günde 3 tane içtim bundan dolayı agır gelmiş olabilirmi ki klomn hiç kulannınız varmı bide aksamları ayalrımda üsüme olyo