- 8 Haziran 2008
- 1.291
- 1
- Konu Sahibi alaycikus67
- #8.821
günaydın kızlar. nasılsınızzz bakalım? gününüz güzel geçsiin.. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar. nasılsınızzz bakalım? gününüz güzel geçsiin.. :)
waoww uzun süredir gelmeyen akadaşlarımız gelmiş ya hosgeldin canım =) 2 hamişi yanyana görünce cok mutlu oldum valla nasılsın nasıl gecıyo :CüvCüv:
slm kızlar nasıl gidiyor?
yeni haberler var mı?
ezel22 canım nasılsın?
güzel haberler de gördüm.. sanslı sınavı geçmiş. diplomayı alıyor sanırım....
hem yeni bebişler var yolda galiba...
darısı herkesin başına...
sağol supreme .. gecen hafta siteye giremedim hiç.. gökçek ce dedi kaçtı galiba...
slm kızlar nasıl gidiyor?
yeni haberler var mı?
ezel22 canım nasılsın?
ayselim kuşum hoşgeldin =)
iyiyim canım sen nasılsın? görüşmeyeli baya oldu. güzel geçiyo çok şükür ..2 ay bitiyo bu hafta. gördüm miniğimi :) bi de hafif grip oldum , 3 günü zor geçirdim..
bizde yeni haber yok yerimseniben
mide bulantısı ve uyku devam ediyor. 3-4 gündür araştırıyorum. şu yeni gelen aşıyı olacakmıyım diye.. içim rahat değil.. doktor ve eczacı tüm tanıdıklara sordum.. kimse kesin birşey söyleyemiyor. vurulmak lazım diyen bile hamileyim deyince.. sen karar ver dediler kafamçokkarıştı
sizde ne var ne yok ayselim
bende geçen hafta bir girdim sonra yok oldum hastaydım.. nasıl geçiyor canım? var mı gelişme ?
hoşbulduk canım
sabah sabah pürüz işlerle uğraştım.
sen nasılsın şekerim?
maşallah hızla gecicek bak eminim gökçecim bol bol nar ye kivi birde sivribiber ve kabakta cok fazla c vitamini var bagısıklıgı güclendiriyo. Güzel beslen
özel birşey yok. dr. yılbasından önce gel dedi..
sen aşı oldunmu?
çok sağol canım kabakla sivri biberi bilmiyordum
maydanoz da cok iyi hatta günlük c vitamini deposu ama SEN SAKIN YEME rahimi gevselttiği için düşüge neden oluyo allah korusun
dikkat etmek lazım kızlar 2 aylık oldunuz di mi ay ne güzelll yaa
bende istiyorum bende:))))))))))