- 8 Haziran 2008
- 1.291
- 1
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #8.861
aynı gün kan tahlili de verdim. genel tarama için. şekr guatr vs...
sonra tahliller normal çıkınca doktor yılbasından 2-3 gün önce gel dedi...
kızlar yemek yedim geldim
hoşgeldin =)
ben iyim canim...hamleligim iyi gidiyor simdilik...mide bulantisi daha baslamadi..bas dönmesi var.....aserme falan yok ..ama sanki tatlilardan tiksinmeye basladim...selam kızlar nasılsınız
a.s.
ne kadar hızlı ilerliyor sayfalar.. -tatlicadiarzu- takip edemiyorum kafamçokkarıştı
inşllah bu topic uğurlu gelir ve bu ay hamile kalabilirim... evlilik yıldönümümüzde güzel haber almayı çok istiyorum :Saruboceq:
cuma günü hsg de çektirdim.. gayet güzel çıktı sonucum... eşimde de problem yok..tek sorun PKO... onuda alt edicem ama ne zaman lülülülülülü
allah herkesin gönlüne göre versinnn...
hepimize mini mini bebişler nasip etsin :CüvCüv:
ben iyim canim...hamleligim iyi gidiyor simdilik...mide bulantisi daha baslamadi..bas dönmesi var.....aserme falan yok ..ama sanki tatlilardan tiksinmeye basladim...
persembe günüde doktorda randevum var...insallah keseyi görebilirim...
ne kadar hızlı ilerliyor sayfalar.. -tatlicadiarzu- takip edemiyorum kafamçokkarıştı
inşllah bu topic uğurlu gelir ve bu ay hamile kalabilirim... evlilik yıldönümümüzde güzel haber almayı çok istiyorum :Saruboceq:
cuma günü hsg de çektirdim.. gayet güzel çıktı sonucum... eşimde de problem yok..tek sorun PKO... onuda alt edicem ama ne zaman lülülülülülü
allah herkesin gönlüne göre versinnn...
hepimize mini mini bebişler nasip etsin :CüvCüv:
selam kızlar nasılsınız
a.s.
canım aman maşallah =)nekadar oldu şimdi hamilelik
selam kızlar benide aranıza alırmısınz???
okadar canım sıkılıoki galiba arkadaş destegine ihtiyacım var...
regl gününe göre persembe günü 7 haftalik olcak....iliski gününe göre 5 haftalik olacak insallah....
baklavacım inşlhh sorunsuz bi şekilde keseyi görürsün tatlım
bize dua etmeyi unutmuyosun değilmiopuyorumnanaktan
kızlar bendede pko başlangıcı var demişti doktor ama tiroid çıkınca ilaça tedavisiyle reglim düzeldi
demek oymuş düzensiz yapan
ayrıca soğan kürünün pko ya çok faydası varmış
biliyosunuzdurda sölim dedim
hosgeldin aramıza =)) neden sıkılıyosun aa Bak zaman okadar hızla gecıyoki bi bakıyoruz arkamıza boşyere okadar cok takıldıgımız sey varmışki, o anın tadını kaçırmış kendimize ettigimizle kalmışız. Boşverr valla bak hiç degmiyo keyfini cıkar =))