Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

arkadaşlar kasımda göremedim ama aralıkta çift çizgi görmek istiyorum bugün dr gititm hiç bi sorunumun olmadını söyledi ve beklememi.6 aya giridm evliliğimde ve artık o çift çizgiyi görmek istiyorumm aralıkta inş. ne olur dua edin banada

supreme hoşbulduk bacım nasılsın
ekakal canım inşlhh hamişsindir yaaa bizde seviniriz biraz kaydirigubbakcemile5
bu arada yengeminde 2 sene olmamıştı rahim filminden sonra hemen hamiş kalmıştı hatta doktor korunmalarını sölemişti zararı oluyomuş eğer hamile kalınırsa diye çok korkmuştu ama çok şkrr bişey olmadı çok tatlı bi yiğenim var 6 yaşındazemuszemus

canım bendedik belirtiler kilo alıp verememe adet düzensizliği yorgunluk sinir ve hamile kalamam:gitme:
1 sene boşa beklemişsin dedi dktrum ama sorun bende değil daha önceki dktrum tiroid fazla yüksek değil diye geciktirmiş önemsememiş
çok şkr 2 hafta önceki kontrolümde düştüğünü gördük ama tabi ilaca devam:sinifsinif:

çok haklsın canım ama her gecen ay giden umutlarım oluo..
çok diil belki geçirdiğim bu süreç ama umutlarımın benden bu denli uzaklaşması canımı acıtıo...

hepimiz bebişmizi istiyoruz sabıla bekliyoruz ama sadece buna odaklanma sakın! bırak akışına stress bozuyor herseyi biliyosun =) burda güzel sohbetler var hamiş arkadaşlar var katıl unut bebişi aklına getirmemeye calış bence işeyle ilgilen, ben kendi kendime söz verdim bebek cok istiyorum ama aklımda rafa kaldırdım bu konuyu ilgilenmicem kür falan takılıp kalmıcam =)

isolde hoşgeldin aramızaa.s.
canım ne kadardır istiyosunuz
benim 14 ayım :çok üzgünüm:
ama yinede karamsar olma biliyorum çok zor bişi yaşamayan bilemez bunu
eee bizde bu yüzden burdayız ve hep beraberiz:1hug:

kizlar üzülmeyin...bende cok sabrettim...14 ay sonra en sonunda oldu dileyim...birbirimize duayi eksik etmeyelim...:Saruboceq:

anladım canım bende kilo sorunu yok çıkşükür ama adetlerim düzensiz ve ilaçsız adet olamıyorum doktor henüz test istemedi daha erken diyo bakalım hepimiz için en güzel zamanda nasip olur inşallah =)

hormonlarınada bakılmadımı canımCADIARZU
bende ilaçsız adet olamıyodum 7 ay duphaston diye bi ilacı kullandım
tabi boşa kullanmışım yaa neyse şakkıdı

inşlhh tez zamnda gelir bebişlerimiz

şu çift çizgiyi bende görmek için sabırsızlanıyorum. Bende bu ay ovulasyon testi kullanmayayım diyorum kızlar.
Kararsızım
yaa bu arada bende evleneli 17 ay olmuş ve 7 kilo almışım. Kilo verme çalışmalarına başladım 2 gündür spor yapıyorum

hormonlarınada bakılmadımı canımCADIARZU
bende ilaçsız adet olamıyodum 7 ay duphaston diye bi ilacı kullandım
tabi boşa kullanmışım yaa neyse şakkıdı

inşlhh tez zamnda gelir bebişlerimiz

bekarkende dkh kullanıyodum ben evlenincede koruma için devam ettik tabi ilacı bıraktım 5 ay oldu ama tık yok =) doktorum 6 ay beklicez dedi haptan sonra ancak düzene girer falan filan. Gecen ay duphaston verdi cünkü bitane yumoşum vardı 19mm ama olmadı malesef, duphaston bitti regl oldum =)

ayselim evet ver kiloları bebekten önce iyidir kilo vermek he =))) bende 18 aylık evliyim 2 kilo falan aldım ama eşim ooo fena aldı =) bende dikkat ediyorum artık akşamları bazen pilates falan yapıyorum

hımm canım anladım duphaston adet süktürüyo gebelik varsada düşüğü engelliyo
bende o hapı kullanırken hamiş kalırım diye çok bekledim ama olmadı malesef
inşlhh senin kide düzene girer canım
ben geçen ay 25 günde bu ay 24 günde oldum çok oldum yani

benimde 19 temmuz canım

peki yumurta oluşuyomuydu sen de de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…