- 4 Kasım 2009
- 384
- 0
- Konu Sahibi alaycikus67
- #8.141
kızlar benim aşılamam tutmadı dün adet oldum hemde gıcık gibi 2 gün erken 1 ay sonra tekrar denicez bakalım hayırlısı beni listeden silersiniz :çok üzgünüm: sizden bekliyorum güzel haberi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın tatlı hamişimiz? Doktordan haberler nasıl?
kızlar benim aşılamam tutmadı dün adet oldum hemde gıcık gibi 2 gün erken 1 ay sonra tekrar denicez bakalım hayırlısı beni listeden silersiniz :çok üzgünüm: sizden bekliyorum güzel haberi
sağol canım.. dün gece gezmeye gittik ,ev oturmasına... ne midem ne başka bi yerim tık yoktu.. galiba gece kuşu olucaz ve her daim gezicez dedim ....eve döndük başladım mıy mıya...
doktordan test sonuçlarına göre telefon gelecek.. sanırım bugun gelmez.. salıya artık...
bak kız şekerim gayem; belki ikiz bile olur :)
hiiiç üzme kendini..
Ayy benimde içimden öyle geçti ve eşime de dedim hatta belki ikiside çatlar ve döllenir dedim.İkiz olurlar dedim...O da heyecan yaptı "ciddi misin? süper olur! " dedi
Eve dönünce de komşuma uğradım eşimin yeğeninden bahsediyordum çok güzel bir bebek diye o da boş bulundu "inşallah seninkiler de öyle olur " dedi sonra durdu "Aaaa seninkiler dedim,hayırdır inşallah" dedi kaydirigubbakcemile3 Rabbim hayırlısını versin de gerisi hiç önemli değil.
aranızda ovulasyon testi kullanan var mıydı işe yarıyo mu
aranızda ovulasyon testi kullanan var mıydı işe yarıyo mu
arkadaşlar bende çift çizgiyi görmek istiyorum benide yazın 27 kasım adet tarihim işallah bu ay kalırım
biraz miğdem bulanıyo ama bu bazı adet dönemlerimdede oluyodo belime ve sağ kasığıma birde göğüslerim geriliyo işallah olmuştur
arkadaşım tam iki ay boyunca iki farklı markanınkini kullandım ama bende işe yaramadı birinde sadece silik çizgi vardı ama oda ovülasyon gerçekleşince oluyomuş eşim gündüz evde yoktu akşam tekrar kiti kullandım malesef negatif ısı takibini yapmayı dene ben öyle yakaladım 2 gün var sonucu öğrenmeye işallah bu sefer tutar belirtileri hissetmeye başladım
biraz miğdem bulanıyo ama bu bazı adet dönemlerimdede oluyodo belime ve sağ kasığıma birde göğüslerim geriliyo işallah olmuştur
İnşallah olmuştur canım... Peki birazda kendini tanıtır mısın bizlere? Kaç yaşındasın? ne kadarlık evlisin? çocuğun var mı? Eğer ilk bebeğin için uğraşıyorsan ne zamandır korunmuyorsun? herhangi bir tedavi uygulanıyor mu? v.s.