Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

inş canım belirtiler derken gebelik belirtisi mi? peki bu ısı takibni nasıl yapıyorsun
canım gebelik belirtisi gibime geliyo ısı takibini hersabah aynı saatte [ben dereceyle yatıyodum]telefonumu 7 ye kurdum ağızda ölçüyodum normalde hergün 36.1 çıkıyodu adetimin 13 günü 36.4 yani artış oldu artı akıntıda tam kıvamındaydı adetimin 9 günü doktora gittim yumurtalıkların güzel geliştiğini gün aşırı ilişki dedi denedik işallah olur resmen ev ödevi gibiydi insanın pskolojisi bozuluyo işallah burdaki herkesin bebişi olur:Saruboceq::Saruboceq:

hepinize iyi bayramlar bayramın 2 günü istanbula gidiyorum o gün sonucum belli olcak yazarım size kendinize iyi bakın

selam kizlar biyologulu merak ettim sartlari zorladim girdim nete ama aysellimin listesinden anladigima gore ya haber yok ya da negatif.umarim pozitiftir ve haber vermemistir henuz.herekese iyi bayramlar

herkese iyi bayramlar
yumurta günüm bugün başlıyor 1 haftam var.
ovulasyon testinden bişi anlamadım kıl gibi şeyleri göremedim:KK43:
ama 14.günüm yarın.
ama kocam hasta grip
kayınvalidemde kalıyoruz
ben ağlamayımda kimler ağlasın...
her ovulasyon dönemimde bişe çıkıyor
hayırlısı ne diyelim
herkesi kucaklıyorum sevgiyle...

selam kizlar biyologulu merak ettim sartlari zorladim girdim nete ama aysellimin listesinden anladigima gore ya haber yok ya da negatif.umarim pozitiftir ve haber vermemistir henuz.herekese iyi bayramlar

canım çok teşekkür ilgin için inan koşa koşa haber verdim malesef negatif cıktı sonuc hayırlısı allahtan gene sabırla devam bakalım:Saruboceq::Saruboceq::sinifsinif::a015::a015::a015:

Merhaba Arkadaşlar, a.s.

Sizlerin ve ailenizin kurban bayramını kutluyorum.Sağlıklı,mutlu,barış içinde,hayallerinizin :CüvCüv: gerçeğe dönüştüğü güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum.

Sevgiyle Kalın hihoyyyt

hihoyyytARKADAŞLAR HEPıMıZıN KURBAN BAYRAMI KUTLU OLSUNa.s.GÖBÜŞLERıMıZDE TEZ ZAMANDA BEBıŞLERıMıZ OLMASI DıLEĞıYLE ıYı BAYRAMLAR:nazar:

kızlarr hepınıze ıyı bayramlarrr ben bugun ıs bası yaptım malum turızm tatıl yok fazla.bugun son gunum rabbım hayırlısını versın bugunu atlatırsam 3 gun sonra test yapıcam erken yapmıycam korkuyorum

X