- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- Konu Sahibi alaycikus67
- #8.121
gayeeee
şekerim
nerdesim???????
şekerim
nerdesim???????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gayeeee
şekerim
nerdesim???????
gayeeee
şekerim
nerdesim???????
Geldim canım geldim... tüm geçmişi okudum... bakmadım kim var kim yok diye... bugün yine gittim doktora... bi tane yumurtam 12 diğeri 13,5cm olmuş... biraz moral oldu bana... 26-27-28 inde ilişki olmasın dedi.. sonra 1 Aralık tekrar gidicem ve bakacak. 28inden sonra bi dolu bi boş ilişki olsun dedi.
e süper bak :) bosuna üzüldü n o kadar
kızlar selam zar zor girebildim.işler çok yoğun (
bende hala bişey yok bekliyorum.Dualarınıza ihtiyacım var
kızlar selam zar zor girebildim.işler çok yoğun (
bende hala bişey yok bekliyorum.Dualarınıza ihtiyacım var
kızım sen hamilesin bak gör içime doğuyooooooooooooooooo
kaydirigubbakcemile5
[ı]inş. Bafocum olmazsa yıkılacağım.testler negatif hala,kan testi yaptırcam yarın da gelmezse[/ı]
kızlarrrrr nbr
gaye pelly1 pınar
ben işyerindeyim. Halen azat edilmedim ne sinir bi durum değil mi?
ne yapalım katlanmaya devam.
Geldim canım geldim... tüm geçmişi okudum... bakmadım kim var kim yok diye... bugün yine gittim doktora... bi tane yumurtam 12 diğeri 13,5cm olmuş... biraz moral oldu bana... 26-27-28 inde ilişki olmasın dedi.. sonra 1 Aralık tekrar gidicem ve bakacak. 28inden sonra bi dolu bi boş ilişki olsun dedi.
canım inşallah günüm az kaldı ama hiç bir belirti yok bekliyorum bakalım.
canım bayramda da dönüşümlü çalışıyoruz 1-2 gün çalışacağız sanırım tam belli olmadı ben 1 gün çalışmayı kabul edecem. bayram bu yaa azcık nefes alalım değil mi yaaa
canım sende canını sıkma bak yumoşların büyüyor sakın umutsuz olmaaa güzel şeyler düşün
selam kızlar, arifeden kaçmış herkes ne güzel...
bi umut girdim, sizi gördüm sevindim.. kaydirigubbakcemile5
Bugün doktordan böyle haberlerle dönünce eve moralim biraz olsun yükseldi. En azından 2 tane pıtırcık gözüktü 13,5 ve 12cm 2 gün önce 1 taneydi oda 10cm. 28ine kadar ilişkiye girmeyin dedi doktor.. spermler güçlensin dedi. 28inden sonra bi dolu bi boş başlicaz yine çalışmalara.Zaten 1inde de kontrole gideceğim yine.
Umarım çok daha güzel haberlerle karşılaşırım ayın 1inde.