Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

gayeeee
şekerim
nerdesim???????

Geldim canım geldim... tüm geçmişi okudum... bakmadım kim var kim yok diye... bugün yine gittim doktora... bi tane yumurtam 12 diğeri 13,5cm olmuş... biraz moral oldu bana... 26-27-28 inde ilişki olmasın dedi.. sonra 1 Aralık tekrar gidicem ve bakacak. 28inden sonra bi dolu bi boş ilişki olsun dedi.

Geldim canım geldim... tüm geçmişi okudum... bakmadım kim var kim yok diye... bugün yine gittim doktora... bi tane yumurtam 12 diğeri 13,5cm olmuş... biraz moral oldu bana... 26-27-28 inde ilişki olmasın dedi.. sonra 1 Aralık tekrar gidicem ve bakacak. 28inden sonra bi dolu bi boş ilişki olsun dedi.

e süper bak :) bosuna üzüldü n o kadar

e süper bak :) bosuna üzüldü n o kadar

Aynen eşimde bu tepkiyi verdi.değdi mi o kadar ağladığına dedi. Ama o günkü psikolojimi anlatamam size... Doktorun yanından çıkana kadar normaldim ama çıktığım anda birden moral olarak çöktüm ve ağlamaya başladım... Çünkü çok hazırlamıştım kendimi ve hiç beklemediğim bir durumla karşılaştım... Aslında gidişat hala normal değil... Fakat bu ay ilaçla regl olmuş olmam ve normal sikluslarımın 30-32 günlük ara ile olmasını gözönünde bulundurup doktor takip edelim bakalım dedi. Umarım bu arada yine büyür pıtırcıklarım ve bebiş olurlar sonunda.

kızlar selam zar zor girebildim.işler çok yoğun :KK43:(
bende hala bişey yok bekliyorum.Dualarınıza ihtiyacım var

Canım benim inşallah hem senden hem de biyologul 'den güzel haberler gelir... Sıfırlanmış moralimi yükseltmeye çok ihtiyacım var.İnşallah sizden gelen güzel haberlerle yükselecek moralim.

kızlarrrrr nbr
gaye pelly1 pınar
ben işyerindeyim. Halen azat edilmedim ne sinir bi durum değil mi?
ne yapalım katlanmaya devam.

kızlarrrrr nbr
gaye pelly1 pınar
ben işyerindeyim. Halen azat edilmedim ne sinir bi durum değil mi?
ne yapalım katlanmaya devam.

Merhaba Ayselcim. Allah kolaylık versin.. .Bi yandan bakıncada iyi gibi çalışmak.En azından kafanı başka şeylere yönlendirebilirsin... Gününe de az kaldı... İnşallah bayram sonunda mutlu haberlerle gelirsin sitemize

canım inşallah günüm az kaldı ama hiç bir belirti yok bekliyorum bakalım.
canım bayramda da dönüşümlü çalışıyoruz 1-2 gün çalışacağız sanırım tam belli olmadı ben 1 gün çalışmayı kabul edecem. bayram bu yaa azcık nefes alalım değil mi yaaa

canım sende canını sıkma bak yumoşların büyüyor sakın umutsuz olmaaa güzel şeyler düşün

çok sevindim.kendini hırpaladığına değmedi canım benim.. üzme annemizi ki bebişde gelsin hemen... opuyorumnanaktan

canım inşallah günüm az kaldı ama hiç bir belirti yok bekliyorum bakalım.
canım bayramda da dönüşümlü çalışıyoruz 1-2 gün çalışacağız sanırım tam belli olmadı ben 1 gün çalışmayı kabul edecem. bayram bu yaa azcık nefes alalım değil mi yaaa

canım sende canını sıkma bak yumoşların büyüyor sakın umutsuz olmaaa güzel şeyler düşün

Bugün doktordan böyle haberlerle dönünce eve moralim biraz olsun yükseldi. En azından 2 tane pıtırcık gözüktü 13,5 ve 12cm 2 gün önce 1 taneydi oda 10cm. 28ine kadar ilişkiye girmeyin dedi doktor.. spermler güçlensin dedi. 28inden sonra bi dolu bi boş başlicaz yine çalışmalara.Zaten 1inde de kontrole gideceğim yine.
Umarım çok daha güzel haberlerle karşılaşırım ayın 1inde.

Bugün doktordan böyle haberlerle dönünce eve moralim biraz olsun yükseldi. En azından 2 tane pıtırcık gözüktü 13,5 ve 12cm 2 gün önce 1 taneydi oda 10cm. 28ine kadar ilişkiye girmeyin dedi doktor.. spermler güçlensin dedi. 28inden sonra bi dolu bi boş başlicaz yine çalışmalara.Zaten 1inde de kontrole gideceğim yine.
Umarım çok daha güzel haberlerle karşılaşırım ayın 1inde.

bence de çok güzel haberlerle geleceksin inşallah canım.
sakın umutsuz olma bak ne güzel 1 pıtırcık varken 2 pıtırcığın olmuş. çok sevindim canım benim. benim ayın 29 u ama hiç belirtim yok çok ilginç
geçen ay tüm belirtiler vardı hayırlısı bee canım.

X