- 3 Temmuz 2009
- 3.689
- 1
- 44
- Konu Sahibi alaycikus67
- #8.181
ayselim merhaba hasta olmadan da test doğru çıkarmı
2 gun once bıle ogrenen var ...senın kac gun var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayselim merhaba hasta olmadan da test doğru çıkarmı
cnm slm iyi bayamlar... varm belırtıbende bısey yok
hatta sıvılce var
3 aralık benim de beklen(meyen)en adet tarihim.şu an füze gibi gögüslerle oturuyorumkaydirigubbakcemile3 2-3 gündür sütyen bile kullanmıyorum valla, eşime sarılma sarılma diyorum acıyor diye.ehehe
2 gun once bıle ogrenen var ...senın kac gun var
canım şöyle diyeyim:
normalde şişkinlik olurdu karın kısmında falan ama bu ay şimdiye kadar yok
ve sürekli şeffaf bir akıntı var
bu kadarrrrCADIARZU
canım 4 günüm var
3 aralık benim de beklen(meyen)en adet tarihim.şu an füze gibi gögüslerle oturuyorumkaydirigubbakcemile3 2-3 gündür sütyen bile kullanmıyorum valla, eşime sarılma sarılma diyorum acıyor diye.ehehe
e süper...olurmydu pekı??
of benınde 1 aralık ama hıc belırtı yok yaa aynı seyler hatta sıvılce bıle cktı bu seferbenneyaptımki
valla canım bu kadar olmazdı ama ben düşünce gücüyle büyütmüş bile olabilirimkaydirigubbakcemile3
bunun dışında suratmda benim de sivilce çıktı ve bazen yokluyor karnım ama adetle hamilelik belirtisi aynı olunca. banyodaki gebelik testinden uzak duruyorum.kendimi tutucam test yapmayacağım 3 aralığa kadar.
harıkaaaa hadı allahın ıznıyle ınsaalh olurr
benım bu ay fos galıba
zor bılıyoum ama dayanmaya calıs
ben 2 hafta önce çatlatma iğnesi yaptırdım iğneden 4 gün sonra doktorum yumurtalar çatlamış dedi gebelik olabilir. canım benimde gögüs uçlarım çok ağrıyor ve kasıklarım ağrıyor. bu gebelik belirtisi olabilirmi acaba
olursa süper süpriz olur :d
ayselcım biyologul---------------27 kasım hamış
değilmiydi
Canım benİm gÖĞÜzlerİmde aĞrı deĞİl acıma var dokunduĞumda Çok acıyor
Çok heyecanlanıyorum walla
lİstedekİ hepİmİzİn bebİŞ gelİr İnŞ.
Cİlekw canım senİn tarİhİnİ de ekleyelİm
hayır canım
gül kan test yaptı negatifti
ama kırmızılarda gelmedi beklemedeyiz
adet belirtisi ile gebelik belirtisi aynı diyorlar ama bir yerde bacak kasılması gıbı kasık batmaları ılk belirti demişti. varmı aranızda yaşayan ben yaşıyorum gbi ama artık ne oluyor anlamıyorum ki