Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

forum yöneticilerine bir mesaj at canım yardımcı olurlar eminimopuyorumnanaktan

Canım bende mesaj attım. Çok saçma canı sıkılan başlık değiştirmemeli değil mi? Sonra konu açmanın anlamı yok ki.
Benimde işlerim çok yoğun yarın dinlenmek istiyorummirmirmirmir

bence de kasım bize uğur getirecek kızlar ben çok umutluyum. Hamiş haberleri alacağımıza inanıyorum

Yarın izinliysen bu akşamdan dinlenmeye başlarsın canım ben öyle yapmayı düşünüyorum açıkçası. çalışmalarımızın başarıl sonuçlanacağına inanıyorum:ecrin_bebek::CüvCüv:

Canım bende mesaj attım. Çok saçma canı sıkılan başlık değiştirmemeli değil mi? Sonra konu açmanın anlamı yok ki.
Benimde işlerim çok yoğun yarın dinlenmek istiyorummirmirmirmir

yarında dinlenmek yok bana kızımın kahvaltısı varmış ona gideceğiz sonra gel ev iş sonra yine iş

dinlenin güzelim bol bol benim yerime de inşallah bu ay hamiş kalırız 9 ay sonra zor dinlenecek zaman bulacaksınız:CüvCüv:delikafaduldendelikafadulden

dinlenin güzelim bol bol benim yerime de inşallah bu ay hamiş kalırız 9 ay sonra zor dinlenecek zaman bulacaksınız:CüvCüv:delikafaduldendelikafadulden

Haklısın valla canım yaa:) Ama tatlı günler olacaktır her anne olan arkadaşım aynı şeyi söylüyor.
Bende yemeğe geçiyorum gelirim birazdan

sağolun canlarım evet yeni başladım 6 ay önce boş gebelik geçirdim korunma sürem vardı artık özgürüm beklediğim tarih aslında yok ama ekim olsa iyi olur :kedi:

üzüldüm canım geçmiş olsun inşallah hamiş haberini alırız bu

hepimizin hamiş haberini alırız inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…