Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

sağolun arkadaşlar inş görürüz hep beraberrr bende katılabilirim dimi aranızaaaaopuyorumnanaktan

Yaşasın! Türkiye nüfusunu artırmak için canla başla çalışan :dance: anne adayları hergün artmakta.Hoşgeldin canım.
Kasımda hamile patlaması olur inş.Allah'ım ekimi bekleyip de mutlu sonla bitmeyen arkadaşlarımızın da yüzünü Kasımda güldür.:Saruboceq:

bende varimm 10 kasım.. 1,5 yıllık evliyim 9 aydır korunmuyorum ve şiddetle bir bebişim olsun istiyorum. allahım bu ay olsun. inş cümlemizin :):) benide yaz bacım:))))

evet canım allahım sağlıklı mutlu bir ömür versin bir kızım var (herkezin evladına) inşallah sizde kavuşursunuz yavrularınıza:Saruboceq:

Yaşasın! Türkiye nüfusunu artırmak için canla başla çalışan :dance: anne adayları hergün artmakta.Hoşgeldin canım.
Kasımda hamile patlaması olur inş.Allah'ım ekimi bekleyip de mutlu sonla bitmeyen arkadaşlarımızın da yüzünü Kasımda güldür.:Saruboceq:

İnşallah hepimizin yüzü güler kızlaropuyorumnanaktan canı yürekten istiyorum bebişlerimiz gelsin yüzümüzü güldürsün

evet canım allahım sağlıklı mutlu bir ömür versin bir kızım var (herkezin evladına) inşallah sizde kavuşursunuz yavrularınıza:Saruboceq:

amin inş.Annem hep şanslı annenin kızı olur der.Alla sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin de kız erkek mühim değil.Ayyy belkide önümüzdeki ay cinsiyet tahminleri üzerine konuşuruz.Biribirimizin bebeğinin cinsiyetini tahmin etmeye çalışırız.Ne güzel olur?

hoşbuldum gülüm :Saruboceq:amin canım aminnnn

aysellim senin eşin bugün çalışmıyor herhalde.Benimki de bir ara çalışmıyordu.Bilirim o uyurken kalkıp işe gitmenin ne kadar zor olduğunu.Artık yarım gün çalışıyor benim eşim.Ben ise tüm gün.Üstelik akşama misafirim gelecekmafoldumben.Ama birtanem aradı ve dedi ki"sen kafana takma ben etrafı toparlar akşama sana yemek hazırlarım"alkisalkisalkis

amin inş.Annem hep şanslı annenin kızı olur der.Alla sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin de kız erkek mühim değil.Ayyy belkide önümüzdeki ay cinsiyet tahminleri üzerine konuşuruz.Biribirimizin bebeğinin cinsiyetini tahmin etmeye çalışırız.Ne güzel olur?

İnşallah canımcığım. gelecek ay yüzlerimiz güler tek dileği bu son zamanlarda:Saruboceq:

aysellim senin eşin bugün çalışmıyor herhalde.Benimki de bir ara çalışmıyordu.Bilirim o uyurken kalkıp işe gitmenin ne kadar zor olduğunu.Artık yarım gün çalışıyor benim eşim.Ben ise tüm gün.Üstelik akşama misafirim gelecekmafoldumben.Ama birtanem aradı ve dedi ki"sen kafana takma ben etrafı toparlar akşama sana yemek hazırlarım"alkisalkisalkis

Ay çok güzel yaazemuszemus Benim eşim bankada çalışıyor 2 gün izinli bende bugün tam gün çalışıyorum o yüzden cumartesileri sevmiyorum. Eşimden yana bende çok şanslıyım sağolsun az önce konuştuk evi süpürmüş toplamuş canım benimopuyorumnanaktan

selam kızlaaaaarrr...
beni de alırmısınız aranıza?
bende bu ay hamiş kalmak istiyorum. 4 düşüğüm oldu. ama yıkılmadım ayaktayımmm :)
allahın izniyle bu ay sağlıklı bbir hamilelik olucak inşallahh :Saruboceq:

selam kızlaaaaarrr...
beni de alırmısınız aranıza?
bende bu ay hamiş kalmak istiyorum. 4 düşüğüm oldu. ama yıkılmadım ayaktayımmm :)
allahın izniyle bu ay sağlıklı bbir hamilelik olucak inşallahh :Saruboceq:

Hoşgeldin canım;
sende inşallah bu ay yüzü gülenlerden olur. Önceki düşüklerin için geçmiş olsun canım benim

X