Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bende aynı sebinciğim musallatı izleyecem diye uykusuz kaldım. canım eşin çok istekli belli ama bizlerde çok isteklşyiz değil mi? Benim eşimde akşam durup dururken karnımı öptüm burd bebeğimiz var onu öptüm dedi. O an aklıma bu ayda olmadıysa ne diyebilirm dedim. sonra da nasipse kısmetse sağlıkla olacaksa olur dedim.

Tabi ben de çok istiyorum.Eğer vakti geldiyse Allah hayırlı, sağlıklı bir evlat versin.Bizim ofistekiler hadi artık yap bir tane de sevelim deyip duruyorlar.Allah'ım tüm topic olarak kasımda mutluluktan havalara uçur bizi Ya Rabbim.:teytey: şöööyle halaylar çekelim.

Ben adet tarihlerimiz düzenli not ederim.Şimdi onlara bakınca aklıma ne geldi.Geçen sene bu aralar adetim 4 gün gecikmişti.Hamileyim diye çok korkmuştum test bile alamamıştım korkumdan.Ne ağlamıştım ben şimdi ne yapıcam diye.Umarım bu sene mutluluktan ağlarım.

günaydınnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr

maşşallah topiğimiz nasıl ilerlemiş dün öğleden sonra kayboldum oku oku bitiremedim canlarımdelikafaduldendelikafadulden

tatlım nereye kayboldun.bak gidiyosun sonra oku oku bitiremiyorsun geçmişi.opuyorumnanaktan

Ben bu ayın hepimize uğur getireceğine inanıyorum. Tatlım bilmiyorum neden böyle düşünüyorum ama sende bu ay bu mutlu haberi alacakmışsın gibi hissediyorum. İçimdenbir ses öyle diyor:Saruboceq::1hug:

Dün akşam musallatı izledim. Aman Allah'ım gece garip garip rüyalar gördüm uyuyamadım huzursuz oldum. Kocacığımda bugün çalışmıyor o uyurken yataktan kalkıp işe gelmek çok zor oldu:1no2:

Ben bu ayın hepimize uğur getireceğine inanıyorum. Tatlım bilmiyorum neden böyle düşünüyorum ama sende bu ay bu mutlu haberi alacakmışsın gibi hissediyorum. İçimdenbir ses öyle diyor:Saruboceq::1hug:

Dualarımda herkez var.Hepimizin kasımda mutlu haberi almasını diliyorum.

Dün akşam musallatı izledim. Aman Allah'ım gece garip garip rüyalar gördüm uyuyamadım huzursuz oldum. Kocacığımda bugün çalışmıyor o uyurken yataktan kalkıp işe gelmek çok zor oldu:1no2:

Dizi mi o musallat dediğin.Ben bilmiyorum onu.Korkunç bir şeyse izleme kız. Daha iç açıcı şeyler izle sositososito

dün yoktum ya işler birikti güzel güzel gezmenin şimdi acısı çıkıyor kızlarrrrrrrrr
çalışmalarada başladıkdelikafadulden uykum var
gene oku oku bitiremedim hızınıza yetişemiyorum tembelleştim galiba ne dersinizdelikafaduldendelikafadulden

Birisi şimdiden Kasım ayından ümidi kesmiş anlaşılan.Aralığı düşündüğüne göre.Lütfen arkadaşlar.Umutlu olalım.pozitif düşünelim ki pozitif şeyler olsun.zemuszemus

Kızlar nasıl düzeltebilirim biliyor musunuz?

Bilmiyorum canımya.En iyisi şöyle yapalım.Konu başlığını değiştiren arkadaşımız lütfen konu başlığını eski haline getirisin.Hele bir Kasıma girelim sonuçlar olumsuz oluyrsa Aralığı da ekleriz

Birisi şimdiden Kasım ayından ümidi kesmiş anlaşılan.Aralığı düşündüğüne göre.Lütfen arkadaşlar.Umutlu olalım.pozitif düşünelim ki pozitif şeyler olsun.zemuszemus

bence de kesmiş ama yılmak yok çalışmalara devam hamiş kalacağız kasım da ümidimizi yitirmeyelim elimizden geleni yapalım gerisi allahın takdiri di mi amahihoyyyt:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…