- 7 Ekim 2009
- 3.129
- 2
- 42
-
- Konu Sahibi alaycikus67
Günaydın canım;
uykulusun galiba. Bende öyle çok uykum varmirmirmirmir
günaydınnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr
maşşallah topiğimiz nasıl ilerlemiş dün öğleden sonra kayboldum oku oku bitiremedim canlarımdelikafaduldendelikafadulden
Ben adet tarihlerimiz düzenli not ederim.Şimdi onlara bakınca aklıma ne geldi.Geçen sene bu aralar adetim 4 gün gecikmişti.Hamileyim diye çok korkmuştum test bile alamamıştım korkumdan.Ne ağlamıştım ben şimdi ne yapıcam diye.Umarım bu sene mutluluktan ağlarım.
Ben bu ayın hepimize uğur getireceğine inanıyorum. Tatlım bilmiyorum neden böyle düşünüyorum ama sende bu ay bu mutlu haberi alacakmışsın gibi hissediyorum. İçimdenbir ses öyle diyor:Saruboceq::1hug:
Kİmse yok mu bugÜn
Dün akşam musallatı izledim. Aman Allah'ım gece garip garip rüyalar gördüm uyuyamadım huzursuz oldum. Kocacığımda bugün çalışmıyor o uyurken yataktan kalkıp işe gelmek çok zor oldu:1no2:
Dizi mi o musallat dediğin.Ben bilmiyorum onu.Korkunç bir şeyse izleme kız. Daha iç açıcı şeyler izle sositososito
konu ismini kim değiştirdi kızlar bu sayfa sadece kasıma özeldi
aaaa evet sen söylemesen fark etmicektim.Hakkaten kim değiştirdi?
Kızlar nasıl düzeltebilirim biliyor musunuz?
Birisi şimdiden Kasım ayından ümidi kesmiş anlaşılan.Aralığı düşündüğüne göre.Lütfen arkadaşlar.Umutlu olalım.pozitif düşünelim ki pozitif şeyler olsun.zemuszemus