- 19 Ekim 2009
- 2.351
- 1
- 40
-
- Konu Sahibi alaycikus67
ayy bir dakika turnuvalar karıştı.Ben bildiğin normal futbol maçından bahsetmiştim :roflol:
Tamam ekleyelim canım senivereliniortak tarihini verirsen yazayım hemen. ilk mi :CüvCüv:[/QUO
15 aylık evliyim.evliliğimin altıncı ayında hamile kaldım. bebeğim altı aylıkken düşük yaptım. yani bu ikinci hamileliğim olacak kısmet olursa. en son 27 eylülde adet oldum. şimdi bekliyorum işte adet olmayı. düşükten sonra biraz düzensizleşti. o yüzden ne zaman adet olacağımı bilmiyorum valla.... beklemedeyim yani.
çok uzun yazdım ama kusura bakmayın...
Hoşgeldin canım;
öncelikle geçmiş olsun diyeyim. inşallah bu ay kırmızıları görmezsin de ilk senden hamiş haberini alırız. Hemen hemen evlilik tarihimiz yakın. benim ilk olcak bakalım hayırlısı 3 kasımı belkiyorum heyecanla:ecrin_bebek:
yok hayatım bende normal maçtan bahsettim son mesaj hariç
ben de ben de... beni de yazın. ben de kasımda çift çizgi görmek istiyorum kızlar...
Bugün iyi değilim galiba sabahtan boğazım ağrıyordu. Şimdi de baş ağrısı ve halsizlik var. Bu hafta çok yoruldum galiba ondan kaynaklanıyor gözlerimi kapatasam uyuyacam o haldeyim yani kızlar
Afiyet olsun.Çoğu zaman özellikle kışın benimde uykum gelir yemekten sonra.Evde olacaksın.Kışın kar yağacak.açacaksın perdeyi ev sıcak olacak.alacaksın eline kitabı önüne çayı.ayyyy evde oturmayı çok özledim.bir pazarım var ondan da bir şey anlamıyorum
yavrukuşum daha çok dikkat etmen lazım kendine.hastalanırsan ne olcak.ilaç da kullanamazsın.ıhlamur falan iç bari.hay Allah yaw[/QUO
Haklısın canım dikkat etmek lazım hayatım. Ne yapalım akşam eve gidince kocacığım bana ıhlamur hazırlar :)
tam hastalık havası geçiş dönemleri bu dönemler, dikkat et canım ya. Hastalanırsın Allah korusun. Çok salgın dikkat et. Akşam güzelce ye sebzelerini üstünede bi ıhlamur ohh mislerr gibi :))
Evet dikkat etmeye çalışıyorum ama işyerinde de birilerinden bulaşıyor işte. Akşam sebze yemeğimi ihmalk etmiyorum mutlaka yiyorum limonlu ıhlamuru mu da içerim. En kötüsü domuz gribinden korkuyorum
aslında grip deyip geçmemek, doktora gitmek lazım.akşam çok halsizleşirsen bi acile git olmazsa ama hamilelik şüphen olduğunu söylemeyi unutma.Ben hayal kurmayı çok severim bak senin için kurdum bir tane.Akşam eşinle acile gidiyosun.Kan alıyorlar ve nöbetçi doktor sırıtarak geliyor."TEBRİKLER HAMİLESİNİZ" :sm_cool::sm_cool:
aslında müjdeli haberi eşime ve aileme nasıl vericem diye de hayal kurmak istiyorum ama sonuç negatif olursa üzülürüm diye onun hayalini sonraya bıraktım.önce ben öğreneyim pozitif olduğunu ondan sonra bir şey düşünürüm elbet.Yeterki Allah nasip etsin o günü.:Saruboceq:Ayy canım sende müthiş fikirler var valla yaa. Müthişsin yani başka birşey diyemiyorummm
aslında müjdeli haberi eşime ve aileme nasıl vericem diye de hayal kurmak istiyorum ama sonuç negatif olursa üzülürüm diye onun hayalini sonraya bıraktım.önce ben öğreneyim pozitif olduğunu ondan sonra bir şey düşünürüm elbet.Yeterki Allah nasip etsin o günü.:Saruboceq:
Sen bulursun müthiş fikirler biraz da senden ipucu alırım bende müjdeli haberi verirken inş. canım.
Çok istiyorum bu ay olsun diye böyle konuşurken de içim kıpır kıpır ediyor heyecanlanıyorum:)
Ben bebek yapmaya karar verene kadar ya hamile kalırsam diye çok korkardım.çünkü hap falan kullanamıyorum.zavallı eşim bu zamana kadar korunmak zorunda kaldı.şimdi de ya kalmazsam diye düşünüyorum.Çok endişeli bir halim yok bu ay olmazsa bir dahaki ay olur diyorum bazen.ama genelde bir şeyi aklıma koyunca hemen olmasını isteye bir tipim.tezcanlı mı derler işte öyleyim.
aysellim sen ne zaman adet oldun en son.ben 7 ekim