- 4 Eylül 2009
- 470
- 0
- Konu Sahibi alaycikus67
Kızlar nasıl düzeltebilirim biliyor musunuz?
forum yöneticilerine bir mesaj at canım yardımcı olurlar eminimopuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar nasıl düzeltebilirim biliyor musunuz?
forum yöneticilerine bir mesaj at canım yardımcı olurlar eminimopuyorumnanaktan
Bilmiyorum canımya.En iyisi şöyle yapalım.Konu başlığını değiştiren arkadaşımız lütfen konu başlığını eski haline getirisin.Hele bir Kasıma girelim sonuçlar olumsuz oluyrsa Aralığı da ekleriz
dün yoktum ya işler birikti güzel güzel gezmenin şimdi acısı çıkıyor kızlarrrrrrrrr
çalışmalarada başladıkdelikafadulden uykum var
gene oku oku bitiremedim hızınıza yetişemiyorum tembelleştim galiba ne dersinizdelikafaduldendelikafadulden
Canım bende mesaj attım. Çok saçma canı sıkılan başlık değiştirmemeli değil mi? Sonra konu açmanın anlamı yok ki.
Benimde işlerim çok yoğun yarın dinlenmek istiyorummirmirmirmir
bende bendeeee görmek istiyorum çift çizgiyiiiiiiiiiiiiiiii
Yarın izinliysen bu akşamdan dinlenmeye başlarsın canım ben öyle yapmayı düşünüyorum açıkçası. çalışmalarımızın başarıl sonuçlanacağına inanıyorum:ecrin_bebek::CüvCüv:
İnş. canım.Hep birlikte
Kızlar ben yemeğe gidiyorum.yemekten sonra burdayım.opuyorumnanaktan
İnş. canım.Hep birlikte
hoşgeldin canım inşallah görürsün çift çizgiyi
İnş. canım.Hep birlikte
Hoşgeldin canım. İnşallah bu ay bol çift çizgi gösteren bir ay olur inşallah
dinlenin güzelim bol bol benim yerime de inşallah bu ay hamiş kalırız 9 ay sonra zor dinlenecek zaman bulacaksınız:CüvCüv:delikafaduldendelikafadulden
sağolun arkadaşlar inş görürüz hep beraberrr bende katılabilirim dimi aranızaaaaopuyorumnanaktan
Haklısın valla canım yaa:) Ama tatlı günler olacaktır her anne olan arkadaşım aynı şeyi söylüyor.
Bende yemeğe geçiyorum gelirim birazdan
sağolun arkadaşlar inş görürüz hep beraberrr bende katılabilirim dimi aranızaaaaopuyorumnanaktan
ne demek arkadaşım bu topikte herkeze yer var yenimi başladın çalışmalara canım
Tabi ki beklediğin tarihi de yazmayı unutma:)
sağolun canlarım evet yeni başladım 6 ay önce boş gebelik geçirdim korunma sürem vardı artık özgürüm beklediğim tarih aslında yok ama ekim olsa iyi olur :kedi:
üzüldüm canım geçmiş olsun inşallah hamiş haberini alırız bu
hepimizin hamiş haberini alırız inşallah:Saruboceq: