Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

belki sen benden daha önce de öğrenebilirsin.benden önce olmuşsun.ama ben 3 kasım gibi bekliyorum adetimi.daha doğrusu olmamayı bekliyorum inş.

ne güzel şeyler yazmışsınız inşallah nasip olur bu ay yaaa... Canlarım öptüm sizi iyi haftasonları

belki sen benden daha önce de öğrenebilirsin.benden önce olmuşsun.ama ben 3 kasım gibi bekliyorum adetimi.daha doğrusu olmamayı bekliyorum inş.

Ben zaten 3 kasıma kadar dayanamam arada mutlaka tets yaparım evde. Çok istediğim gibi çokta merak ederim öğrenmek için. Güzel haber alırım inş.

ne güzel şeyler yazmışsınız inşallah nasip olur bu ay yaaa... Canlarım öptüm sizi iyi haftasonları
AMİİİİNNN.sana da iyi tatiller.opuyorumnanaktan

aysellim dert etme c.tesi çalışma konusunda da yalnız değilsin.seninleyimkaydirigubbakcemile5

Ben zaten 3 kasıma kadar dayanamam arada mutlaka tets yaparım evde. Çok istediğim gibi çokta merak ederim öğrenmek için. Güzel haber alırım inş.

İnş. tatlım.ben şimdilik kararlıyım.en azından 4 kasıma kadar beklicem kırmızılar gelmezse.

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar. opuyorumnanaktan

bu topikteki bütün kızların hamiş haberlerini alırız inşallah en kısa zamanda....

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar. opuyorumnanaktan

bu topikteki bütün kızların hamiş haberlerini alırız inşallah en kısa zamanda....

İnşallah canım beklemedeyiz bakalım ekim sonu gelsin testlere başlarız yavaş yavaşvereliniortakopuyorumnanaktan

günaydınnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr

maşşallah topiğimiz nasıl ilerlemiş dün öğleden sonra kayboldum oku oku bitiremedim canlarımdelikafaduldendelikafadulden

günaydınnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr

maşşallah topiğimiz nasıl ilerlemiş dün öğleden sonra kayboldum oku oku bitiremedim canlarımdelikafaduldendelikafadulden

Günaydın canım;
dün erkenden kaçtın. Çok mu gezdin? Biz bütün gün çalıştıkbenneyaptımki Nasılsın canım?

Kızlaaar meğer benim eşim ne kadar çok baba olmak istiyormuş.Dün akşam yine midem ağrıyodu."Hatırlıyorum annem kız kardeşime hamileyken babama midem ağrıyo derdi" dedi.Ne desem bebek oluyo ondan diyo.Eğer sonuç negatif çıkarsa sanırım benden çok sarsılacak.Allah'ım noluuur hepimizin yüzünü güldür.Çift çizgili testler naspi et.:Saruboceq:

X