Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

aman canım dikkat et kendine hasta falan olma ilaçta kullanamazsın hemen bitki çayı falan yap kendineopuyorumnanaktan

Akşam eşimle yürüyüş yaptık sanırım biraz üşüttüm galiba. Şİmdi sıcak çay içiyorum. Bizde de çalışmalara devam. Bu ay çok umutluyuz hayırlısı bakalım

Güzel düşün canım. Ben genelde üşüttüğümde saydıkların oluyor biraz dikkat et sıcak birşeyler iç tamam mı?

Durup durup kendimi dinliyorum işte.çok açık bir çay içeyim bari.nescafe içmiyorum ya sütün içine türk kahvesi koysam olur mu? ama onda da kafein vardır di mi?

kızlar bence adetiniz geçince test yapın benim geçen ay hiç gecikmeyen adetim 2 gün geç geldi bende umutlandım bişeymi vardiye hemen test aldım çok üzüldüm ertesi gün hasta oldum zaten belirtiler psikolojikte olabiliyor
bence üzülmemek adına bekleyin derim canlaropuyorumnanaktan

Ben de öyle düşünüyorum.Ama günler yaklaştıkça dayanabilir miyim bilmiyorum.ama bekeleyebildiğim kadar beklicemkafamçokkarıştı

Günde 1 nescafe zararsız. Daha fazlası iyi değil canım. Az kahve koyarak bir nescafe içebilirsin diye biliyorum :KK66:

Ya kızlar 3-4 gündür acayip bir gaz var bende.Özellikle de akşam üstü 4-5 gibi kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi hafif ağrı oluyor.Korkuyorumakannehir

yumurtlama zamanın geçti mi canım eğer geçmediyse çatlıyorda olabilir çalışmaları bırakma devam opuyorumnanaktan

Durup durup kendimi dinliyorum işte.çok açık bir çay içeyim bari.nescafe içmiyorum ya sütün içine türk kahvesi koysam olur mu? ama onda da kafein vardır di mi?

canım benim bence çok canın çektiyse bi tane iç hergün değilde arada bir kaçamaktan da bişey olmaz

yumurtlama zamanın geçti mi canım eğer geçmediyse çatlıyorda olabilir çalışmaları bırakma devam opuyorumnanaktan

Tarih olarak yumurtlamam geçti.Belirtileri de kayboldu.Büyük ihtimal çarşamba günü gıdakladım :) ama çalışmaları bırakmadık.Ne oluuur ne olmazkaydirigubbakcemile3

Tarih olarak yumurtlamam geçti.Belirtileri de kayboldu.Büyük ihtimal çarşamba günü gıdakladım :) ama çalışmaları bırakmadık.Ne oluuur ne olmazkaydirigubbakcemile3

Aynen 20si yumurtlamaydı hesaplayıcılar göre ama bizde de çalışmalara devam:) Eşimde çok istediği için inşallah bu ay mutlu haberi alırız değil mi arkadaşlar:)))

iyi yapmışsın canım inşallah hamiş kalmışsındıropuyorumnanaktan

vallahi ne güzel olurdu sohbet eder içimi döker rahatlardık di mi ama:kahve:

Evet çok güzel olurdu burada fırsat buldukça sohbet ediyoruz buna da şükür:) Yoksa kendim için konuşuyorum çok bunalır ve sorun yapardım. Ama aynı şeyleri düşünen canlar bulmak güzel duygu

Evet çok güzel olurdu burada fırsat buldukça sohbet ediyoruz buna da şükür:) Yoksa kendim için konuşuyorum çok bunalır ve sorun yapardım. Ama aynı şeyleri düşünen canlar bulmak güzel duygu

evet canım ya ne güzel oldu iyiki bu topiği açmışsınopuyorumnanaktan

Ben kendimi sakinleştirmek için sürekli "yalnız değilsin" deyip duruyorum.Ne güzel ki sizlerle karşılaştım.Sağolsun eşim de çok yardımcı.Bu ay olmazsa daha önümüzde bir çok ay var canını sıkıp hasta olma diyor.Ben de öyle düşünüyorum ama endişem şu.Ben diyabetim.Şeker seviyem maşallah :nazar: 4 aydır falan çok çok güzel.Doktorum bebeğe müsade etti.Eğer üzülür sıkılır stres yapar şekerimi oynaıtırsam doktorum izin vermez bebek için.O nedenle Kasımda olmasını çok istiyorum.Hazır herkesten vize almışken.Çok gıcık bir durum doktoruma bebek yapabilir miyiz diye soruyorum.Allah'tan adam çok şeker biri.

X