- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
-
- Konu Sahibi alaycikus67
aman canım dikkat et kendine hasta falan olma ilaçta kullanamazsın hemen bitki çayı falan yap kendineopuyorumnanaktan
Güzel düşün canım. Ben genelde üşüttüğümde saydıkların oluyor biraz dikkat et sıcak birşeyler iç tamam mı?
kızlar bence adetiniz geçince test yapın benim geçen ay hiç gecikmeyen adetim 2 gün geç geldi bende umutlandım bişeymi vardiye hemen test aldım çok üzüldüm ertesi gün hasta oldum zaten belirtiler psikolojikte olabiliyor
bence üzülmemek adına bekleyin derim canlaropuyorumnanaktan
Ya kızlar 3-4 gündür acayip bir gaz var bende.Özellikle de akşam üstü 4-5 gibi kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi hafif ağrı oluyor.Korkuyorumakannehir
Durup durup kendimi dinliyorum işte.çok açık bir çay içeyim bari.nescafe içmiyorum ya sütün içine türk kahvesi koysam olur mu? ama onda da kafein vardır di mi?
kızlar taze demlenmiş demini almış çay içiyorum gelin size de ısmarlayayım
yumurtlama zamanın geçti mi canım eğer geçmediyse çatlıyorda olabilir çalışmaları bırakma devam opuyorumnanaktan
3 kasım a daha çok var ben çok merak ediyorum ama
kızlar taze demlenmiş demini almış çay içiyorum gelin size de ısmarlayayım
Tarih olarak yumurtlamam geçti.Belirtileri de kayboldu.Büyük ihtimal çarşamba günü gıdakladım :) ama çalışmaları bırakmadık.Ne oluuur ne olmazkaydirigubbakcemile3
Çaya hiç hayır diyemem canım. süper olur:))))
aysellim canım sen bilirsin için rahatlayacaksa al ama bence çalışmalara devam et daha adetine 12 gün var
Tarih olarak yumurtlamam geçti.Belirtileri de kayboldu.Büyük ihtimal çarşamba günü gıdakladım :) ama çalışmaları bırakmadık.Ne oluuur ne olmazkaydirigubbakcemile3
vallahi ne güzel olurdu sohbet eder içimi döker rahatlardık di mi ama
ben de içiyorum şu anda.Bu çay senden olmuş olsun.ellerine sağlık
Evet çok güzel olurdu burada fırsat buldukça sohbet ediyoruz buna da şükür:) Yoksa kendim için konuşuyorum çok bunalır ve sorun yapardım. Ama aynı şeyleri düşünen canlar bulmak güzel duygu