- 25 Kasım 2008
- 680
- 1
- 44
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #2.281
evet canım sana katılıyorum. topikte o kadar dikkatliokuyorum gözden kaçan olursa bana yardımcı olun kızlar:)
mercan76 olur mu burda herkes bizden tatlım:)
ama kızlar siz baya samimi olmuşsunuz ben muhabbetinize giremiyorum aglarım amaaaa
bebişlerimiz göbüşlerimizde büyüsün burda hep beraber teyzelerle isimler bulacağız..
hayali bile muhteşem...sositososito
canım peki şimdi çıkar mı testte sence? o arkadaşım kafamı karıştırdı :S testte çıkmaz testte 1.5 aylıkken çıkarmışşşşş. olur mu öyle şey ya :S
merhaba mercannn. olsun artık napalım önümüzdeki aya olur.Hayırlısı buymuş diyoruz dimi şekeirm :)
evet süper yaa düşünmek bile duygulandırıyor beni. Sizlerle çok iyi arkadaş oldum kızlar şekerlerim
Mucizeyi gönek adı yapsak olmaz mı?kaydirigubbakcemile3
neden bekliyosunki hamiş olmak istemiyomusun
yeni tarihim 29 kasım bacım doğumgünüm ayrıca bakarsınız cici haberler alırım dimi bu sabah başladım gene bal tarcına
canım sebincim hadi bekliyoruz güzel haberlerini
Canım dün bana doktor da dedi. idrar testleri hem %100 değil hemde belli bir orandaki hcg varlığında sonuç verebiliyorlar.eğer ki senin hamileliğin ilh safhalarda ise idrar testinde çıkmaz ve boşuna kendini üzmüş olursun.eğer ciddi şüphelerin varsa en garantisi kan testi.
tabiki bizden zaten ben samimi bulmasam sizi topiğe girmezdim birde kızlar ya bu son yazılan mesajları okumak için illaki cevapmı yazmamız lazım son yazılanları nasıl okuyacaz habire bir öncekine dönüp geliyorum görmek için yokmu bunun formülü
Mucizeyi gönek adı yapsak olmaz mı?kaydirigubbakcemile3
Hamile olmak istemiyorum değil tatlım.ben dün kanda baktırdım kendim de test yaptım ikisi de negatif.Bari regl olayım da yeni yumurtam gelişsin diyorum.
yok olmaz canım adı mutlaka mucize olacak değil mi saanliiiiii:) sebinim hiç sansın yok adı mucize:))))
ben f5 e basıp sayfa yeniletiyorum
canım bu içtikleirn ne işe yarıyor ne için? CADIARZUbende 20 kasımda olmazsam eger (inşalla tutmuştur bu ay) bal tarcık ve çörek otuna başlıcam, bu ay sogan suyu içmiştim ne kist vardı ne bişey. 19mm bi yumoşum vardı. :ecrin_bebek:
tabiki bizden zaten ben samimi bulmasam sizi topiğe girmezdim birde kızlar ya bu son yazılan mesajları okumak için illaki cevapmı yazmamız lazım son yazılanları nasıl okuyacaz habire bir öncekine dönüp geliyorum görmek için yokmu bunun formülü
:roflol: :roflol: :roflol: olur sekerim olur bebisin gelsinde...olmadi ikinci bebege olmadi ucuncuye olmadi dorduncuye koyarsin sekerim simdi bak ilk bebegin kiz olsa annenin adini koycan,,,2.si erkek olsa kayinbabanin adini 3,kiz olsa kaynananin adini( CADIARZU ) 4.erkek olsa babanin adini eee artik besinciyide dusunmessin heralde bak yer kalmadi mucizeye korkma tatlim kaydirigubbakcemile5
anladım canım doktora gittinmi bu gibi durumlarda doktorlar söktürücü veriyor galiba