Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

evet canım sana katılıyorum. topikte o kadar dikkatliokuyorum gözden kaçan olursa bana yardımcı olun kızlar:)

mercan76 olur mu burda herkes bizden tatlım:)

tabiki bizden zaten ben samimi bulmasam sizi topiğe girmezdim birde kızlar ya bu son yazılan mesajları okumak için illaki cevapmı yazmamız lazım son yazılanları nasıl okuyacaz habire bir öncekine dönüp geliyorum görmek için yokmu bunun formülü

bebişlerimiz göbüşlerimizde büyüsün burda hep beraber teyzelerle isimler bulacağız..
hayali bile muhteşem...sositososito

ohhhooo onlar heele bi gelsin heeelee bi gelsin (ayy simdi bebisin gelecegi varsada kacceek tehdit eder gibi oldu)yok yawwyum korkma gel teysene gel bak ne cici isimler bulcez biz size,,,evet yaa gelsinlerde yeterki onlara dunyanin isimlerini sunariz ins ins ins,,,

canım peki şimdi çıkar mı testte sence? o arkadaşım kafamı karıştırdı :S testte çıkmaz testte 1.5 aylıkken çıkarmışşşşş. olur mu öyle şey ya :S

Canım dün bana doktor da dedi. idrar testleri hem %100 değil hemde belli bir orandaki hcg varlığında sonuç verebiliyorlar.eğer ki senin hamileliğin ilh safhalarda ise idrar testinde çıkmaz ve boşuna kendini üzmüş olursun.eğer ciddi şüphelerin varsa en garantisi kan testi.

benim 6 günüm geçmişti kızımda yaptım dr bana 6 haftalık demişti kaç günün gecti senin canım

ben f5 e basıp sayfa yeniletiyorum

Mucizeyi gönek adı yapsak olmaz mı?kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: olur sekerim olur bebisin gelsinde...olmadi ikinci bebege olmadi ucuncuye olmadi dorduncuye koyarsin sekerim simdi bak ilk bebegin kiz olsa annenin adini koycan,,,2.si erkek olsa kayinbabanin adini 3,kiz olsa kaynananin adini( CADIARZU ) 4.erkek olsa babanin adini eee artik besinciyide dusunmessin heralde bak yer kalmadi mucizeye korkma tatlim kaydirigubbakcemile5

Hamile olmak istemiyorum değil tatlım.ben dün kanda baktırdım kendim de test yaptım ikisi de negatif.Bari regl olayım da yeni yumurtam gelişsin diyorum.

anladım canım doktora gittinmi bu gibi durumlarda doktorlar söktürücü veriyor galiba

bende 20 kasımda olmazsam eger (inşalla tutmuştur bu ay) bal tarcık ve çörek otuna başlıcam, bu ay sogan suyu içmiştim ne kist vardı ne bişey. 19mm bi yumoşum vardı. :ecrin_bebek:

Ben cevap yazdıktan sonra iki kere geri geri yapıyorum en son okuduğum mesaja geliyorum

benim kaynanam cok umut etti kızıma koyayım diye ama maalesef biz eşimle karar verip koymuştuk heheheh

anladım canım doktora gittinmi bu gibi durumlarda doktorlar söktürücü veriyor galiba

Evet hem söktürücü veriyorlar hemde alttan muayene ile yumurtalıkları kontrol ediyorlar. Bazı aylar yumurta çatlamayıp kist oluyormuş işte.Ondan da gecikme oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…